Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Sabatera-Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i Sabatera-Moraira

Om du tänker göra en fastighetsinvestering på Costa Blanca, rekommenderar vi en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira.

La Sabatera är en urbana kärna som tillhör Moraira, där frid och lugn andas. Placera par excellence soligt, perfekt att spendera familjesemester och njut av alla fördelar som spanska Levante erbjuder.

Moraira erbjuder dig underbara ställen att besöka och vila. Otroliga vikar av turkosblått hav, eller stränder av mjuka sandar som uppmuntrar till promenad och avledning.

Låt dig vila i ett lugnt område som La Sabatera, där du kan njuta av alla bekvämligheter som behövs för ditt välbefinnande.


Vi rekommenderar en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira eftersom ...

Vi är i en utvald bostadsmiljö, i grunden byggd med exceptionella high-end villor, vilket motsvarar det utvalda grannskapet som du kommer att vara en del av.

Inbyggd i olika stilar, både moderna och mer traditionella, passar de i en miljö utan lika, så du kan välja efter dina önskemål.

Dess högkvalitativa material, tillsammans med byggandet av bilagor till hem som de imponerande simbassängerna eller de slingrande trädgårdarna som är fulla av träd, gör våra egenskaper det bästa alternativet att köpa.

Tänk också på de alternativ som miljön erbjuder, eftersom Moraira är utrustad med alla nödvändiga tjänster så att du kan njuta av nauttsport eller utomhusaktiviteter.

Det är också viktigt att betona de goda kommunikationerna med de närbelägna stadscentra, eller till och med de viktigaste städerna i regionen Valencia samt närheten till sina flygplatser.


Hur man köper en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira?

Om du väljer att köpa en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira, hjälper vi dig med all behandling

Fastigheten Tabaira Real Estate har ett mycket professionellt team, gärna hjälper dig i sina moderna kontor och löser alla de problem som uppstår. Glöm de bekymmer som köp av egendom kan innebära. Vi kommunicerar på huvudspråken, så du har inga kommunikationsproblem.

Moraira har andra urbaniseringar där du kan hitta fastigheter att köpa, sök: Moraira villor till salu

Du kan följa oss via sociala nätverk. Vi kan också chatta via Skype (tabairarealestate1), eller kontakta oss via e-post info@tabairarealestate.com eller telefon (+34) 965 744 179.

Om du föredrar att besöka oss personligen, finns våra kontor på Calle Iglesia, nr 4 - Moraira (Alicante) - C.P. 03724. - Spanien.


Fastigheter till salu i Sabatera Moraira

Trots att det har byggts fastigheter till salu i Sabatera Moraira har denna urbanisering, liksom hela Moraira, lyckats behålla sitt miljövärde och bevara sin privilegierade natur. Denna charmiga Medelhavskommun har 8 kilometer kustlinje som gör den till en stor attraktion genom sina 7 stränder med fin gyllene sand i stadens omgivningar. Du kan upptäcka och njuta av stränder av olika stilar beroende på vad du känner för för tillfället: turiststränder, stränder med lite trafik och halvt orörda stränder som utmärker sig för sin renhet och vattenkvaliteten. Detta har gjort att de har fått den blå flaggan av Europeiska unionen. Moraira har också en elegant småbåtshamn som är idealisk för att promenera eller titta på medan du njuter av en fisk- och skaldjursrätt på en förstklassig restaurang.

Moraira kännetecknas också av sitt rika kulturarv med flera historiska monument och kulturella sevärdheter som Cap d'Or-tornet eller slottet. Det utmärkta läget gör att du inte bara kan njuta av ett liv vid havet och omgiven av natur, utan du kan också lätt och snabbt nå andra emblematiska områden på Costa Blanca norra, som Calpe, Javea, Altea eller Benidorm.


Låt dig fascineras av våra lyxiga fastigheter till salu i Sabatera Moraira

Här hittar du de bästa fastigheterna till salu i Sabatera Moraira. Våra nya och begagnade fastigheter är perfekt integrerade mitt i naturen och en del av dem har havsutsikt.

En av våra mest eftertraktade fastigheter är våra lyxvillor, vissa i traditionell stil med balustrader på fasaderna och rödaktiga tak och andra i modern stil med vita fasader och raka linjer. Du kan hitta villor med 2, 3 eller 4 sovrum för att passa alla typer av människor. Våra lyxiga fastigheter ligger i privata och säkra 24-timmars bevakade områden och vissa har en tennisbana och olika poolområden omgivna av gräsmattor och vackra trädgårdar. Moraira Sport är ett av de mest exklusiva komplexen i tätorten La Sabatera där våra fastigheter ligger, på gångavstånd från kommersiella områden med alla typer av tjänster (restauranger, butiker, barer etc.).


Vi hjälper dig att påskynda processen att köpa en av våra fastigheter till salu i Sabatera Moraira

Vi har hjälpt våra kunder att hitta den perfekta fastigheten till salu i Sabatera Moraira för våra kunder i nästan 20 år. Våra personliga och kvalitativa tjänster har gjort det möjligt för oss att hitta drömboendet för en stor internationell publik. Om du behöver fastighetsmäklare på Costa Blanca som talar ditt språk och kan erbjuda dig en enkel och bekväm köptjänst, kontakta vår byrå Tabaira för att ge dig råd om alla aspekter:

 • Ring oss på: +34 965 744 179
 • Ring ett internationellt Skype-samtal till användaren: tabairarealestate1
 • Skicka ett e-postmeddelande till: info@tabairarealestate.com
 • Besök vårt fysiska kontor på följande adress: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2022 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS