Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i Moraira

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta bostäder till salu i Costa Blanca North Moraira

Moraira är en liten stad i regionen La Marina Alta Alicante. Strikta zonindelning lagar och stadsplanering har gjort det möjligt att hålla noggrann Moraira som den bästa utvägen på Costa Blanca.

Moraira bara 40 år sedan bestod av bara en liten grupp av fiskarstugor vid havet, var staden som förvaltas av den närliggande staden Teulada. Idag har Moraira fått full självständighet genom sin egen stadshuset och den nya vårdcentral. Varje fredag en marknad på parkeringen där du kan hitta en mängd olika produkter, från färsk frukt och grönsaker till kläder trendiga eller traditionella klänningar hålls.

Moraira är 8 km från N-332 och AP-7, och verkar för att undvika trängsel turistiska än vissa av de närliggande orterna som stöds. Befolkningen (enligt den senaste 2007 folkräkning) var 13.000 invånare, varav 60,37% var utländska medborgare med ökningar under sommarmånaderna.

Utan tvekan, är Moraira ett stort område att köpa ett hus eller annan egendom vid havet.

Om du letar efter fastigheter till salu i Moraira, tveka inte, kontakta Tabaira Real Estate.

Vi arbetar varje dag för att vara din fastighet referens i Moraira, så erbjuder vi dig en personlig service baserad på att ge en effektiv, kunna lösa alla problem som kan finna under försäljning av bostäder fastighetskonsulter.

Vi har ett stort team av erfarna professionella, som kommer att ställas till förfogande för att hitta ditt drömboende i Epsaña. Fastigheter i Tabaira känner verklig passion för det vi gör, och detta är något som upplevs varje dag av de positiva resultat som uppnåtts. Om du letar efter en fastighet förtroende i Moraira backar oss.

Vi är specialiserade på fastigheter i de områden i Moraira, Benissa, Javea och Benitachell. Vår breda produktportfölj innehåller mer än 900 hus, mark, villor, lägenheter, hus på landet och kommersiella lokaler i norra delen av Costa Blanca.


Kan du tänka dig att njuta av en magnifik sol i vinter medan du promenerar längs stranden? Dina drömmar kan bli sanna om du köper en av våra fastigheter till salu i Moraira.

Moraira är en liten stad belägen på Costa Blanca norra Spanien. Det har alla tjänster i en stadsmiljö, såsom en mängd affärer, hälsocenter, nöjesställen, restauranger, köpcentra etc.

På grund av sitt underbara klimat där vintrarna är mjuka och ljusa finns det många invånare som tillhör andra europeiska länder som har bestämt sig för att etablera sitt hem här och dra nytta av fördelarna med att leva avslappnat, vid havet och med en genomsnittlig årstemperatur på 20º .

I Moraira skiner solen mer än 300 dagar om året, vilket tillsammans med det faktum att nederbörden är praktiskt taget noll, gör den här staden till en idealisk plats för att utföra många utomhusaktiviteter som njuter av glädjen i miljön.

Fastigheterna till salu i Moraira är oslagbara för vattensportentusiaster

Om du är en vattensportentusiast kommer din största önskan att vara att ha en av våra fastigheter till salu i Moraira.

I Moraira finns spektakulära platser med vackra havs vikar, där du kan göra vackra undervattensleder eller träna snorkling.

Du har också några stränder med tillgångskanaler för små båtar som gör att du kan lära känna Costa Blanca kusten från ett helt annat perspektiv.

Stränderna, med lite djup och utan vågor, är perfekta för paddling eller kajakutflykter.

Kan du föreställa dig att du kryssar havet ombord på en jetski? Kan du tänka dig att njuta av dina barn i en skridskoåkning?

Ge inte upp den roliga och fritid som stränderna i Moraira erbjuder dig också på vintern, där du kan hyra båtens förtöjning eller hyra en fritidsbåt i Club Nautico Moraira eller Arnella.

Känn de varierade fritidsmöjligheter som du kommer att ha om du förvärvar Fastigheter till salu i Moraira

Om du funderar på att köpa några av våra fastigheter till salu i Moraira, måste du veta att utöver sina magnifika stränder och marinor har du också ett spektakulärt och annorlunda fritidstilbud.

För älskare av gastronomi är Moraira en gastronomisk och kulturell upplevelse, eftersom du kan njuta av sina utsökta risrätter tillagade med förstklassiga produkter från den närliggande grönsaksgarden och med fisken som anländer dagligen i hamnen.

Sedan romartiden skapas en utsökt sötvätska, kallad "Mistela", som är gjord med en mängd olika druvor, "Moscatel", som odlas i dalen.

I Moraira hittar du ett brett utbud av levande musikställen, flamenco, samt ett bibliotek och utställningshall.

För kulturentusiaster, den spektakulära Teulada Auditorium, sex kilometer från Moraira, har ett varierat och omfattande årsprogram.

I juli firar de sina helgonhelgare festligheter med sina traditionella "Bous al Carrer" och "Comparsas de Moros y Cristianos".

Dessutom, under de dagar som festligheterna förra kan du njuta av oräkneliga lekfulla handlingar, festivaler, parader, ridning, trick och flottor.

Vilka typer av fastigheter till salu i Moraira föredrar du?

Vi har ett brett utbud av fastigheter till salu i Moraira så att du kan välja efter dina önskemål och behov.

Vi erbjuder dig nya eller återförsäljningsegenskaper. Oroa dig inte om du behöver göra någon form av reformering eller anpassning i ditt nya hem eftersom vi kan ge hög kvalificerad och betrodd personal.

Bland våra fastigheter erbjuder vi lyxiga villor med underbar havsutsikt, vackra enfamiljshus i jordbruksdalen, bungalows med gemensam utveckling där du kommer att ha en stor pool och paddla domstol, radhus med modern eller traditionell design etc.

Tveka inte att fråga oss om drömmarnas hem, vi har det säkert.


Du kommer att bli fascinerad av egenskaperna hos våra fastigheter till salu i Moraira

Efter en första intervju där vi kommer att identifiera de krav som du kräver av ditt nya hem, kommer vi att erbjuda dig en detaljerad lista över fastigheter till salu i Moraira.

Vi kommer att följa med dig med en kort förklaring med dess mest relevanta egenskaper och ett brett fotogalleri.

Kontakta oss för att lösa alla tvivel du kan ha om våra fastigheter till salu i Moraira.

Vi har ett kvalificerat team av fastighetsmäklare som gärna gör alla de klargöranden du behöver.

Du kommer bli positivt överraskad när du kontrollerar kvaliteten på de material som dessa egenskaper har byggts på.

Våra hem är byggda med förstklassiga material och uppfyller reglerna för edivalidfication.

De har nödvändig termisk och akustisk isolering. De stora dubbla glasrutorna ger solstrålarna möjlighet att komma in i alla rum, vilket ger en trevlig och ljus atmosfär.


Vi erbjuder dig ett omfattande utbud av fastigheter till salu i Moraira

Vi har ett brett utbud av fastigheter till salu i Moraira. Om du är intresserad av någon av dem, kontakta oss och vi löser eventuella frågor.

Oroa dig inte för språket, eftersom vi har ett erfaret flerspråkigt professionellt team, så att när du kommunicerar med oss har du inga problem med förståelse.

Lita på oss, vi erbjuder dig en ärlig service. Vårt huvudmål är att köpet av ditt nya hem i Spanien är bekvämt och snabbt.

Därför tar vi hand om alla förfaranden i samband med köp av ditt nya hem, så att du kan njuta av solen och stranden från början.

Vi erbjuder en helt personlig service för att erbjuda dig det hem du verkligen vill ha.

Om du vill kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och vi kommer att hålla dig informerad regelbundet med våra nyheter.

För att veta mer om oss kan du följa oss på sociala nätverk och du kommer att köpa vår omfattande verksamhet.

För att kontakta oss kan du fylla i formuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@tabairarealestate.com.

Vi kan också kommunicera via Skype: tabairarealestate1

Men om du föredrar att besöka oss personligen kommer vi gärna välkomna dig på våra kontor i Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanien).

Telefon: (+34) 96 574 41 79.© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS