Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Woningen te Koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Woningen te Koop in Moraira

Tabaira Real Estate helpt u te koop vinden in Costa Blanca Noord Moraira

Moraira is een kleine stad in de regio van La Marina Alta van Alicante. Strikte bestemmingsplannen en stadsplanning hebben toegestaan om voorzichtig Moraira te houden als de beste badplaats aan de Costa Blanca.

Moraira slechts 40 jaar geleden bestond slechts een klein groepje vissershuisjes aan de zee, werd de stad beheerd door de naburige stad van Teulada. Vandaag de dag, Moraira heeft volledige onafhankelijkheid verworven door middel van haar eigen stadhuis en het nieuwe medisch centrum. Elke vrijdag een markt op de parkeerplaats waar u een verscheidenheid aan producten, van verse groenten en fruit tot kleding trendy of traditionele kleding gehouden kan vinden.

Moraira is 8 km van de N-332 en AP-7, en lijkt om congestie toeristisch dan sommige van de nabijgelegen resorts ondersteund voorkomen. De bevolking (volgens de laatste volkstelling van 2007) was 13.000 inwoners, waarvan 60,37% waren vreemdelingen met een toename in de zomermaanden.

Zonder enige twijfel, Moraira is een groot gebied om een huis of een ander huis te kopen aan de zee.

Als u op zoek bent naar woningen te koop in Moraira, aarzel dan niet contact op met Tabaira Real Estate.

We werken elke dag om uw onroerend goed verwijzing in Moraira, dus bieden wij u een persoonlijke service op basis van een efficiënte, in staat om alle problemen die je kunt vinden in de verkoop van woningen advies in onroerend goed op te lossen.

We hebben een groot team van ervaren professionals, die ter beschikking zullen worden gesteld aan het huis van uw dromen in Epsaña vinden. Real Estate in Tabaira voelen echte passie voor wat we doen, en dit is iets dat elke dag wordt gevoeld door de behaalde positieve resultaten. Als u op zoek bent naar een onroerend goed vertrouwen in Moraira steunen ons.

Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed in het gebied van Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Ons brede product portfolio omvat meer dan 900 huizen, grond, villa's, appartementen, landhuizen en commerciële ruimten in het noorden van de Costa Blanca.


Kun je je voorstellen dat je geniet van een prachtige zon terwijl je langs de kust slentert? Uw dromen kunnen uitkomen als u een van onze huizen te koop in Moraira koopt.

Moraira is een klein stadje aan de Costa Blanca in het noorden van Spanje. Het heeft alle diensten van een stedelijke omgeving, zoals een verscheidenheid aan winkels, gezondheidscentra, uitgaansgelegenheden, restaurants, winkelcentra, enz.

Vanwege het heerlijke klimaat, waar de winters zacht en helder zijn, zijn er veel inwoners van andere Europese landen die besloten hebben hun huis te vestigen en te profiteren van de voordelen van ontspannen wonen, aan zee en met gemiddelde jaartemperaturen van 20º .

In Moraira schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar, wat samen met het feit dat het neerslagpercentage praktisch nihil is, deze stad een ideale plek maakt om vele buitenactiviteiten uit te voeren, genietend van de vreugde van de omgeving.

De woningen te koop in Moraira zijn onverslaanbaar voor watersportliefhebbers

Als u een watersportliefhebber bent, zal uw grootste wens een van onze huizen te koop hebben in Moraira.

In Moraira zijn er spectaculaire plekken met prachtige baaien in de zee, waar je prachtige onderwaterroutes kunt maken of kunt snorkelen.

Je hebt ook een aantal stranden met toegangskanalen voor kleine boten waarmee je de Costa Blanca-kustlijn vanuit een heel ander perspectief kunt leren kennen.

De stranden, met weinig diepte en zonder golven, zijn ideaal voor kano- of kajaktochten.

Kun je je voorstellen dat je aan boord van een jetski de zee oversteekt? Kun je je voorstellen om samen met je kinderen te genieten van een hydro-skate?

Geef niet op aan het plezier en de vrije tijd die de stranden van Moraira u ook in de winter bieden, waar u de ligplaats van uw jacht kunt huren of een plezierboot kunt huren in de Club Nautico Moraira of Arnella.

Ken de gevarieerde vrijetijdsopties die u zult hebben als u een koopobject in Moraira koopt

Als u overweegt om een van onze huizen te koop in Moraira te kopen, moet u weten dat naast de prachtige stranden en jachthavens, u ook een spectaculair en ander vrijetijdsaanbod heeft.

Voor liefhebbers van gastronomie, is Moraira een gastronomische en culturele ervaring, omdat u kunt genieten van de voortreffelijke rijstgerechten bereid met eersteklas producten uit de nabijgelegen moestuin en met de vis die dagelijks aankomt in de haven.

Sinds de Romeinse tijd wordt er een heerlijke zoete drank gemaakt, genaamd "Mistela", die is gemaakt met een verscheidenheid aan druiven, "Moscatel", die in de vallei wordt gekweekt.

In Moraira vindt u een breed scala aan locaties voor livemuziek, flamenco, evenals bibliotheek en tentoonstellingsruimte.

Voor cultuurliefhebbers heeft het spectaculaire Teulada Auditorium, zes kilometer van Moraira, een gevarieerd en uitgebreid jaarprogramma.

In juli vieren ze hun patroonheilige festiviteiten met hun traditionele "Bous al Carrer" en de "Comparsas de Moros y Cristianos".

Bovendien kunt u tijdens de festiviteiten genieten van talloze speelse acts, festivals, parades, paardrijden, trucs en praalwagens.

Wat voor soort huizen te koop in Moraira heb je het liefst?

We hebben een breed scala van eigenschappen te koop in Moraira, zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

We bieden u nieuwe of bestaande eigenschappen. Maakt u zich geen zorgen als u in uw nieuwe huis een vorm van hervorming of aanpassing moet doorvoeren, omdat we hooggekwalificeerd en vertrouwd personeel kunnen adviseren.

Onder onze eigenschappen bieden wij luxe villa's met een prachtig uitzicht op zee, mooie eengezinswoningen in de agrarische vallei, bungalows met gemeenschappelijke ontwikkeling waar u een groot zwembad en paddle court, herenhuizen van modern of traditioneel ontwerp, etc. zult hebben.

Aarzel niet om ons te vragen naar het huis van je dromen, we hebben het zeker.

U zult gefascineerd zijn door de kwaliteiten van onze huizen te koop in Moraira

Na een eerste gesprek waarin we de vereisten identificeren die u van uw nieuwe woning verlangt, bieden wij u een gedetailleerde lijst met te koop staande woningen in Moraira.

We zullen u begeleiden met een korte uitleg met de meest relevante kenmerken en een uitgebreide fotogalerij.

Neem contact met ons op om eventuele twijfels over onze eigendommen te koop in Moraira op te lossen.

We hebben een gekwalificeerd team van makelaars in onroerend goed die u graag alle verduidelijkingen zullen geven die u nodig heeft.

U zult aangenaam verrast zijn wanneer u de kwaliteit van de materialen controleert waarmee deze eigenschappen zijn gebouwd.

Onze huizen zijn gebouwd met eersteklas materialen en voldoen aan de voorschriften van edivalid fication.

Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie. De grote ramen met dubbele beglazing laten zonlicht alle kamers binnen en creëren een aangename en heldere sfeer.

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van huizen te koop in Moraira

We hebben een breed scala van eigenschappen te koop in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in een van hen, neem dan contact met ons op en wij zullen eventuele vragen die u heeft, oplossen.

Maak je geen zorgen over de taal, omdat we hebben een ervaren meertalig team, zodat wanneer u met ons communiceert u geen problemen zult hebben met het begrijpen.

Vertrouw ons, we bieden u een eerlijke service. Ons belangrijkste doel is dat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en snel is.

Daarom zorgen wij voor alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis, zodat u vanaf het begin kunt genieten van de zon en het strand.

Wij bieden een volledig gepersonaliseerde service om u het huis te bieden dat u echt wilt.

Als u wilt, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief en zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van ons nieuws.

Om meer over ons te weten kunt u ons volgen op sociale netwerken en zult u onze uitgebreide activiteit kopen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com.

We kunnen ook communiceren via Skype: tabairarealestate1

Maar als u ons liever persoonlijk bezoekt, verwelkomen wij u graag op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanje).

Telefoon: (+34) 96 574 41 79.© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS