Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Benissa

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i Benissa

Vill du bo på Costa Blanca? Vi hjälper dig att hitta fastigheter till salu i Benissa, som kännetecknas av sin Medelhavskust, full av klippor, vikar och lantliga miljöer av stor skönhet.

Benissa ligger i Marina Alta-regionen och har tillgång till de viktigaste städerna och omgivande turistcentra via nationalvägen N-332. Det fantastiska medelhavsklimatet gör att du kan njuta av trevliga stunder oavsett dag och årstid . Du kommer att uppskatta soliga vintrar och milda somrar för Medelhavets havsbris. I ditt nya hem kommer du att hitta det du alltid har letat efter, njut av livet och det du gillar mest utan att behöva tänka på regnkappan, paraplyet eller stövlarna eftersom regnet i den här delen är minimalt.

Dessutom kan du flytta när du vill till Benissas sandstränder och småstenar, en perfekt plats för att koppla av och ha kul med de minsta i familjen är Playa de la Fustera, som har en lekplats för barn. Du kan också ta kurser i katamaran, kajak, vindsurfing eller dykning i småbåtshamnen Les Basetes. .


Med våra fastigheter till salu i Benissa praktiserar du en hälsosam livsstil

Våra fastigheter till salu i Benissa erbjuder många fördelar, bland dem praktiserar du en hälsosam livsstil och förbättrar din livskvalitet bort från stadens stress och ger dig mycket välbefinnande genom:

1. Vandring: De sju vandringslederna som löper genom Benissas inre är spektakulära, dess berg omger tallskogar och frodig vegetation. På vägarna hittar du intressant information som förklarar den lokala kulturen och historien samt områdets fauna och flora och den ekologiska rikedomen.

2. Gastronomi: Medelhavsdieten är en av de hälsosammaste maträtterna i världen. Du kan smaka på fisk, till exempel stenbläckfiskgryta eller lägerelds-tunfiskgryta (den mest populära rätten). Druvskörden på fälten är också typisk, du kan ackompanjera dina grönsaker och ditt kött med traditionella viner.

Vilken typ av fastigheter till salu i Benissa erbjuder TABAIRA dig?

Här hittar du olika typer av nybyggda och återförsäljningsbara bostäder i Benissa:

 • Byggnadstomter i olika storlekar och asfalterade tillfarter.
 • Lägenheter med panoramautsikt utifrån
 • Vackra radhus i Benissas historiska centrum.
 • Kommersiella lokaler till salu med olika egenskaper
 • Villor på landsbygden eller vid stranden med havsutsikt.
 • Moderna villor med vita fasader och rustik medelhavsstil med långa infinitypooler.
 • Fincas i traditionell spansk stil på stora tomter


Vilken typ av fastigheter till salu i Benissa letar du efter?

TABAIRA är en fastighetsbyrå som specialiserat sig på fastigheter till salu i Benissa . Om du letar efter en specifik typ av fastighet kan vi ge dig råd och hjälpa dig att välja de bästa för dig.

Kontakta oss på distans genom att ringa +43 965 744 179, skicka ett meddelande till vår företags e-post info@tabairarealestate.com . Du kan också kontakta oss direkt på fysisk väg, vi väntar på dig på C / Iglesia, 4, 03724, Moraira, Alicante (Spanien).


Fastigheter till salu i Benissa

Vilken typ av fastigheter till salu i Benissa letar du efter? Benissa ligger på norra Costa Blanca och erbjuder dig olika typer av utrymmen så att du kan välja var du vill bo: det är en modern stad som är utrustad med alla tjänster och har en djupt rotad historisk stadskärna full av ståtliga hus och byggnader av stort arkitektoniskt värde. Dessutom har den fyra kilometer kuststräcka där du hittar lyxiga villor med havsutsikt.

Det behagliga medelhavsklimatet som denna vackra stad åtnjuter gör att du kan utforska intressanta vandringsleder , även under årets kallaste månader. Solen skiner klart mer än trehundra dagar om året , så vilken tid som helst är perfekt för att ta på sig lämpliga skor och ta med sig en vattenflaska för att inte dehydrera på vägen. Du kommer att se att stigarna är mycket väl markerade och att det finns informationstavlor på flera språk som beskriver den rikedom av botanik, geologi och djurarter som finns i området.

Förutom dessa vägar inåt landet som går genom bergen med frodiga medelhavstallskogar är Benissa känt för sin ekologiska vandringsled som går genom de viktigaste vikarna på dess kustlinje . Du kommer att älska att dela med dina vänner på sociala nätverk de vackra fotografier som du kommer att förbättra längs vägen.


Vilken typ av fastigheter till salu i Benissa skulle du vilja bo i?

På TABAIRA REAL ESTATE har vi ett brett utbud av fastigheter till salu i Benissa:

 • Lägenheter i stadens centrum
 • Lyxvillor vid Benissas kust
 • Gårdar och chalets på landsbygden runt staden.
 • Stadshus i den historiska stadskärnan

Kan du tänka dig att njuta av fantastisk utsikt över Medelhavet medan du solar vid poolen i din villa? Vi har lyxiga villor i modern design eller traditionell stil från vilka du kan njuta av öppen utsikt över havet och Peñón de Ifach. Om du föredrar att bo i stadens centrum, nära all service, är våra soliga lägenheter med terrass ditt bästa alternativ. Men om du föredrar ett traditionellt stadshus, beläget i stadens historiska centrum, har vi bostäder som ska renoveras eller helt restaurerade hus som är redo att flytta in. Vi erbjuder dig också gårdar och lanthus som ligger på mark med stora utbyggnader.


Kontakta TABAIRA REAL ESTATE så utökar vi informationen om de fastigheter till salu i Benissa som intresserar dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig informerad om våra fastigheter till salu i Benissa. Om det finns ett hus som intresserar dig på ett speciellt sätt, utökar vi gärna all information du behöver.

På TABAIRA REAL ESTATE har vi lång erfarenhet inom fastighetsbranschen . Sedan 2005 har vi hjälpt våra kunder att hitta sina drömmars hus i Spanien och erbjudit dem en vänlig och nära behandling . Vårt expertteam av fastighetsmäklare är flerspråkiga och talar ditt språk flytande.

För att kontakta oss, välj något av följande alternativ:

E-post: info@tabairarealestate.com

Telefon: +34 965 744 179

Skype: tabairarealestate1

Kontor: C/ Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanien)© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS