Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Sabatera-Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i Sabatera-Moraira

Om du tänker göra en fastighetsinvestering på Costa Blanca, rekommenderar vi en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira.

La Sabatera är en urbana kärna som tillhör Moraira, där frid och lugn andas. Placera par excellence soligt, perfekt att spendera familjesemester och njut av alla fördelar som spanska Levante erbjuder.

Moraira erbjuder dig underbara ställen att besöka och vila. Otroliga vikar av turkosblått hav, eller stränder av mjuka sandar som uppmuntrar till promenad och avledning.

Låt dig vila i ett lugnt område som La Sabatera, där du kan njuta av alla bekvämligheter som behövs för ditt välbefinnande.


Vi rekommenderar en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira eftersom ...

Vi är i en utvald bostadsmiljö, i grunden byggd med exceptionella high-end villor, vilket motsvarar det utvalda grannskapet som du kommer att vara en del av.

Inbyggd i olika stilar, både moderna och mer traditionella, passar de i en miljö utan lika, så du kan välja efter dina önskemål.

Dess högkvalitativa material, tillsammans med byggandet av bilagor till hem som de imponerande simbassängerna eller de slingrande trädgårdarna som är fulla av träd, gör våra egenskaper det bästa alternativet att köpa.

Tänk också på de alternativ som miljön erbjuder, eftersom Moraira är utrustad med alla nödvändiga tjänster så att du kan njuta av nauttsport eller utomhusaktiviteter.

Det är också viktigt att betona de goda kommunikationerna med de närbelägna stadscentra, eller till och med de viktigaste städerna i regionen Valencia samt närheten till sina flygplatser.


Hur man köper en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira?

Om du väljer att köpa en av våra fastigheter till salu i Sabatera-Moraira, hjälper vi dig med all behandling

Fastigheten Tabaira Real Estate har ett mycket professionellt team, gärna hjälper dig i sina moderna kontor och löser alla de problem som uppstår. Glöm de bekymmer som köp av egendom kan innebära. Vi kommunicerar på huvudspråken, så du har inga kommunikationsproblem.

Du kan följa oss via sociala nätverk. Vi kan också chatta via Skype (tabairarealestate1), eller kontakta oss via e-post info@tabairarealestate.com eller telefon (+34) 965 744 179.

Om du föredrar att besöka oss personligen, finns våra kontor på Calle Iglesia, nr 4 - Moraira (Alicante) - C.P. 03724. - Spanien.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×