Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira villor till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
JUNI 2018, HUSPriset har ökat med i genomsnitt 6,4%.

KAPITALSTAD OCH STORA STAD GÅR MOMENTUM OCH ÄR MER ENT 10% HÖGRE ÅR-I-ÅR I JUNI.

Det genomsnittliga priset på bostäder som färdigställdes i Spanien ökade med 6,4% från året innan i juni månad.

Drivs av "huvudstäderna och stora städer" och "Medelhavskusten", som omvärderades med 10,2% respektive 7,4%. Under den första terminen, mellan januari och juni 2018, visar indexet en tillväxt på 4,7%, enligt Tinsa IMIE-index.


MAJ 2018, PRISET FÖR HUSBYGGANDE 4,2%.

Kusten återaktiveras i maj och är upp 3% år.

Tillväxten i maj och placerade den genomsnittliga ökningen av det genomsnittliga priset på färdiga bostäder (nya och begagnade) i Spanien med 4,2%, enligt Tinsa IMIE-index.

Zon "Medelhavskusten" har återaktiverats under den femte månaden på året och dess genomsnittspris ligger på 3% över maj 2017.

Bostäderna har återhämtat 10% av sitt värde sedan februari 2015 och är fortfarande 36,7% under det högsta som uppnåddes 2007.


PRISET FÖR BOLIG I SPANIEN ROSE MED 2% I APRIL OCH UPPFÖRT DROP AV 39,9% SINCE 2007

Den högsta ackumulerade prisjusteringen är vid Medelhavskusten (-46%) följt av storstadsområden (-45,9%) och huvudstäder och stora städer (-41.7%).

Priset på färdiga bostäder (ny och begagnad) steg 2% i april jämfört med samma månad förra året och ackumuleras en minskning med 39,9% från de högsta uppnåddes 2007, enligt Tinsa IMIE-index.

Den tillväxt som registrerades under årets fjärde månad beror på impulsen som registrerades i huvudstäderna och storstäderna, med en ökning med 6,1% under det senaste året, och på Balearerna och Kanarieöarna, med en tillväxt på 4%, som är zoner som har ökat sina priser sedan april 2016.

Ett annat område som håller sina priser högre än för ett år sedan är Medelhavskusten, som i april uppskattade 1,3% i årstakt. Däremot fortsätter storstadsområdena och andra kommuner att vara i genomsnitt mindre än för ett år sedan och registrerade minskningar från år till år med 2,6% respektive 1,4%.

PRIS 40% CHEAPER än i fastighetsbuffeln.

Den kumulativa nedgången i färdiga bostäder jämfört med de högsta nivåerna som uppnåddes i slutet av 2007 är under andra månaden i rad under 40%.

Enligt Tinsa ligger Balearerna och Kanarieöarna där det genomsnittliga priset har sjunkit minst (-27,8%), liksom i de mindre städerna (andra kommuner), med ett fall på 36,7%.


TABAIRA REAL ESTATE hjälper dig att hitta i MORAIRA VILLAS TILL SALU.

Vad det än är som du letar efter i Tabaira Real Estate Moraira hittar du. Vår byrå har sedan 2005 arbetat hårt för att hjälpa våra kunder att hitta sitt idealiska hem. För att göra detta erbjuder våra högt kvalificerade proffs den bästa exklusiva och personliga servicen, så att de känner till de verkliga preferenserna för kunderna och för att hitta ditt drömhus.

Förutom våra bostäder till salu i Moraira, har Tabaira Real Estate hus längs Costa Blanca, särskilt norr om det, där det är några av de mest önskvärda platserna att leva rikstäckande naturparadisar.

Vi erbjuder dig i Moraira villor till salu eftersom det handlar om en av de vackraste och mest turistiska städerna på Costa Blanca norra.

Moraira var en liten fiskeby som på grund av turistutvecklingen som den har utvecklats under de senaste åren har blivit en referenspunkt för turism på den spanska Costa Blanca.

För närvarande består mer än sextio procent av dess befolkning av människor från andra delar av Europa som har beslutat att etablera sin vanliga bostad här.

De främsta orsakerna finns i det underbara klimatet som åtnjuts i Moraira och dess kust, magiskt och charmigt.

I Moraira skiner solen mer än tre hundra dagar om året och nederbörden är praktiskt taget noll. Dess årliga medeltemperatur svänger runt 20 grader.

Dessa väderförhållanden uppmuntrar fritidsaktiviteter eller utomhussport när som helst på året.

Du är fortfarande i tid i vinter att köpa i Moraira villor till salu och njuta av de soliga och ljusa dagarna på den spanska vintern.


VI ERBJUDAR DIG I MORAIRA VILLAS TILL SALU så att du kan njuta av dess imponerande täckor och stränder

Om vi erbjuder dig i Moraira villor till salu är det för dig att ha möjlighet att njuta av dess underbara kust.

I Moraira hittar du flera och vackra turkosblå hav vikar där du kan ha kul med snorkling eller dykning.

Upptäck de obeskrivliga havsbotten på dess kust, dess grottor, dess flora och dess fauna.

Det roliga är garanterat på dess steniga stränder eller gyllene sandstränder. Kan du föreställa dig att ha kul i en vattenskridsko eller göra kajakutflykter?

Kanske föredrar du att koppla av i solen på strandens mjuka sand medan du lyssnar på havets vågor.

Njut av dina maritima promenader som gränsar till stränderna fulla av kaféer, restauranger, presentbutiker och framför allt butiker för att få alla nödvändiga saker att tillbringa en trevlig dag på stranden.

Du hittar ett brett utbud av baddräkter och bikini, handdukar, T-shirts, hattar och mössor, solglasögon, solskyddsmedel, parasoller, lättbärbara solstolar etc.

Tänk dig att titta på solnedgången med dess rödaktiga toner vid Medelhavet.

Stränderna i Moraira erbjuder dig kul och avkoppling.


NÄR KÖP I MORAIRA VILLAS FÖR SÄLJ, kommer du att bli glädjad med dess gastronomi och kultur

När du köper in Moraira villor till salu, kommer du att känna platsens seder, kultur och rika köket.

Du kommer att kunna smaka Medelhavsområdet gastronomi och dess utsökta paellas kokta med extraordinära ingredienser som fisk och färsk fisk och skaldjur som anländer varje dag till fiskmarknaden.

Du får också chansen att smaka på "Mistela", en rik söt sprit som tillverkas lokalt, sedan romartiden, med "muskatell" -druvan som odlas i dess jordbruksdal.

Du kommer också att ha tillgång till dessa rika produkter från din trädgård, mogna i solen och nyskördade, om du besöker den veckovisa gatumarknaden som ligger på gatorna i staden.

Där, förutom några läckra frukter och grönsaker, kan du också köpa alla typer av generalistprodukter och njuta av den fantastiska festen som är marknadsdagen, där hela staden går ut på gatan.


DU FÅR OCH HITTA I MORAIRA VILLAS TILL SALU I LANDBRUKSDALEN OCH I BERGEN

Älskare av natur och lugn som inte vill ge upp de livliga stränderna, hittar i Moraira villor till salu i dess jordbruksdal, mycket nära havet.

Du kommer att ha möjlighet att bo i en dal som representerar kommunens traditionella jordbrukslandskap.

Det är ett skyddat landskap med högt landskaps- och miljövärde, där du kan se en oöverträffad inhemsk fauna, såsom Bonellis örn, kestrel, ugglor och den mångfärgade hoopoe.

Du kommer också att bli glad över fågelns sång i frihet, som guldfinkar, nattergaller och vidare.

Både i dalen och i Medelhavet tallskog kommer du att njuta av en idealisk bukolisk miljö för att leda en hälsosam och avslappnad livsstil.


DU VIL HITTA I DE VACKRA URBANISATIONERNA AV MORAIRA VILLAS FÖR SÄLJNING AV ÖVERSIKTA TYP

Moraira har vackra bostadsmiljöer runt den urbana kärnan, där ett stort antal invånare i länderna i norra och centrala Europa bor, som har beslutat att etablera sitt boende här för att leva och njuta av solen. Du hittar i dessa urbaniseringar av Moraira villor till salu av olika typer.

Vi har nybyggnation eller återförsäljningsvillor. De är byggda med en modern eller traditionell design, men passar i alla fall perfekt i miljön.

Om du vill göra någon form av reform i din nya villa, kan vi ge dig råd om pålitlig personal som utför det nödvändiga arbetet till perfektion.

Våra villor till salu är byggda i enlighet med gällande byggregler. De har den nödvändiga termiska och akustiska isoleringen.

De stora fönstren gör det möjligt att komma in i solljus till alla rum som skapar en hemtrevlig atmosfär.

De har en trevlig privat tomt där en attraktiv pool ligger omgiven av ett stort solarium.

Besök vår webbplats så hittar du i Moraira villor till salu som är redo att flytta till

I vinter är du fortfarande i tid att njuta av den underbara solen på Costa Blanca. Besök vår webbplats så hittar du i Moraira villor till salu som är redo att flytta till.

Oroa dig inte förfarandena för att köpa ett hus i Spanien. Vår högt kvalificerade personal kommer att ta hand om arrangemangen medan du ägnar dig åt att njuta av havet, stranden och solen.

Du kommer att bli positivt överraskad när du kontrollerar professionaliteten hos våra fastighetsmäklare och deras närhet i affären.

Vi står till ditt förfogande för att informera dig om de aspekter som du önskar relatera till valutaväxling, öppna ett bankkonto i Spanien, hemvist för kvitton på bostadsförsörjning och skatter, avtala livs-, hälso-, bostads- eller bilförsäkring, etc.

För att kontakta oss kan du fylla i formuläret som visas på webben eller skicka ett e-postmeddelande till info@tabairarealestate.com

Vi kan också kommunicera via Skype: tabairarealestate1

Om du föredrar att besöka oss personligen, väntar vi på dig på våra kontor som ligger på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanien).

Vår flerspråkiga personal kommer att besöka dig på telefon: (+34) 96 574 41 79.


Information om urbaniseringarna i Moraira

Det finns 20 utvecklingar i Moraira där du kan hitta en fastighet att köpa:

 • Gamla stan och Gamla stan
 • Pla del Mar
 • Kusten av havet
 • Portet
 • Drake
 • Moravit
 • Cap Blanc
 • Saint jaime
 • Fanadix
 • Benimeit
 • Från frisarna
 • Sabatera
 • Sol Park
 • Paichi
 • Arnella
 • Advokatens tallskog
 • Skogen
 • Pine Green
 • Golden Valley


Moraira, en liten stad med lägenheter med höga byggnader med en maximal höjd på 5 våningar. Staden har vuxit under åren från 1930-talet till idag, med de senaste hyreshusar som byggdes i staden 2007. Dessutom byggdes stadshuset och turistcentret 2007, vilket gav Moraira lite oberoende från Teulada . De typer av fastigheter som finns att köpa i staden Moraira sträcker sig från lägenheter och takvåningar till radhus som finns i den historiska delen av staden som ligger nära fiskmarknaden och marinan.

Både Pla del Mar och Costera del Mar vidrör centrum av staden Moraira på dess norra sida. Pla del Mar anses vara ett bra bostadsområde att ha ett hus i Moraira. Urbaniseringen gränsar till havet till kustvägen som leder till El Portet, med väl belägna villor som har god havsutsikt över marinan och med enkel åtkomst till staden Moraira och El Portet strandområdet till fots . La Costera del Mar är en granne till Pla del Mar och fortsätter mot Paichi och mot Arnella på baksidan, inom detta område ligger Hotel Los Limoneros och två affärsområden med stormarknader, butiker, kaféer och restauranger. Pla del Mar Moraira Villor till salu

El Portet är den längsta delen av norra kusten i Moraira, med en populär skyddad sandstrand flankerad av kaféer och restauranger, det finns också en liten livsmedelsbutik och ett Boutique-hotell med sin matsal med utsikt över stranden. El Portet har en blandning av fastigheter att köpa, allt från lägenheter och samhällsfastigheter nära strandområdet, till villor med havsutsikt på sluttningen. Kapstaden El Portet kallas Cap d'Or, och fastigheterna i detta område har fantastisk utsikt över strandområdet och mot marinan och staden Moraira, och utsikten fortsätter till Calpe och sluttningen av Sierra Bernia för solnedgångssolnedgångar. El Portet villor till salu

Cometa-urbaniseringen gränsar staden Moraira omedelbart till söder, ett område som erbjuder ett bra urval av kommersiella anläggningar och restauranger som ligger på kustvägen, liksom de två sandstrandområdena i Playa de l'Ampolla. och Les Platgetes Beach. Cometa är till stor del ett bostadsområde, med anor från Moravit och Fanadix, området är främst fullt av fristående villor med privata pooler med tomter mellan 800 och 1000 kvadratmeter. I Cometa, nära strandområdet i Les Platgetes, kan du hitta några kampanjer av samhällsvilla, tre kampanjer för lägenheter med havs- och strandutsikt, och även två kampanjer av lyxiga parhus, alla med pooler privata och små slutna trädgårdar.


Upptäck drömställen att bo hela året

Moravit och Cap Blanc är båda kustområden som ansluter till Cometa i norr och söder som ansluter till San Jaime urbaniseringar och Punta Estrella strandområdet. Dessa två utvecklingar har en blandning av fastigheter som sträcker sig från den fantastiska frontlinjen till fastigheter vid havet till fristående villor med privata pooler med tomter mellan 800 och 1000 kvadratmeter. Det finns ett fåtal lägenheter och villahus nära trädgårdscentret, och Cap Blanc har två gemensamma fastighetsutvecklingar och Moravit med tre utbyggnader. Fastigheter inom Cap Blanc- och Moravit-utvecklingen har fördelen av att kunna gå till kustbarer och restauranger som ligger på kustvägen såväl som till två stora stormarknader.

