Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Sea View Villas te koop in Costa Blanca Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Sea View Villas te koop in Costa Blanca Spanje

Geniet van de beste gerechten in de Costa Blanca: 9 Michelin Sterren

Vandaag is het het overwegen waard de Costa Blanca van Spanje als iets anders dan zon en strand toerisme, dat wereldwijd bekend is. U kunt villa's met uitzicht op zee langs de kust, waarmee je allerlei ervaringen ervaring op het hoogste niveau te vinden.

Een van de meest bekende van de late, is de grote culinaire traditie die in het gebied, en die het mogelijk maakt toeristen en klanten die onroerend goed te kopen aan de Costa Blanca te genieten tot 9 Michelin-sterren, verdeeld over 5 toprestaurants.

In onze vastgoed Moraira, Tabaira Real Estate hebben we een geweldige ervaring in het helpen van toeristen uit de hele wereld, vooral in Noord- en Midden-Europa, op het juiste huis voor elk geval vinden. Bovendien proberen we een persoonlijke en lokale service aan elke klant om een maximale aanpassing aan hun nieuwe huis met uitzicht op zee aan de Costa Blanca en haar nieuwe leven te geven.

Als u wilt dat de grootste genoegens voor uw smaakpapillen te ontdekken, raden wij een bezoek aan deze restaurants. 9 Michelin-sterren te herkennen excellentie en kwaliteit van een eetervaring ongeëvenaard:

 • De Quique Dacosta Restaurant, dezelfde chef-kok die heeft drie sterren en is gelegen in Denia.
 • De Monastrell, Maria Jose San Roman in Alicante.
 • De Bon Amb, Alberto Ferruz in Jávea.
 • Casa Pepa, Ondara Pepa Romeinen.
 • La Finca, Elche Susi Diaz.
 • L'Escaleta, Kiko Moya in Concentaina.
 • Casa Alfonso, Alfonso Egea in Orihuela Costa.
 • Als je geluk hebt om een van onze huizen in de 1e lijn strand aan de Costa Blanca te genieten bent, moet u een van deze luxe etablissementen overhandigen.

  Contact Tabaira Vastgoed en u helpen een villa aan de Costa Blanca, die perfect past bij uw behoeften en stelt u in staat om het leven dat je altijd al wilde genieten kopen.  © 2019 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×