Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

El Portet Villa's te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

El Portet Villa's te koop

essentiële informatie over het certificaat van de bezetting

Bij het kopen van een huis, met een toevoer registreren ... zijn gevarieerd situaties waarin dit document wordt geëist, maar echt, kun je leven zonder certificaat van de bezetting?

Het certificaat van de bezetting van een woning is een document dat de naleving bevestigt aan de minimale eisen voor een ruimte te worden bewoond door mensen die in het gebied van gezondheid, hygiëne en stevigheid. Het wordt gelegaliseerd door de autonome regio's en eindigt om de twee jaar.

toilet, keuken, warm water, enz .: hier het nuttige oppervlak, minimaal, huisvesting ruimten en regelt de minimale uitrusting Volgens de wet van 18/2007, is deze erkenning verplicht aan te werven en de hulp inroepen van water, gas en elektriciteit, in aanvulling op de procedures huren of verkopen van een woning. Het is daarom belangrijk dat vóór de ondertekening van een contract van dit type is gevonden dat het huis van het document.

Is het legaal om te leven zonder certificaat van de bezetting?

Zeker niet, is het verplicht om dit document als nodig is om te verhuren aan huisvesting te verkopen voor zowel nieuwe woningen of rehabiliteren in het algemeen. Ook op de diensten en water, gas en elektriciteit in het gebouw te werven. Daarnaast hebben banken en kan eisen dat stembussen om een hypotheek te verlenen.

Daarnaast is op de verdiepingen van de nieuwbouw, het certificaat van bezetting zorgt ervoor dat de woning voldoet aan de vereiste kwaliteitscontroles in de bouw. In sommige regio's van het land, heeft deze vervangen door de gemeentelijke stedenbouwkundige vergunning van eerste ingebruikneming.

Soorten certificaten van de bezetting

Er zijn drie typen, afhankelijk van de leeftijd van de woning:

Eerste bezetting: huisvesting nieuwbouw of wanneer je het gebouw, waardoor alleen de gevel geleegd.

Eerste bewoning revalidatie: huisvesting als gevolg van -subdivisiones interventie, verandering van het gebruik om een huis te creëren, ontdaan van huisvesting of uitbreidingen, onder anderen.

Tweede bezetting: woningen die reeds bestaan.

deugdelijkheid

Het varieert afhankelijk van het jaar dat het certificaat is verstreken:

Cedulas / gebruikt woningen die vóór 2004: 10 jaar.

Cedulas / gebruikt woningen verleend tussen 2004 en 2012: 15 jaar.

Obligaties uitgegeven vanaf 2013: voor de eerste bewoning woningen, 25 jaar en voor het herstel en de tweede optie, 15 jaar.

Tabaira Real Estate helpt u bij het vinden in El Portet villa's te koop.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Benissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×