Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Eigendom te koop in San Jaime Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Eigendom te koop in San Jaime Moraira

Als u droomt om een huis te kopen met een exclusief uitzicht op de Middellandse Zee, raden wij u aan om ons onroerend goed te bezoeken in San Jaime Moraira.

Moraira is een mooie hoek van de Costa Blanca ten noorden van Spanje.

Het heeft prachtige stranden met transparant en warm water, ideaal om te genieten van aangename dagen met het gezin.

De stranden zijn voorbereid met alle noodzakelijke voorzieningen om u comfortabel en veilig te maken. Om deze reden kunt u beveiligings- en badmeester-servicestations vinden, parasols en hangmatten huren, afvalbakken, douches, voetwassers, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, enz.

De lente is een perfect moment om ontspannende wandelingen langs de kust te maken tijdens het zonnebaden ...

De urbanisatie van San Jaime behoort tot de gemeente Moraira.

Het ligt rondom de San Jaime Ifach Golf Club. In deze onvergelijkbare golfbaan geniet je van een prachtig uitzicht over de zee en de Peñón de Ifach terwijl je een gezellige dag met je vrienden doorbrengt.

U zult ook andere diensten vinden, zoals drie tennisbanen, een golfschool voor beginners, een tennisleraar, een cafetaria, enz.

Bovendien vindt u in deze urbanisatie, die uitstekende communicatiewegen heeft met Moraira, allerlei winkels, banken, kappers, een winkelcentrum, talloze restaurants, enz.


Als u een onroerend goed te koop koopt in San Jaime Moraira, kunt u het hele jaar door genieten van golf en zee

Kun je je voorstellen op het terras van je nieuwe huis, terwijl je het prachtige landschap van een golfbaan met uitzicht op de Middellandse Zee observeert? Wij bieden u het onroerend goed te koop in San Jaime Moraira waar uw dromen zullen uitkomen.

We hebben eengezinswoningen in verschillende stijlen. Sommige gebouwen hebben een modern en eigentijds ontwerp, anderen hebben een meer traditionele stijl.

In ieder geval zijn het prachtige gebouwen die goed geïntegreerd zijn in hun omgeving. Nu heb je de mogelijkheid om met je vrienden prachtige sociale netwerken snapshots van de Costa Blanca te delen.

De huizen hebben een privéperceel met zwembad. Geef deze lente niet op om te ontspannen in het solarium van je nieuwe huis, terwijl je jezelf vermaakt met een voortreffelijk sap van vers geperste sinaasappels.

Golfliefhebbers vinden in San Jaime het paradijs waar ze altijd van hebben gedroomd.

De goede temperaturen van de Costa Blanca, waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt, laten ze in elk seizoen van hun favoriete sport genieten.


Wij bieden u een onroerend goed te koop in San Jaime Moraira dat aan al uw dromen voldoet

Wacht niet langer en vraag ons alle details die u wenst met betrekking tot het onroerend goed te koop in San Jaime Moraira dat wij u aanbieden.

We hebben een team van hooggekwalificeerde makelaars in onroerend goed die op professionele wijze al uw vragen zullen beantwoorden.

Als u ons beter wilt leren kennen, nodigen wij u uit om ons te volgen op sociale netwerken en onze geweldige activiteit te bekijken.

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief en we zullen u op de hoogte houden van al het nieuws.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

We kunnen ook communiceren via Skype: tabairarealestate1

We wachten op u in onze kantoren aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×