San Jaime är ett område med fristående villor med simbassänger, gatorna inom urbaniseringen är väl underhållna och fodrade med attraktiva trädgårdsområden. Utvecklingen har en säkerhetsvakt och en posttjänst för vilka fastigheterna betalar en liten avgift för utvecklingen. Villorna omger den centrala golfbanan i San Jaime som utvecklades i slutet av 1970-talet. Banan är en nio-håls golfbana där 18 kan spelas med vackra tees. Bakom golfbanan finns några restauranger och två mindre gemensamma fastighetsutvecklingar med små trädgårdar. Fastigheter till salu i San Jaime Moraira

Fanadix är området bakom La Cometa och gränsar till San Jaime och Benimeit på baksidan, Fanadix är också ett område med oberoende villor men du kan också hitta i detta område flera kampanjer av små samhällsvilla, lägenheter och radhus som delar pooler.


Vackra fastigheter belägna i havs- och bergsmiljöer

Benimeit och Como de los Frailes är en kulleutveckling med fastigheter i dessa områden som har god havsutsikt. De flesta av utvecklingen i Benimeit-urbaniseringen är fristående villor som byggdes under 1970-talet och framåt och flera kommunala fastighetsutvecklingar byggdes på 1990-talet. Som de Frailes utvecklades under senare år (2003 och framåt), en urbanisering av mer lyxiga villor med havsutsikt med fördelen att kunna gå till stadstorget i Benimarco. Sök villor till salu i Benimeit Moraira

La Sabatera och Parque del Sol, två urbaniseringar som gränsar till den centrala vingården i Les Sorts de Moraira där Muscat-druvan odlas. La Sabatera är ett ganska stort område fullt av villor med tomter på cirka 800 kvadratmeter, det finns fickor med gemensamma fastigheter förstörda i hela urbaniseringen samt ett kommersiellt område med ett snabbköp och några barer och restauranger. Vissa områden i La Sabatera har dräneringsrör. Urbaniseringen av Parque del Sol utvecklades främst i slutet av 80- och 90-talet, villorna i detta område byggdes mer lyxigt och med större tomter för fastigheter i det närliggande området Sabatera. En tennisklubb utvecklades 1987 och ett shoppingområde med ett bageri och apotek år 2000. Sök fastigheter till salu i Sabatera Moraira

Paichi och Alcasar är de två urbaniseringarna som upptar stadsområdet till höger om vingården på vägen som leder till Benitachell, båda urbaniseringarna upptar västläge med fastigheter belägna i dessa områden med god öppen och tydlig utsikt över Sierra Bernia för eftermiddagssolen. För några år sedan byggdes en vandringsled längs en del av Benitachell motorväg som gör det möjligt för invånare att lättare komma till staden Moraira. I denna utveckling kan du hitta villor med pooler och även några lägenhetskomplex och radhus.


Bestäm den urbanisering som passar dig bäst

Urbaniseringen Pinar del Advocat och El Bosque är en smal bostadsområde som sträcker sig från staden mellan urbaniseringen av Cometa och La Sabatera till Benimeitområdet bakom det. Fastighetsägare inom denna utveckling har enkel tillgång till staden och huvudstrandområdet. El Bosque, urbanisering av villor sedan slutet av 90-talet av byggföretaget Casitas de Moraira. Utvecklingen gynnas av trottoarer, gatubelysning och en central gasförsörjning och närheten till centrum. Pinar del Advocat byggdes av Florida Park-samhällen 1980 och Los Almendros 1990 och ytterligare två bungalowsamhällen nära Swiss Hotel, och resten av urbaniseringen full av oberoende villor.

Arnella-urbaniseringen upptar flera landområden som ansluter till El Portet på sin sydligaste sida, Paichi och Costera del Mar i väster och Verde de Pino i norr. Arnella är hem för flera samhällen av små villor som delar en central pool och ett bra urval av fristående villor som sträcker sig från sluttningar villor med panoramautsikt över havet till fastigheter belägna närmare El Portet strandområdet och staden Moraira. . I Arnella kan du också hitta vandringsleden Barranco de la Viuda, en stenväg som leder till området Cumbre del Sol och så småningom till stenviken Cala Lliberg.

Urbaniseringen av Verde Pino och Valle Dorado börjar 2 km högt i Valle del Portet och stiger mot den södra ingången till Cumbre del Sol.I dessa två områden kan du hitta billigare stugor att köpa på grund av deras större avstånd från kust.© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS