Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Zeezicht appartementen te koop in de Costa Blanca Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Zeezicht appartementen te koop in de Costa Blanca Spanje

Beste plaatsen om te winkelen aan de Costa Blanca

De Costa Blanca is vol van het leven en de mogelijkheden om plezier te hebben en te ontspannen plek. De economische motor van het gebied gewijd aan het toerisme zijn vaste buitenlanders of die komen om hun vakantie te genieten, en als gevolg daarvan hebben allerlei infrastructuur die hen in staat stellen om hier meer comfortabel ontwikkeld. Daarnaast, een aantal onroerend goed aan de Costa Blanca als Tabaira Real Estate te koop aanbieden appartementen met uitzicht op zee te koop, dat zijn de echte bron van verlangen naar deze toeristen, voornamelijk buitenlanders.

Met al de groei van de bevolking en het aantal buitenlanders die elk jaar aankomen op de Middellandse Zee aan al haar attracties te genieten, vinden we dat het een zeer goed lopende rond wat bekend staat als een gaan winkelen heeft gemaakt.

Dit is hoofdzakelijk te wijten aan het lage niveau waarop de prijzen zijn te vinden in Spanje, in vergelijking met andere EU-landen. Het toevoegen van de koopkracht van buitenlanders en het aantal plaatsen om te winkelen, is de Costa Blanca uitgegroeid tot de shopping paradijs. Dit zijn enkele van de meest representatieve:

 • Portal de la Marina Mall (Denia). Iets kleiner, maar met een aantal winkels van de beste merken. Deze merken hebben besloten om nieuwe winkels in de Costa Blanca te openen als gevolg van de hoeveelheid buitenlandse bevolking met een grotere koopkracht.
 • El Corte Ingles (Elche en Alicante). De beste buurt in Spanje om kleding en accessoires een must waard te kopen. U kunt kiezen tussen Elche en Alicante en zijn binnen 20 minuten rijden van de meeste van de appartementen aan de kust van Alicante.
 • L'Aljub Mall. In het centrum zijn de beste bioscopen, winkels en restaurants van alle soorten. Naast het Engels Hof van Elche, het is een andere plek om een hele dag shoppen zeer levendig.
 • La Zenia Boulevard (La Zenia Torrevieja). Meer dan alleen een winkelcentrum, in aanvulling om te gaan winkelen kunt u een ongelooflijke dag. Het is 's werelds grootste winkelcentrum, en daarin hebben bijna 200 winkels verspreid over 16.000 vierkante meter om van te genieten.
 • Typische producten van het gebied (Altea, Benissa, Moraira en Alicante). Koop verse vis op de veiling, tapijten en kunst glas, souvenirs of bezoek de markten in de haven en wandelgebieden in verschillende plaatsen. Als u wilt dat andere aankopen, moet u een bezoek aan de markten die bestaan in bijna alle plaatsen van de Costa Blanca.
 • Als u dit alles te genieten van een van de appartementen met uitzicht op de zee hebben we in de Costa Blanca, u hoeft alleen maar om ons te contacteren. Als u wilt een villa in Benissa of een andere locatie te kopen, kunnen onze makelaars helpen je het vinden.

  Aarzel niet, bel ons direct en onze professionals zal op zoek naar de beste huis van het hele gebied te geven voor u. Je zult geen spijt krijgen.  © 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×