Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Villa's te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
IN JUNI 2018 IS DE PRIJS VAN HUISVESTING GEMIDDELD MET 6,4% GESTEGEN.

HOOFDSTEDEN EN GROTE STEDEN WINNEN AAN KRACHT EN LIGGEN IN JUNI MEER DAN 10% HOGER DAN VORIG JAAR.

De gemiddelde prijs van voltooide woningen in Spanje is in de maand juni met 6,4% op jaarbasis gestegen.

Gedreven door de "hoofdsteden en grote steden" en door de "Middellandse-Zeekust", die met respectievelijk 10,2% en 7,4% werden geherwaardeerd. In het eerste halfjaar, tussen januari en juni 2018, laat de index een groei zien van 4,7%, volgens de Tinsa IMIE-index.


IN MEI 2018 STIJGT DE PRIJS VAN WONINGEN MET 4,2%.

DE KUST WORDT IN MEI OPNIEUW GEACTIVEERD EN STIJGT MET 3% OP JAARBASIS.

Groei in mei en geplaatst de jaar-op-jaar stijging van de gemiddelde prijs van afgewerkte woningen (nieuwe en gebruikte) in Spanje met 4,2%, volgens de Tinsa IMIE-index.

De "Middellandse-Zeekust"-zone is in de vijfde maand van het jaar opnieuw geactiveerd en de gemiddelde prijs ervan ligt 3% hoger dan in mei 2017.

Sinds februari 2015 heeft de woningbouw zich met 10% van zijn waarde hersteld en blijft hij 36,7% onder het in 2007 bereikte maximum.


DE PRIJS VAN HUISVESTING IN SPANJE IS IN APRIL MET 2% GESTEGEN EN HEEFT EEN DALING VAN 39,9% SINDS 2007 ONDERBROKEN.

De grootste gecumuleerde prijsaanpassing vindt plaats aan de Middellandse-Zeekust (-46%), op de voet gevolgd door de grootstedelijke gebieden (-45,9%) en de hoofdsteden en grote steden (-41,7%).

De prijs van afgewerkte woningen (nieuw en tweedehands) steeg in april met 2% ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar en is volgens de Tinsa IMIE-index met 39,9% gedaald ten opzichte van de in 2007 bereikte pieken.

De groei in de vierde maand van het jaar is te danken aan de impuls in de hoofdsteden en de grote steden, met een stijging van 6,1% in het afgelopen jaar, en van de Balearen en de Canarische Eilanden, met een groei van 4%, zijnde de zones die hun prijzen sinds april 2016 hebben verhoogd.

Een ander gebied dat zijn prijzen boven die van een jaar geleden handhaaft, is de Middellandse-Zeekust, die in april 1,3 procent op jaarbasis heeft gerevalueerd. Daarentegen blijven de metropolitane gebieden en andere gemeenten minder dan een jaar geleden een gemiddelde prijsstijging vertonen, met een daling op jaarbasis van respectievelijk 2,6 en 1,4 procent.


PRIJZEN 40% GOEDKOPER DAN IN DE VASTGOEDZEEPBEL.

De gecumuleerde daling van de afgewerkte woningen ten opzichte van de maximumniveaus die eind 2007 werden bereikt, ligt voor de tweede opeenvolgende maand onder het niveau van 40%.

Volgens Tinsa zijn de Balearen en de Canarische Eilanden waar de gemiddelde prijs het minst is gedaald (-27,8%), evenals in de kleinere steden (andere gemeenten), met een daling van 36,7%.


TABAIRA ONROEREND GOED HELPT U TE VINDEN IN MORAIRA VILLA'S TE KOOP.

Wat het ook is dat u zoekt in Tabaira Real Estate Moraira vindt u. Ons bureau heeft sinds 2005 hard gewerkt om onze klanten te helpen bij het vinden van hun ideale woning. Om dit te doen, bieden onze hooggekwalificeerde professionals de beste exclusieve en persoonlijke service, zodat we de echte voorkeuren van onze klanten kennen en het huis van uw dromen kunnen vinden.

Naast onze huizen te koop in Moraira, heeft Tabaira Real Estate huizen langs de Costa Blanca, vooral ten noorden ervan, waar enkele van de meest wenselijke plaatsen zijn om te wonen in landelijke natuurparadijzen.

Wij bieden u in Moraira villa's te koop aan omdat het ongeveer één van de mooiste en meest toeristische steden van de Costa Blanca Noord is.

Moraira was een klein vissersdorpje dat door de toeristische expansie die het de laatste jaren heeft ontwikkeld, een referentiepunt is geworden voor het toerisme aan de Spaanse Costa Blanca.

Op dit moment bestaat meer dan zestig procent van de bevolking uit mensen uit andere delen van Europa, die besloten hebben om hun gewone verblijfplaats hier te vestigen.

De belangrijkste oorzaken zijn te vinden in het heerlijke klimaat dat wordt genoten in Moraira en zijn kust, magisch en charmant.

In Moraira schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar en valt er vrijwel geen regen. De gemiddelde jaartemperatuur schommelt rond de 20 graden.

Deze weersomstandigheden stimuleren vrijetijdsactiviteiten of buitensporten op elk moment van het jaar.

U bent deze winter nog op tijd om in Moraira villa's te kopen en te genieten van de zonnige en heldere dagen van de Spaanse winter.


WIJ BIEDEN U IN MORAIRA VILLA'S TE KOOP AAN ZODAT U KUNT GENIETEN VAN DE INDRUKWEKKENDE BAAIEN EN STRANDEN.

Als wij u in Moraira villa's te koop aanbieden is het voor u om de mogelijkheid te hebben om te genieten van de prachtige kustlijn.

In Moraira vindt u meerdere en prachtige turquoise blauwe zee baaien waar u met veel plezier kunt snorkelen of duiken.

Ontdek de onbeschrijflijke zeebodems van de kustlijn, de grotten, de flora en de fauna.

Het plezier is gegarandeerd op de rotsachtige stranden of op het gouden zand. Kun je je voorstellen dat je plezier hebt in een hydro-skate of kajaktrips maakt?

Misschien wilt u zich liever ontspannen in de zon op het zachte zand van het strand terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Geniet van uw Maritieme wandelingen langs de stranden vol met cafés, restaurants, cadeauwinkels en vooral winkels om alle nodige spullen te kopen voor een aangename dag op het strand.

U vindt er een grote verscheidenheid aan badpakken en bikini's, handdoeken, T-shirts, hoeden en petten, zonnebrillen, zonnebrandcrème, paraplu's, gemakkelijk te dragen ligstoelen, enz.

Stelt u zich voor dat u de zonsondergang met zijn roodachtige tinten aan de Middellandse Zee aanschouwt.

De stranden van Moraira bieden u plezier en ontspanning.


ALS U IN MORAIRA VILLA'S TE KOOP KOOPT, ZULT U VERRUKT ZIJN OVER DE GASTRONOMIE EN DE CULTUUR.

Wanneer u in Moraira villa's te koop koopt, kent u de gebruiken, de cultuur en de rijke keuken van de plaats.

U zult de mediterrane gastronomie en de prachtige paella's kunnen proeven, gekookt met buitengewone ingrediënten zoals vis en verse zeevruchten die dagelijks op de vismarkt aankomen.

U zult ook de mogelijkheid hebben om de "Mistela" te proeven, een rijke zoete likeur die sinds de Romeinse tijd lokaal wordt gemaakt met de "muskaatdruif" die in de landbouwvallei wordt verbouwd.

U zult ook toegang hebben tot deze rijke producten uit uw tuin, gerijpt in de zon en vers geoogst, als u de wekelijkse straatmarkt bezoekt die in de straten van de stad wordt geplaatst.

Daar kunt u, naast enkele heerlijke groenten en fruit, ook allerlei generalistische producten kopen en genieten van het grote feest dat de marktdag is, waarbij de hele stad de straat op gaat.


U VINDT OOK IN MORAIRA VILLA'S TE KOOP IN DE AGRARISCHE VALLEI EN IN DE BERGEN.

Liefhebbers van natuur en rust die niet willen afzien van de bruisende stranden, vinden in Moraira villa's te koop in de agrarische vallei, zeer dicht bij de zee.

U heeft de mogelijkheid om te wonen in een vallei die het traditionele agrarische landschap van de gemeente vertegenwoordigt.

