Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Sälj ditt hus i Costa Blanca

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Sälj ditt hus i Costa Blanca

Behöver du sälja ditt hus i Costa Blanca? Med TABAIRA REAL ESTATE kommer du att utföra en magnifik operation på kort tid. Costa Blanca i Spanien är en av de platser med den högsta efterfrågan bland invånarna i norra Europa att köpa ett hem. Det har fenomenal begåvning, väder och naturliga egenskaper som gör det till drömparadiset där man kan tillbringa roliga semester eller flytta efter pensionering och njuta av alla fördelar det erbjuder dagligen.

Klimatet på Costa Blanca är en av de aspekter som besökarna föredrar. Första gången du reser till Costa Blanca blir du förvånad över dess blå himmel och dess ljusstyrka, unik i världen. Solen skiner mer än tre hundra dagar om året och nederbörden är mycket låg, praktiskt taget noll. Dessa omständigheter ger soliga och milda vintrar, idealiska för att njuta av naturen, vandra, cykla, etc. Å andra sidan, i varma somrar tempererade av havsbrisen, kommer du att älska att njuta av dess unika vikar och dess turiststränder.


Att sälja ditt hus i Costa Blanca kommer att vara mycket enkelt för dig på grund av den stora turistbehovet av dess fantastiska stränder

Costa Blanca erbjuder dig två hundra kilometer kustlinje full av kontraster som gör att du kan utföra en mängd olika aktiviteter. Därför, om du vill sälja ditt hus i Costa Blanca, kommer det att vara mycket enkelt för dig att hitta köpare. Bland de 170 stränderna, som har den högsta koncentrationen av blå flaggor i Spanien på grund av kvaliteten på dess vatten och dess tjänster, hittar vi:

 • Urbana och mycket turistiska stränder med gyllene sandar och varma vatten
 • Vilda, steniga stränder med vild natur och klippor
 • Avskilda och fridfulla vikar med kristallklart vatten perfekt för avkoppling

Vid kusten hittar vi också upp till 25 sportportar och nautiska klubbar med totalt mer än tusen förtöjningar för båtar. Vid kusten på Costa Blanca kan du utöva alla typer av vattensporter: segling, dykning, vindsurfing, rodd, kanot, snorkling, ... Det är den perfekta platsen att åka på en rolig jet-skidor eller åka på den vackra kusten på din yacht medan du solbränna.


Många golfspelare frågar oss om du vill sälja ditt hus i Costa Blanca

På Costa Blanca finns det några av de mest prestigefyllda golfbanorna i Europa, så om du vill sälja ditt hem i Costa Blanca kommer många som är intresserade av denna sport att vara intresserade av att köpa din fastighet. Det utmärkta klimatet på denna vackra plats vid Medelhavskusten gör det möjligt för golfspelare att utöva sin favoritsport när som helst på året.

Med totalt 23 golfbanor som kännetecknas av deras kvalitetsgräs och de olika spelstrategierna som varje hål ger, ger Medelhavets enklave dig möjlighet att njuta av ett underbart landskap medan du utövar din favoritsport eller deltar i de nationella och internationella turneringarna som hålls. fira. I omgivningarna på golfbanorna hittar vi:

 • lyxiga resorts med gated community
 • Hotell
 • bekväma och soliga bostadsområden
 • idrottsområden med simbassänger, tennisbanor, spa, ...


Visst när du säljer ditt hus i Costa Blanca missar du säkert den sunda kosten och utsökt mat

Om du är älskare av god mat kommer det att sälja ditt hus i Costa Blanca att du kommer ihåg det utsökta köket. Spanien är ett av de hälsosammaste länderna i världen. Medelhavsdieten kännetecknas av variationen av färsk mat av utmärkt kvalitet: frukt, grönsaker, fisk, kött ... Det traditionella skaldjurskocket kommer att fängsla dig och dess desserter och viner lämnar dig inte likgiltig.

I dess många restauranger, bland vilka vi hittar 16 Michelin-stjärnor och 23 Repsol-solar, kombineras tradition och avantgardiskök med oslagbara resultat.


För att sälja ditt hus i Costa Blanca litar du på TABAIRA REAL ESTATE

Om du vill sälja ditt hus i Costa Blanca, lita på vår professionalism och erfarenhet inom den spanska fastighetssektorn. TABAIRA REAL ESTATE erbjuder sina kunder en lång lista med relaterade tjänster som gör att de kan undvika många förfaranden.

Vår breda portfölj med fastigheter inkluderar nybyggda och återförsäljningsfastigheter: lyxiga villor, lägenheter med havsutsikt, bungalows bredvid golfbanan, kommersiella lokaler, tomter etc. Våra fastigheter ligger i områden med den högsta efterfrågan på Costa Blanca : Altea, Benidorm, Benissa, Calpe, Denia, Benitachell, Moraira, Jávea, Jalón, Teulada, Santa Pola, etc.

På vår webbplats hittar du grundläggande information för att sälja din fastighet på Costa Blanca som kan vara mycket användbar för att förbereda de dokument du behöver för att sälja ditt hus i Costa Blanca. Om du vill kan du dessutom fylla i det formulär som du hittar bifogat med dina uppgifter och de hus du vill sälja: plats, typ, antal sovrum och badrum, pool, pris, ... och våra agenter kommer att kontakta dig.


Kontakta oss nu för att sälja ditt hus i Costa Blanca

Vänta inte mer och kontakta oss idag om du vill sälja ditt hus i Costa Blanca. Sommaren är en fantastisk tid att sälja fastigheter vid havet, i närheten av golfbanorna, i turiststäder, ...

TABAIRA REAL ESTATE erbjuder dig ett högt specialiserat professionellt team som är flytande i engelska, spanska, tyska, franska, holländska, ryska och svenska. Du kommer att älska vår vänliga och nära behandling och vårt intresse för att marknadsföra ditt hem för att sälja det på kortast möjliga tid. Vi är experter på alla områden där de bostäder vi har till salu finns, med en uttömmande kunskap om butiker, nöjesplatser, hälsocentraler, sjukhus i närheten, restauranger, avstånd till flygplatsen, skolor, golfbanor, ...

Dessutom kommer vi att se till att hantera alla procedurer relaterade till försäljningen av ditt hus så att du måste oroa dig för minsta möjliga steg. Vi erbjuder dig våra intressanta exklusiva försäljningskontrakt som ger dig många fördelar. Tveka inte att fråga oss om dem.

För att kontakta oss använder du det sätt som är mest bekvämt för dig:

 • Fyll i kontaktformuläret
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Telefon: (+34) 965 74 41 79
 • Skype: tabairarealestate1
 • Kontor: C / Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.


© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×