Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Pla del Mar - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Pla del Mar - Moraira

Kun je je voorstellen dat je een exquis sap van versgeperste sinaasappels proeft terwijl je ontspant in het solarium van je villa? Nu kunt u uw dromen waarmaken. Bezoek onze villa's te koop in Pla del Mar - Moraira.

Moraira is een uitzonderlijke plaats om het hele jaar door te leven, omdat het een gemiddelde temperatuur van 20 graden per jaar heeft. Bovendien schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar.

Met deze weersomstandigheden kunt u genieten van uw favoriete buitenactiviteiten.

Moraira biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende stranden en baaien van verschillende kwaliteiten. Sommige zijn geschikt voor het beoefenen van verschillende watersporten. Anderen, om te ontspannen in zijn gouden zand en te genieten van de warme wateren.


Wij bieden u buitengewone villa's te koop in Pla del Mar - Moraira

Onze fantastische villa's te koop in Pla del Mar - Moraira hebben een eigen perceel met een prachtig zwembad omgeven door een solarium waar u kunt ontspannen terwijl u geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op de Middellandse Zee.

Ze hebben ook een grote tuin naast de barbecue. Kun je je voorstellen dat je in de zomeravonden met je familie geniet van een voortreffelijke barbecue?

Uiteraard worden onze luxe villa's gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften. Hiertoe zijn materialen van eerste kwaliteit gebruikt. Ze hebben grote ramen met dubbele beglazing die zonlicht naar alle kamers laten.

Uw keuken is volledig ingericht en heeft innovatieve apparaten die huishoudelijke taken vergemakkelijken.


Villa's te koop in Pla del Mar - Moraira, een droom binnen handbereik

Neem contact met ons op en wij zullen u de verschillende kenmerken van onze villa's te koop in Pla del Mar - Moraira laten zien.

U zult verrast zijn door onze professionaliteit die wordt onderschreven door de jarenlange ervaring in de vastgoedsector. We zullen u persoonlijk, nauw en enthousiast bijstaan.

Wij bieden u verschillende contactkanalen, zodat u degene kunt gebruiken die voor u het meest comfortabel is. U kunt ons volgen op sociale netwerken om ons traject te kennen. U kunt ons de contactvragenlijst sturen die op internet verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Maar als u ervoor kiest om ons persoonlijk te ontmoeten, bezoek dan ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - Moraira 03724 (Alicante), Spanje.

Als u ons belt via telefoon (+34) 965 744 179, zullen we u in uw taal antwoorden, zodat u geen problemen ondervindt met de vertaling.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×