Het is een beschermd landschap met een hoge landschappelijke en ecologische waarde, waar u een ongeëvenaarde inheemse fauna kunt zien, zoals de Bonelli-arend, torenvalk, uilen en de veelkleurige hop.

U zult ook verrukt zijn over het gezang van de vogels in vrijheid, zoals de goudvinken, de nachtegalen en de verderones.

Zowel in de vallei als in het mediterrane dennenbos zult u genieten van een ideale bucolische omgeving om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden.


VINDT U IN DE PRACHTIGE URBANISATIES VAN MORAIRA VILLA'S TE KOOP VAN VERSCHILLENDE TYPES

Moraira heeft een prachtige woonomgeving rond de stedelijke kern, waar een groot aantal inwoners van de landen in Noord- en Midden-Europa wonen, die besloten hebben zich hier te vestigen om van de zon te genieten. U vindt in deze urbanisaties van Moraira villa's te koop in verschillende soorten.

We hebben nieuwbouw- of doorverkoopvilla's. Ze zijn gebouwd met een modern of traditioneel ontwerp, maar passen in ieder geval perfect in de omgeving.

Als u een soort van hervorming wilt doorvoeren in uw nieuwe villa, kunnen wij u adviseren over betrouwbaar personeel, dat het nodige werk tot in de puntjes doet.

Onze villa's te koop worden gebouwd volgens de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie.

De grote ramen laten de ingang van het zonlicht toe in alle kamers, waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat.

Ze hebben een mooi privéterrein waar een aantrekkelijk zwembad is gelegen, omgeven door een groot solarium.

Bezoek onze website en u vindt in Moraira villa's te koop klaar om te verhuizen naar

Deze winter bent u nog op tijd om te genieten van de heerlijke zon van de Costa Blanca. Bezoek onze website en u vindt in Moraira villa's te koop klaar om in te trekken.

Maak u geen zorgen over de procedures met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje. Onze hooggekwalificeerde medewerkers zorgen voor de arrangementen terwijl u zich wijdt aan het genieten van de zee, het strand en de zon.

U zult aangenaam verrast zijn wanneer u zowel de professionaliteit van onze makelaars als hun nabijheid in de deal controleert.

Wij staan tot uw beschikking om u te informeren over de aspecten die u wenst met betrekking tot het wisselen van valuta, het openen van een bankrekening in Spanje, de domiciliëring van de ontvangsten van huisvestingsgoederen en belastingen, het afsluiten van een levens-, gezondheids-, woon- of autoverzekering, enz.

Om contact met ons op te nemen kunt u het formulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com.

We kunnen ook communiceren via Skype: tabairarealestate1

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, dan wachten we u op in ons kantoor in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanje).

Onze meertalige medewerkers zullen u op de telefoon vriendelijk ontvangen: (+34) 96 574 41 79.


Informatie over de urbanisaties van Moraira

Er zijn 20 urbanisaties in Moraira waar u een woning kunt vinden om te kopen:

 • Verstedelijking en oude stad
 • Pla del Mar
 • Zeekust
 • El Portet
 • Vlieger
 • Moravit
 • Cap Blanc
 • Sint Jacobus
 • Fanadix
 • Benimeit
 • Zoals de broeders
 • La Sabatera
 • Parque Sol
 • Alcasar
 • Paichi
 • Arnella
 • Pinar del Advocat
 • Het bos
 • Dennengroen
 • Gouden Vallei


Moraira is een klein dorp met laagbouwappartementen in gebouwen met een maximale hoogte van 5 verdiepingen. De stad is in de loop der jaren gegroeid, van de jaren dertig tot nu, met de laatste appartementsgebouwen die in 2007 in de stad zijn gebouwd. Bovendien werden het stadhuis en het toeristische centrum in 2007 gebouwd, waardoor Moraira een zekere onafhankelijkheid van Teulada kreeg. De soorten woningen die in Moraira stad te koop zijn, variëren van appartementen en penthouses tot herenhuizen die in het historische gedeelte van de stad, vlakbij de vismarkt en de jachthaven, te vinden zijn.

Zowel de Pla del Mar als de Costera del Mar raken vanuit het noorden het centrum van Moraira. Pla del Mar wordt beschouwd als een goede woonwijk om een huis in Moraira te hebben. De ontwikkeling grenst aan de zee tot aan de kustweg die naar El Portet leidt, met goed gelegen villa's die een goed uitzicht op zee hebben over de jachthaven en een gemakkelijke toegang tot zowel de stad Moraira als het El Portet-strandgebied te voet. De Costera del Mar ligt naast de Pla del Mar en gaat verder in de richting van Paichi en Arnella aan de achterkant, binnen dit gebied is het Hotel Los Limoneros en twee winkelgebieden met supermarkten, winkels, cafés en restaurants. Pla del Mar Moraira Villa's te koop

El Portet is het verste deel van de noordkust van Moraira, met een populair beschermd zandstrand geflankeerd door cafés en restaurants, er is ook een kleine kruidenierswinkel en een Boutique Hotel met zijn eetkamer met uitzicht op het strand. El Portet heeft een mix van eigenschappen om te kopen, variërend van appartementen en gemeenschapsgebouwen in de buurt van het strand, tot villa's met uitzicht op zee op de heuvel. De kaap van El Portet heet Cap d'Or, en de woningen in dit gebied hebben een prachtig uitzicht over het strand en de jachthaven en de stad Moraira, en het uitzicht gaat verder naar Calpe en de hellingen van de Sierra Bernia voor de zonsondergangen bij zonsondergang. El Portet villa's te koop

De ontwikkeling van de Cometa grenst direct aan de stad Moraira in het zuiden, een gebied dat een goede keuze aan winkelmogelijkheden en restaurants langs de kustweg biedt, evenals de twee zandstranden van Playa de l'Ampolla en Playa Les Platgetes. Cometa is grotendeels een woonwijk, die teruggaat tot Moravit en Fanadix, het gebied is voornamelijk gevuld met vrijstaande villa's met privé-zwembaden op percelen van tussen de 800 en 1000 vierkante meter. In Cometa, in de buurt van het strand van Les Platgetes, vindt u enkele ontwikkelingen van gemeenschappelijke villa's, drie ontwikkelingen van appartementen met uitzicht op zee en het strand, en ook twee ontwikkelingen van luxe herenhuizen, elk met een eigen zwembad en kleine omheinde tuinen.


Droomplekken ontdekken om het hele jaar door te leven

Moravit en Cap Blanc zijn beide kustgebieden die in het noorden met de Cometa en in het zuiden met de urbanisaties van San Jaime en het strand van Punta Estrella verbonden zijn. Deze twee urbanisaties hebben een mix van woningen, variërend van fantastische frontlinie- en oceanfront woningen tot vrijstaande villa's met privé-zwembaden op percelen van tussen de 800 en 1000 vierkante meter. Er zijn enkele appartementen en herenhuizen in de buurt van het tuincentrum, en Cap Blanc heeft twee gemeenschappelijke vastgoedprojecten en Moravit met drie ontwikkelingen. Woningen binnen de urbanisaties Cap Blanc en Moravit hebben het voordeel dat ze te voet naar de kustbars en -restaurants aan de kustweg kunnen gaan, evenals naar twee grote supermarkten.

San Jaime is een gebied van vrijstaande villa's met zwembaden, de straten binnen de urbanisatie zijn goed onderhouden en omzoomd met aantrekkelijke tuinen. De urbanisatie heeft een bewaker en een postdienst waarvoor de eigendommen een kleine vergoeding betalen aan de urbanisatie. De villa's omringen de centraal gelegen San Jaime golfbaan die eind jaren zeventig is ontwikkeld. De baan is een negen-holes golfbaan waar u 18 holes met gespreide tees kunt spelen. Achter de golfbaan bevinden zich enkele restaurants en twee kleinere gemeenschappelijke gebouwen met kleine tuinen. Onroerend goed te koop in San Jaime Moraira

Fanadix is het gebied achter La Cometa en grenst aan San Jaime en Benimeit aan de achterzijde, Fanadix is ook een gebied van onafhankelijke villa's, maar u kunt in dit gebied ook verschillende ontwikkelingen vinden van kleine gemeenschappelijke villa's, appartementen en herenhuizen die gemeenschappelijke zwembaden delen.


Prachtige woningen gelegen in zee- en berggebieden

Benimeit en Como de los Frailes zijn heuvelachtige ontwikkelingen met eigendommen in deze gebieden die een goed uitzicht op zee hebben. De meeste ontwikkelingen in de Benimeit urbanisatie zijn zelfstandige villa's die in de jaren '70 en later zijn gebouwd, en verschillende ontwikkelingen van gemeenschappelijke eigendommen zijn in de jaren '90 gebouwd. Zoals de Frailes in latere jaren (vanaf 2003) werd ontwikkeld, een urbanisatie van luxere villa's met uitzicht op zee met als voordeel dat men naar het stadsplein in Benimarco kan lopen. Zoek villa's te koop in Benimeit Moraira

La Sabatera en het Parque del Sol, twee urbanisaties die grenzen aan de centrale wijngaard van Les Sorts de Moraira waar de muskaatdruif wordt geteeld. La Sabatera is een vrij groot gebied vol met villa's met percelen van ongeveer 800 vierkante meter, er zijn zakken met verbrijzelde gemeenschappelijke eigendommen over de hele urbanisatie, evenals een winkelgebied met een supermarkt en een aantal bars en restaurants. Sommige gebieden van La Sabatera hebben drainagebuizen. De urbanisatie Parque del Sol is vooral eind jaren '80 en '90 ontwikkeld, de villa's in dit gebied zijn luxueuzer gebouwd en met grotere kavels voor de woningen in het aangrenzende gebied van La Sabatera. In 1987 werd een tennisclub ontwikkeld en in 2000 werd een commerciële ruimte met een bakkerij en een apotheek ontwikkeld. Zoek woningen te koop in Sabatera Moraira

Paichi en Alcasar zijn de twee urbanisaties die de stedelijke grond rechts van de wijngaard op de weg naar Benitachell bezetten, beide urbanisaties bezetten hellingen op het westen met eigendommen in deze gebieden die profiteren van een goed open en helder uitzicht op de Sierra Bernia voor de middagzon. Enkele jaren geleden is er een voetpad aangelegd langs een deel van de Benitachell-weg, waardoor de bewoners gemakkelijker toegang hebben tot het dorp Moraira. Op deze urbanisaties vindt u villa's met zwembaden en ook enkele appartementencomplexen en herenhuizen.


Beslis over de ontwikkeling die het beste bij u past

De urbanisaties Pinar del Advocat en El Bosque is een smal woongebied dat zich uitstrekt van het dorp tussen de urbanisaties Cometa en La Sabatera tot het gebied van Benimeit erachter. De eigenaren van de woningen binnen deze urbanisaties hebben gemakkelijk toegang tot het dorp en tot het hoofdstrand. El Bosque, urbanisatie van villa's sinds eind jaren '90 door het bouwbedrijf Casitas de Moraira. De urbanisatie profiteert van trottoirs, openbare verlichting en een centrale gasvoorziening, en van de nabijheid van het centrum van het dorp. Pinar del Advocat had de bouw van de gemeenschappen Florida Park in 1980 en Los Almendros in 1990 en nog twee gemeenschappen van bungalows in de buurt van het Hotel Swiss, en de rest van de urbanisatie vol met onafhankelijke villa's.

De ontwikkeling van Arnella neemt verschillende gebieden in beslag en verbindt met El Portet aan de zuidkant, Paichi en Costera del Mar in het westen en Verde de Pino in het noorden. Arnella is de thuisbasis van verschillende gemeenschappen van kleine villa's die een centraal zwembad delen en een goede selectie van vrijstaande villa's, variërend van villa's op een heuvel met een panoramisch uitzicht en uitzicht op zee tot woningen die dichter bij het strandgebied van El Portet en de stad Moraira liggen. In Arnella vindt u ook de Barranco de la Viuda wandelroute, een stenen pad dat leidt naar de Cumbre del Sol en uiteindelijk naar de Cala Lliberg steengroeve.

De urbanisatie Verde Pino en Valle Dorado begint op een hoogte van 2 km in de Portetvallei en klimt naar de zuidelijke ingang van Cumbre del Sol. In deze twee gebieden kunt u goedkopere villa's vinden om te kopen vanwege de grotere afstand tot de kust.© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS