Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa in Moraira met zwembad

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.




Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.




De beste optie om het hele jaar door van de zon te genieten aan de Costa Blanca is om een villa in Moraira te kopen met een zwembad.

Moraira is een prachtige stad gelegen aan de Spaanse noordkust van de Costa Blanca. In de kust vinden we talloze ideale baaien om te duiken en plezier te hebben met snorkelen of watersporten.

Kun je je dit voorjaar een ontspannende zonnebad in het zand op het strand voorstellen terwijl je luistert naar het geruis van de golven van de zee?

De stranden van Moraira zijn ideaal voor het hele gezin. Je kunt plezier hebben op een hydro-skate of spelen met de kleinste van het huis aan de kust.

Vroeger was het een klein vissersdorpje, maar sinds enkele decennia is zijn stedelijke ontwikkeling aanzienlijk geëvolueerd en op dit moment is het een moderne toeristenbevolking die volledig is voorbereid om zijn inwoners te ontvangen.

In Moraira vindt u alle benodigde diensten om comfortabel te leven. Je hebt een groot aantal supermarkten, verschillende winkels, winkelcentra, apotheken, medisch centrum, uitgaansgelegenheden, etc.

In de vele restaurants kunt u genieten van de heerlijke typische gerechten van de plaats die is bereid met verse vis die dagelijks aankomt in de haven.

Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de gevarieerde jaarlijkse agenda van evenementen die worden aangeboden in het gloednieuwe auditorium van Teulada, gelegen op zes kilometer van de kust.


Welk type villa in Moraira met zwembad is jouw favoriet?

Als u op zoek bent naar een villa in Moraira met een zwembad, vertrouw ons dan en u zult het huis van uw dromen vinden.

We hebben verschillende soorten villa's die u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

Wij bieden u nieuwbouw of wederverkoopvilla's aan. In beide gevallen bevinden ze zich op een perceel met prachtige tuinen en een prachtig zwembad omgeven door grote solariumgebieden.

Als u een hervorming in uw nieuwe woning moet doorvoeren, kunnen we u een uitgebreide portfolio van professionals aanbieden met de referenties van onze vorige klanten.

Wij kunnen u informatie geven over elektriciens, loodgieters, metselaars, timmerlieden, ...

Bovendien zullen we u uitgebreid informeren en alle gemeentelijke procedures beheren om de vereiste werkvergunning te verkrijgen.

Kies je voor een villa in Moraira met een zwembad in moderne stijl of misschien heb je liever een meer traditioneel ontwerp?

Vertel ons hoe het huis is dat u wilt en wij zullen u helpen het te vinden. We hebben villa's met een prachtig uitzicht op zee, omgeven door mediterrane pijnbomen, op een klif, in prachtige woonomgevingen, ...

Dit voorjaar kunt u zonnebaden op het terras van uw nieuwe villa terwijl u geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels.


We hebben de villa in Moraira met zwembad dat u zoekt

We hebben een lange professionele ervaring in de vastgoedsector. Wij luisteren graag naar onze klanten om hen op deze manier precies de villa in Moraira aan te bieden met het zwembad waarnaar ze op zoek zijn.

Neem contact met ons op en wij zullen u helpen het huis van uw dromen te vinden. Als u wilt, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief om al ons nieuws periodiek te ontvangen.

Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken, Facebook, YouTube, etc. Je zult versteld staan van onze intense aanwezigheid in de hoofdnetwerken.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

Chat met ons op Skype: tabairarealestate1

Bezoek ons op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira.

Telefoon +34 965 744 179.



© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS