Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Benissa Fastigheter till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
10 Användbara tips att tänka på när man köper fastighet i Costa Blanca

Även tanken på att gå att leva i Spanien mycket nära en gyllene strand kan överklaga, speciellt under särskilt gråa dagar i Storbritannien, det finns en hel del att tänka på när du väljer att göra det språng att leva i ett annat land.

Liksom alla normala saker som du måste ta itu med i ett bortförande inom ditt eget land, det finns också språk, valuta och en helt annan rättssystem att brottas med. Utöver detta är det faktum att det kommer att ta längre tid att reda ut - som om den här sortens saker är inte redan en bit av en utdragen process i normala kör saker!

Genom att följa 10 tips du kommer att se till att du inte missar något riktigt viktigt.

1. juridisk rådgivning.

Den spanska överlåtelsesystemet är mycket annorlunda till Storbritannien, så det är lämpligt att använda en advokat med expertkunskap om den spanska fastighetsmarknaden systemet. De bör kunna ge dig registreringsnummer med den lokala "Colegio de Abogados" (association den lokala advokater).

2. Nota enkel.

Alla egenskaper måste nu ha en "Nota Simple" (fastighetsregistret extrakt) och en effektivitet energicertifikatet innan de kan säljas. Nota enkla listor några grundläggande information så att du kan kontrollera att det inte finns några skulder eller rättsliga förfaranden pågår, och att de registrerade ägare av fastigheten är i själva verket säljarna.

3. fastighetsregistret.

Se till att fastigheten är en juridisk bygga och har alla rätt behörigheter, och är noterat på fastighetsregistret. Fastighets certifikat är mycket användbar, eftersom det kommer att ge dig den exakta storleken på tomten och visa var gränserna går.

4. Få information om de årliga kostnaderna.

Ta reda på att taxeringsvärdet på fastigheten, som sedan kommer att hjälpa dig att ta reda på vad skatten på inköp och den årliga "IBI" (som kommunalskatt) räkningen kommer att bli.

5. Se till att fastigheten inte har upplupna kostnader.

Du bör få ett kvitto att bevisa att alla räkningar, inklusive "IBI" har betalats aktuell av befintliga ägare, innan du köper.

6. Var försiktig om du köper en mark för att bygga.

Det är en bra idé att kontrollera att det inte finns några rättigheter sätt eller byggnads restriktioner för det land som du vill köpa, som lätt kan kontrolleras på det lokala rådhuset.

7. Property Survey.

De flesta människor gör inte detta när man köper i Spanien, men det är klokt att ha en fastighet undersökning som genomfördes på samma sätt som du skulle göra om du köper i Storbritannien.

8. Glöm inte att kontrollera detta om du köper nybyggda fastigheter.

Om du köper en ny fastighet, av vilka det finns många fortfarande osålda från 2007, behöver du en "licens första boning certifikat som utfärdas av rådhuset.

9. Få allt skriftligt.

Alltid få erbjudanden och avtal skriftligen innan de accepterar att fortsätta, och alltid insistera på ett skrivet kvitto för de pengar du har betalat.

10. Få ett testamente i Spanien.

Sist men inte minst, få en vilja i Spanien, så att om något händer dig, arvslagarna i Spanien inte komma i vägen för dina önskemål.© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS