Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

​Fastigheter Till salu i Benissa Costa Blanca

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

​Fastigheter Till salu i Benissa Costa Blanca

Om du funderar på att njuta av brisen och värmen i Medelhavet varje dag, rekommenderar vi att du gör en fastighet till salu i Benissa, en av de ekologiska underverk som döljer Costa Blanca där vi har ett brett utbud av bostäder väntar.

Med Tabaira Fastigheter, vår fastighet belägen i Moraira, är det lätt att hitta fastigheter att köpa på Costa Blanca i de bästa förutsättningarna. Vi har alla typer av fastigheter, inklusive några riktigt lyxiga hem på höjdpunkterna i norra Costa Blanca. Med ett hus till salu i Benissa erbjuder en bra panoramautsikt över havet och ett perfekt läge för tillgång till grundläggande tjänster i staden, som är mycket nära till hemmet utsikt.

Våra fastighetskunder har i Moraira med fyra kilometer kust full av branta klippor och små vikar omgiven av pinjeträd och natur. Missa inte chansen att turnera kusten genom den ekologiska turné som korsar den och varifrån du kan läsa om olika aspekter av den lokala kulturen, historia, eller botaniska och geologiska rikedom av området.

Lita på professionalism och erfarenhet av Tabaira Fastigheter och få den egendom som du båda drömt om Costa Blanca. Sedan 2005 vi hjälper kunder från hela världen, men framför allt i centrala och norra Europa, för att hitta de bästa möjligheterna att köpa ett hem som ger dem möjlighet att hitta önskad livsstil.

Kontakta oss för att ha en personlig assistent speciellt tilldelas för varje kund efter köpet. Oavsett om att köpa en fastighet till salu i Benissa eller att köpa en villa på Costa Blanca, i någon av de städer där vi har egenskaper, är Tabaira Real Estate rätt val. Tillförlitlighet, närhet, effektivitet och bättre bostäder är vad du hittar om du litar på oss.


Fastighet till salu i Benissa Costa Blanca

Är din dröm att ha ett fint hus på en plats nära havet där det alltid är soligt? Ditt bästa alternativ är att köpa en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca, en av de mest uppskattade hörnen i Europa för:

 • det utmärkta vädret
 • dess paradisiska naturmiljö
 • de idylliska vikarna i Medelhavet
 • dess fantastiska tjänster och högkvalitativa infrastruktur

Denna lilla stad ligger på norra Costa Blanca och nästan hälften av befolkningen kommer ursprungligen från andra europeiska länder, främst Storbritannien och Tyskland. Dess mångkulturella grannskap har i detta vackra hörn av Alicante hittat den idealiska platsen för distansarbete, för att tillbringa sin semester när som helst på året eller för att flytta för att bo efter pensioneringen. I Benissa har man förutom att njuta av spektakulärt ljus och underbara vikar halvt gömda bland frodiga tallskogar även shoppingområden, ett av Europas bästa hälsovårdssystem, restauranger där du kan smaka på det utsökta lokala köket, nöjesställen osv. Dessutom har du genom Medelhavsmotorvägen eller riksvägen N-332 lätt tillgång till de internationella flygplatserna i Alicante eller Valencia.


Om du vill bo i ett charmigt hörn av Medelhavskusten rekommenderar vi en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca

Om du köper en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca, tveka inte att fråga våra fastighetsmäklare om intressanta områden i denna vackra Medelhavsstad. Vår personal är högt kvalificerad och ger dig råd om alla befintliga tjänster i Moraira och dess mest emblematiska platser.

Längs dess fyra kilometer långa kuststräcka finns det vikar av stor naturskönhet som varvas mellan branter och klippor invaderade av pinjeträd . Du hittar mjuka sand- eller grusstränder som är idealiska för promenader under soliga vintermorgnar. Genom en vacker ekologisk stig kan du utforska denna vackra plats och göra en underhållande utflykt av låg svårighetsgrad som du kan göra bekvämt tillsammans med din familj. Du kommer att överraskas av det kristallklara vattnet, perfekt för snorkling och för att upptäcka havsbottnens skönhet med sina posidoniaängar och silverfiskar.


Om du köper en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca kommer du att älska att njuta av dess utsökta lokala kök

Kan du tänka dig att i januari sola på terrassen på en cafeteria medan du tittar på havet? Om du köper en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca kan du njuta av soliga morgnar när som helst på året.

I dess charmiga Nautiska klubb "Les Basetes" kan du, förutom att kontraktera förtöjning av din båt, välja att utföra flera fritids- och sportaktiviteter . Intressanta utflykter organiseras genom de mest emblematiska punkterna i området och fritidsaktiviteter utan att lämna hamnen. Om du vill ha en första kontakt med segling, kan du i dess seglarskola få katamaran, kajak, vindsurfing klasser ... Oroa dig inte om du inte har utrustning, eftersom du har möjlighet att hyra den nödvändiga utrustningen för att utöva någon av dessa sporter. .

Det erbjuder dig också ett varierat gastronomiskt utbud som gör att du kan njuta av de typiska rätterna från Benissa. Deras bergskorvar har en speciell smak som inte kommer att lämna dig likgiltig. Du kommer att älska att smaka på dess typiska stuvning av bergsbläckfisk och till efterrätt får du inte glömma att beställa en mistela , ett sött vin som tillverkas på ett hantverksmässigt sätt med druvor som skördas i dalarna.


Köp en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca och förbättra din livskvalitet

Om du köper en fastighet till salu i Benissa Costa Blanca kommer du att njuta av den strålande solen i detta område på spanska Levante året runt. De behagliga temperaturerna på vintern inbjuder dig att njuta av friluftslivet och utföra många aktiviteter i kontakt med naturen.

Det är den perfekta platsen för att ta på sig bekväma kläder och cykla med familjen medan du upptäcker de underbara naturliga hörnen i detta område i den valencianska gemenskapen. Glöm inte en hatt för att skydda dig mot solen. Bergen i Benissa utmärker sig för sina frodiga tallskogar, bland vilka du hittar sju väl skyltade vandringsleder med olika svårighetsgrader. Dessutom har de informationstavlor på flera språk som beskriver den lokala kulturen, platsens historia, dess botaniska och geologiska rikedomar ...


Kontakta TABAIRA REAL ESTATE så erbjuder vi dig den fastighet till salu i Benissa Costa Blanca som du vill ha

Kan du inte hitta huset du vill ha i Spanien? Kontakta TABAIRA REAL ESTATE så erbjuder vi dig den fastighet till salu i Benissa Costa Blanca där du kommer att leva lyckligt med din familj. Vi har stor erfarenhet inom fastighetsbranschen som vi ställer till våra kunders förfogande för att hjälpa dem att hitta sitt drömhus på norra Costa Blanca.

Våra sakkunniga fastighetsmäklare talar flytande tyska, spanska, engelska, nederländska, franska... för att perfekt kunna betjäna våra internationella kunder.

Vi erbjuder dig flera alternativ för att kontakta oss. Välj det som är mest bekvämt för dig:

 • Besök oss personligen på vårt kontor på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.
 • Ring på telefon +34 965 744 179
 • Skicka e-post till oss på info@tabairarealestate.com
 • Chatta på Skype: tabairarealestate1
 • Fyll i kontaktformuläret som finns på vår webbplats.


© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS