Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Woningen te koop in Sabatera-Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Woningen te koop in Sabatera-Moraira

Als u overweegt om een onroerend goed investering aan de Costa Blanca te doen, raden wij een van onze huizen te koop aan in Sabatera-Moraira.

La Sabatera is een stedelijke kern van Moraira, waar vrede en rust wordt ingeademd. Plaats bij uitstek zonnig, ideaal voor gezinsvakanties en geniet van alle voordelen die de Spaanse Levante biedt.

Moraira biedt u prachtige plaatsen om te bezoeken en uit te rusten. Immense baaien met een turkooisblauwe zee, of stranden met zacht zand die aanzetten tot wandelen en afleiding.

Sta jezelf toe te rusten in een rustige omgeving zoals La Sabatera, waar je kunt genieten van alle gemakken die nodig zijn voor je welzijn.


Wij raden een van onze huizen te koop in Sabatera-Moraira aan omdat ...

We zijn in een selecte woonomgeving, in principe gebouwd met uitzonderlijke high-end villa's, wat overeenkomt met de geselecteerde buurt waarvan je een deel zult zijn.

Ze zijn gebouwd in verschillende stijlen, zowel modern als traditioneler, en passen in een omgeving zonder gelijke, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

De materialen van topkwaliteit, samen met de constructie van bijgebouwen van huizen zoals de indrukwekkende zwembaden of de kronkelige tuinen vol met bomen, maken onze panden de beste optie om te kopen.

Houd ook rekening met de opties die de omgeving biedt, omdat Moraira is uitgerust met alle benodigde services, zodat u kunt genieten van nautische sporten of outdoor-activiteiten.

Het is ook belangrijk om de goede communicatie met de nabijgelegen stedelijke centra te benadrukken, of zelfs met de belangrijkste steden van de Valenciaanse Gemeenschap, evenals de nabijheid met hun luchthavens.


Hoe koop je een van onze huizen te koop in Sabatera-Moraira?

Als u besluit om een van onze huizen te koop in Sabatera-Moraira te kopen, zullen we u helpen met alle verwerking

Het onroerend goed Tabaira Real Estate heeft een zeer professioneel team dat u graag bijstaat in hun moderne kantoren en al die problemen oplost die zich voordoen. Vergeet de zorgen die de aankoop van onroerend goed met zich mee kan brengen. We communiceren in de hoofdtalen, zodat u geen communicatieproblemen hebt.

Je kunt ons volgen via sociale netwerken. We kunnen ook via Skype chatten (tabairarealestate1) of gewoon contact met ons opnemen via e-mail info@tabairarealestate.com of bel (+34) 965 744 179.

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, zijn onze kantoren gevestigd aan de Calle Iglesia, nº 4 - Moraira (Alicante) - C.P. 03724. - Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×