Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Villa's te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira Villa's te koop

In juni 2018 is de prijs van woningen met gemiddeld 6,4% gestegen.

Hoofdsteden en grote steden komen in een stroomversnelling en zijn meer dan 10% hoger in vergelijking met juni in juni.

De gemiddelde prijs van woningen voltooid in Spanje steeg met 6,4% joj in de maand juni.

Gedreven door de "hoofdsteden en grote steden" en door de "Middellandse Zeekust", die werden geherwaardeerd met respectievelijk 10,2% en 7,4%. In het eerste semester, tussen januari en juni 2018, vertoont de index een groei van 4,7%, volgens de Tinsa IMIE-index.


In mei 2018 stijgt de prijs van woningen met 4,2%.

De kust wordt in mei opnieuw geactiveerd en ligt 3% op jaarbasis.

Groei in mei en de jaar-op-jaar stijging van de gemiddelde prijs van afgewerkte woningen (nieuw en gebruikt) in Spanje met 4,2%, volgens de Tinsa IMIE-index.

De zone "Middellandse Zeekust" is in de vijfde maand van het jaar opnieuw geactiveerd en de gemiddelde prijs ligt 3% boven mei 2017.

Huisvesting heeft sinds februari 2015 10% van zijn waarde hersteld en blijft 36,7% onder het in 2007 bereikte maximum.


Der Hauspreis steigt um 2% im April und unterbricht einen Rückgang von 39,9% seit 2007

Die höchste kumulative Preisanpassung ist an der Mittelmeerküste (-46%), dicht gefolgt von metropolitan (-45,9%) Bereichen und Haupt- und Großstädten (-41,7%).

Der Preis des fertigen Gehäuse (neue und gebrauchte) stieg um 2% im April gegenüber dem gleichen Monat des Vorjahres und reichert sich mit einem Rückgang von 39,9% gegenüber den Höchstständen im Jahr 2007 erreicht, nach Tinsa IMIE Index.

Das Wachstum im vierten Monat des Jahres ist aufgrund der Dynamik in der Hauptstadt und die großen Städten aufgezeichnet, was eine Steigerung von 6,1% im letzten Jahr und Balearen und die Kanarischen Inseln, mit einem Wachstum von 4%, mit Bereichen die meisten haben ihre Preise seit April 2016 erhöht.

Ein weiterer Bereich, vor hält ihre Preise über die von einem Jahr die Mittelmeerküste, die um 1,3% über den Vorjahreswert stieg im April. Umgekehrt Ballungsraum und andere Gemeinden mit noch niedriger als einem Jahr und Mittelwert aufgezeichnet Jahr Tropfen von 2,6% bzw. 1,4% betragen.

Preise 40% günstiger als die volle Immobilienblase.

Die kumulativen fertigen Gehäuse im Vergleich zu den Höchstständen Ende 2007 standen Rückgang für den zweiten Monat in Folge unter dem 40% -Marke.

Nach Tinsa, Balearen und den Kanarischen Inseln, wo es weniger als der Durchschnittspreis von Höhen fallen gelassen (-27,8%), sowie in kleineren (andere Gemeinden), nach 36,7% Lokalitäten.

Tabaira Real Estate hilft Ihnen, Häuser zum Verkauf in Moraira zu finden.

Was auch immer es ist, was Sie bei Tabaira Real Estate Moraira sind suchen, werden Sie es finden. Unsere Agentur hat seit 2005 hart daran gearbeitet, unseren Kunden zu helfen, ihre ideale Immobilie zu finden. Um dies zu tun, unsere hoch qualifizierten Fachleuten bieten die besten exklusiven und persönlichen Service zu realen Kundenwünsche zu erfüllen und das Haus Ihrer Träume zu finden.

Neben unsere Häuser zum Verkauf in Moraira, hat Real Estate Tabaira Häuser an der Costa Blanca, vor allem nördlich davon, das einige der begehrtesten sind bundesweite Naturparadiese zu leben....


Wij bieden u in Moraira villa's te koop aan omdat het gaat om een van de mooiste en meest toeristische steden van de Costa Blanca Noord.

Moraira was een klein vissersdorpje dat, vanwege de toeristenuitbreiding die het de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, een referentiepunt is geworden voor toerisme in de Spaanse Costa Blanca.

Momenteel bestaat meer dan zestig procent van de bevolking uit mensen uit andere delen van Europa, die besloten hebben hier hun gewone verblijfplaats te vestigen.

De belangrijkste oorzaken zijn te vinden in het heerlijke klimaat dat wordt genoten in Moraira en de kust, magisch en charmant.

In Moraira schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar en is de neerslag bijna nul. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur schommelt rond de 20 graden.

Deze weersomstandigheden stimuleren op elk moment van het jaar recreatieve activiteiten of buitensporten.

U bent nog steeds op tijd deze winter om villa's in Moraira te koop te kopen en te genieten van de zonnige en heldere dagen van de Spaanse winter.


Wij bieden u in Moraira villa's te koop aan, zodat u kunt genieten van de indrukwekkende baaien en stranden

Als wij u in Moraira villa's te koop aanbieden, is het aan u om de mogelijkheid te hebben om te genieten van de prachtige kustlijn.

In Moraira vind je meerdere en prachtige turkooisblauwe baaien waar je heerlijk kunt snorkelen of duiken.

Ontdek de onbeschrijfelijke zeebodem van zijn kustlijn, zijn grotten, zijn flora en zijn fauna.

Het plezier is gegarandeerd op de rotsachtige stranden of gouden zandstranden. Kun je je voorstellen dat je plezier hebt in een hydro-skate of kajaktochten maakt?

Misschien ontspan je je liever in de zon op het zachte zand van het strand terwijl je luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Geniet van uw maritieme wandelingen langs de stranden vol met cafés, restaurants, cadeauwinkels en vooral winkels om alle noodzakelijke items te verzamelen voor een aangename dag op het strand.

U vindt een breed scala aan badpakken en bikini's, handdoeken, T-shirts, hoeden en petten, zonnebrillen, zonnebrandcrème, parasols, gemakkelijk te dragen ligstoelen, enz.

Stel je voor dat je naar de zonsondergang kijkt met zijn roodachtige tinten aan de Middellandse Zee.

De stranden van Moraira bieden u plezier en ontspanning.


Bij het kopen van Moraira villa's te koop, zult u blij zijn met zijn gastronomie en cultuur

Wanneer u villa's in Moraira te koop koopt, kent u de gewoonten, cultuur en rijke keuken van de plaats.

U zult de mediterrane gastronomie en zijn voortreffelijke paella kunnen proeven, bereid met buitengewone ingrediënten zoals vis en verse zeevruchten die dagelijks op de vismarkt aankomen.

Je krijgt ook de kans om de "Mistela" te proeven, een rijke zoete drank die sinds de Romeinse tijd ter plaatse wordt gemaakt met de "Moscatel" -druif die in de agrarische vallei wordt geteeld.

Je hebt ook toegang tot deze rijke producten uit je tuin, gerijpt in de zon en vers geoogst, als je de wekelijkse straatmarkt bezoekt die in de straten van de stad is geplaatst.

Daar kun je naast wat heerlijke groenten en fruit allerlei generalistische producten kopen en genieten van het geweldige feest op de marktdag, waar de hele stad de straat op gaat.

U vindt ook in Moraira villa's te koop in de agrarische vallei en in de bergen

Liefhebbers van natuur en rust die de bruisende stranden niet willen opgeven, vinden in Moraira villa's te koop in de agrarische vallei, heel dicht bij de zee.

U krijgt de mogelijkheid om te leven in een vallei die het traditionele agrarische landschap van de gemeente vertegenwoordigt.

Het is een beschermd landschap met een hoge landschaps- en milieuwaarde, waar u een ongeëvenaarde inheemse fauna kunt zien, zoals de adelaar, torenvalk, uilen en de veelkleurige hop.

Je zult ook blij zijn met het lied van de vogels in vrijheid, zoals de putters, de nachtegalen en de verderones.

Zowel in het dal als in het mediterrane dennenbos geniet u van een ideale landelijke omgeving om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden.


U vindt in de prachtige urbanisaties van Moraira villa's te koop van verschillende typen

Moraira heeft een prachtige woonomgeving rond de stedelijke kern, waar een groot aantal inwoners van de landen van Noord- en Midden-Europa woont, die besloten hebben om hun verblijf hier te vestigen om te genieten van de zon. U zult in deze urbanisaties van Moraira villa's vinden voor de verkoop van verschillende soorten.

We hebben nieuwbouw of wederverkoopvilla's. Ze zijn gebouwd met een modern of traditioneel ontwerp, maar passen hoe dan ook perfect in de omgeving.

Als u een vorm van hervorming wilt doorvoeren in uw nieuwe villa, kunnen wij u adviseren over betrouwbaar personeel, dat het nodige werk tot in de perfectie uitvoert.

Onze villa's te koop zijn gebouwd in overeenstemming met de huidige bouwvoorschriften. Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie.

De grote ramen laten de binnenkomst van zonlicht naar alle kamers een huiselijke sfeer creëren.

Ze hebben een mooi privéperceel waar een aantrekkelijk zwembad is gelegen, omringd door een grote zonne-energieium.


Bezoek onze website en u zult vinden in Moraira villa's te koop klaar om te gaan

Deze winter bent u nog op tijd om te genieten van de prachtige zon van de Costa Blanca. Bezoek onze website en u zult vinden in Moraira villa's te koop klaar om te gaan.

Maak je geen zorgen over de procedures met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje. Onze hoog gekwalificeerde medewerkers zorgen voor de arrangementen terwijl u zich inzet voor het genieten van de zee, het strand en de zon.

U zult aangenaam verrast zijn als u zowel de professionaliteit van onze makelaars als hun nabijheid in de deal controleert.

Wij zijn ter uwer beschikking om u te informeren over die aspecten die u wenst in verband met het wisselen van valuta, het openen van een bankrekening in Spanje, de domiciliëring van ontvangsten van woningvoorraden en belastingen, het sluiten van een levens-, gezondheids-, huisvestings- of autoverzekering, enz.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

We kunnen ook communiceren via Skype: tabairarealestate1

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, staan wij voor u klaar op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanje).

Ons meertalige personeel zal u vriendelijk bijstaan op de telefoon: (+34) 96 574 41 79.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×