Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira villor till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira villor till salu

I juni 2018 har bostadspriset ökat med i genomsnitt 6,4%.

Huvudstäderna och storstäderna ökar och är mer än 10% högre i år än i juni.

Genomsnittspriset på bostäder som slutfördes i Spanien ökade med 6,4% från år till år i juni månad.

Drivs av "Capitals and big cities" och "Mediterranean Coast", som uppskattades med 10,2% respektive 7,4%. Under första terminen, mellan januari och juni 2018, visar indexet en tillväxt på 4,7%, enligt Tinsa IMIE index.


I maj 2018 stiger bostadspriset med 4,2%.

Kusten reaktiveras i maj och är 3% högre än året innan.

Tillväxten i maj och en årlig ökning av det genomsnittliga priset på färdiga bostäder (nya och begagnade) i Spanien med 4,2% enligt Tinsas IMIE-index.

"Medelhavskusten" -zonen har reaktiverats under årets femte månad och dess genomsnittliga pris står vid 3% över maj 2017.

Bostäder har återhämtat sig 10% av sitt värde sedan februari 2015 och är fortfarande 36,7% under det maximala år 2007.


Huset priset stiger med 2% i april och avbryter en minskning med 39,9% sedan 2007

Den högsta ackumulerade prisjustering ligger vid Medelhavet (-46%), tätt följt av Metropolitan (-45,9%) områden och huvudstäder och större städer (-41,7%).

Priset på färdiga bostäder (nya och begagnade) ökade med 2% i april jämfört med samma månad förra året och ackumulerar en minskning med 39,9% jämfört med toppar som nåddes under 2007, enligt Tinsa imię index.

Tillväxten i den fjärde månaden på året beror på momentum in i huvudstaden och stora städer, en ökning med 6,1% förra året och Balearerna och Kanarieöarna, med en tillväxt på 4%, med områden de flesta har ökat sina priser sedan april 2016.

Ett annat område som håller sina priser högre än för ett år sedan är Medelhavskusten, som ökade med 1,3% på årsbasis i april. Omvänt storstadsområden och andra kommuner med ännu lägre än ett år och medelvärden registreras år droppar 2,6% och 1,4% respektive.

Priserna 40% billigare än full bostadsbubbla.

Den kumulativa färdiga bostäder jämfört med de toppnivåer i slutet av 2007 stod nedgång för andra månaden i rad under den nivå för 40%.

Enligt Tinsa, Balearerna och Kanarieöarna där det är mindre än det genomsnittliga priset sjunkit från toppar (-27,8%), samt i mindre (andra kommuner), en minskning med 36,7% orter.

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta hus till salu i Moraira.

Vad det är vad du tittar på Tabaira Real Estate Moraira hittar den. Vår byrå har sedan 2005 arbetat hårt för att hjälpa våra kunder att hitta sin ideala egendom. För att göra detta, våra högt kvalificerad personal erbjuder det bästa exklusiva och personlig service för att möta verkliga kundernas önskemål och att hitta hem dina drömmar.

Utöver våra hus till salu i Moraira, har Real Estate Tabaira hus längs Costa Blanca, speciellt norr om det, som är några av de mest eftertraktade att leva rikstäckande naturliga paradis.


Vi erbjuder dig i Moraira villor till salu eftersom det handlar om en av de vackraste och turististiska städerna på Costa Blanca North.

Moraira var en liten fiskeby som på grund av den turistutbyggnad som den har utvecklat under de senaste åren, har blivit en referenspunkt för turismen på Spaniens Costa Blanca.

För närvarande består mer än sextio procent av sin befolkning av människor från andra delar av Europa som har bestämt sig för att etablera sitt hemvist.

De främsta orsakerna finns i det underbara klimatet som uppskattas i Moraira och dess kust, magisk och charmig.

I Moraira skiner solen mer än trehundra dagar om året och regnfrekvensen är praktiskt taget noll. Den årliga genomsnittstemperaturen svänger runt 20 grader.

Dessa väderförhållanden uppmuntrar fritidsaktiviteter eller utomhussporter när som helst på året.

Du är fortfarande i tid i vinter att köpa i Moraira villor till salu och njut av den soliga och ljusa dagen i den spanska vintern.


Vi erbjuder dig i Moraira villor till salu så att du kan njuta av dess imponerande vikar och stränder

Om vi erbjuder dig i Moraira villor till salu är det för dig att få möjlighet att njuta av sin underbara kustlinje.

I Moraira hittar du flera och vackra turkosblå havs vikar där du kan ha roligt att göra snorkling eller dykning.

Upptäck de obeskrivliga havsbotten av kusten, dess grottor, dess flora och dess fauna.

Det roliga är garanterat på sina steniga stränder eller gyllene sandar. Kan du tänka dig att ha kul i en skridskoåkning eller göra kajakresor?

Kanske föredrar du att koppla av i solen på den mjuka stranden av stranden medan du lyssnar på havets vågor.

Njut av dina sjöfartssträngningar som gränsar till stränderna, fulla av kaféer, restauranger, presentbutiker och framför allt butiker att förvärva alla nödvändiga saker för att tillbringa en trevlig dag på stranden.

Du hittar ett brett utbud av baddräkter och bikini, handdukar, T-shirts, hattar och mössor, solglasögon, solskyddsmedel, paraplyer, lätta solstolar etc.

Tänk dig att titta på solnedgången med sina rödaktiga toner på Medelhavet.

Stränderna i Moraira erbjuder dig roligt och avkoppling.


När du köper i Moraira villor till salu, kommer du att vara glad över sin gastronomi och kultur

När du köper i Moraira villor till salu, kommer du att känna till tullen, kulturen och rika köket på platsen.

Du kommer att kunna smaka på Medelhavs-gastronomin och dess utsökta paellaer som tillagas med extraordinära ingredienser som fisk och färska skaldjur som kommer dagligen på fiskmarknaden.

Du får också chansen att smaka på "Mistela", en rik sötlut som görs lokalt, sedan romartiden, med "muscatel" druva som odlas i sin jordbruksdjurs.

Du kommer också ha tillgång till dessa rika produkter från din trädgård, mogna i solen och nyss skördas om du besöker den veckovisa gatumarknaden som ligger i gatorna i staden.

Där kan du, förutom några läckra frukter och grönsaker, också köpa alla typer av generalistprodukter och njuta av den stora fest som är marknadsdagen, där hela staden går ut på gatan.


Du hittar också i Moraira villor till salu i jordbruksdalen och i bergen

Älskare av natur och lugn som inte vill ge upp de livliga stränderna, hitta i Moraira villor till salu i sin jordbruksdal, mycket nära havet.

Du kommer att få möjlighet att bo i en dal som representerar kommunens traditionella jordbrukslandskap.

Det är ett skyddat landskap med högt landskap och miljövärde, där du kan se en oöverträffad infödd fauna, som Bonellis örn, torn, ugglor och den mångfärgade hoopoen.

Du kommer också att vara glad över fåglens sång i frihet, som guldfinkarna, nattegalerna och fortsättningarna.

Både i dalen och i Medelhavet tallskog, kommer du att njuta av en idealisk miljö miljö för att leda en hälsosam och avslappnad livsstil.


Du hittar i de vackra urbanisationerna av Moraira villor till salu av olika typer

Moraira har en vacker bostadsomgivning runt den urbana kärnan, där ett stort antal invånare i länderna i norra och centrala Europa lever, som har bestämt sig för att etablera sig för att leva och njuta av solen. Du hittar i dessa urbanisationer av Moraira villor till salu av olika typer.

Vi har nya bygg- eller återförsäljningsvillor. De är byggda med modern eller traditionell design, men passar i alla fall perfekt i miljön.

Om du vill göra någon form av reform i din nya villa, kan vi ge dig råd om pålitlig personal som utför det nödvändiga arbetet till perfektion.

Våra villor till salu är byggda i enlighet med gällande byggregler. De har den nödvändiga termiska och akustiska isoleringen.

Dess stora fönster tillåter ingången av solljus till alla rum som skapar en hemtrevlig atmosfär.

De har en trevlig privat tomt där en attraktiv pool ligger omgiven av en stor solium.


Besök vår hemsida och du hittar i Moraira villor till salu redo att flytta in

På vintern är du fortfarande i tid för att njuta av Costa Blancas underbara sol. Besök vår hemsida och du hittar i Moraira villor till salu redo att flytta in.

Oroa dig inte för förfarandena för att köpa ett hus i Spanien. Vår högkvalificerade personal tar hand om arrangemangen medan du ägnar dig åt havet, stranden och solen.

Du kommer att bli positivt överraskad när du checkar både professionalismen hos våra fastighetsmäklare och deras närhet i affären.

Vi står till ditt förfogande för att informera dig om de aspekter som du vill ha i samband med valutaväxling, öppna ett bankkonto i Spanien, hemvist av intäkter av bostadsförsörjning och skatter, avtal om livs-, hälso-, bostads- eller bilförsäkring etc.

För att kontakta oss kan du fylla i formuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@tabairarealestate.com

Vi kan också kommunicera via Skype: tabairarealestate1

Om du föredrar att besöka oss personligen väntar vi på dig på våra kontor i Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanien).

Vår flerspråkiga personal kommer att vänligen kontakta dig på telefon: (+34) 96 574 41 79.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×