Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villas till Salu i Moraira Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
2016, året för återhämtning av fastighetsmarknaden i Spanien

Den senaste branschdatapunkt för att komma nära i 2016 en siffra nära 380.000 operationer, 15% fler än föregående år.

I år alla indikatorer på bostadsmarknaden kommer att bekräfta att återhämtningen är redan ett faktum: ökad försäljning bostäder, inteckningar beviljade pris golv bygglov ... Medan längst till vänster siffror 2007, under fastighetsbubblan, när de nådde nådde 800.000 operationer.

Men att vara av siffrorna i bubblan, som experter säger, är mycket gott tecken. I princip är risken för en annan mycket låg, eftersom det verkar ha lärt sig läxan från det förflutna. Om sektorn verkar träffas igen på en bra tid är det främst på grund av följande skäl:

Priset går upp, men måttligt.

Även uppgifter om inköp och bostads godkännanden sväva, priset på bostäder verkar göra mer måttligt. Data från var och en av källorna verkar nu komma överens endast på en sak, det är att trenden går i samma riktning: uppåt. Dessa källor är det nationella statistikinstitutet (INE), Association of registratorer, ministeriet för utveckling och allmänna råd notarier.

Hypotekslån flyter igen: viktigaste drivfjäder för fastighetsköpet.

Bolånemarknaden fortsätter att visa goda förutsättningar för låne familjer som fortsätter att minska sin inteckning, som ligger på de lägsta nivåerna sedan början av krisen. Därför har bolånemarknaden räntor som fortfarande minimal som gynnar i allmänhet, hushållen är mindre skuldsatta och har högre inkomster, två faktorer som uppmuntrar investeringar i bostäder.

Tillbaka byggnad, om än långsamt.

Det verkar som om det är återigen intresset för nybyggnation hem, och att uppgifterna inte återspeglar det. Experter tycks vara överens om att under 2017 och 2018 kommer att se kranarna på många ställen, men absolut inte till nivån för bubblan år. Anledningen till att det nya arbetet inte har kommit till officiella uppgifter är att hemmen köpt planen escriturarse ta längre tid.

Om du letar efter villor till salu i Moraira, få prata med Tabaira Real Estate.

Tabaira Real Estate är ett fastighetsbolag som erbjuder professionell service för alla som funderar på att köpa eller sälja en fastighet i Spanien. Vi är specialiserade på försäljning av bostäder i områdena Moraira, Benissa, Javea och Benitachell. Vår breda produktportfölj innehåller mer än 900 fastigheter, mark, villor, lägenheter, villor och kommersiella till salu i norra Costa Blanca.

Vi erbjuder heltäckande fastighetstjänster, så vi råder alltid om alla administrativa och förvaltningsförfaranden. I den osannolika händelsen kan du inte hitta vad du letar efter, vänligen kontakta oss. Vi står till ditt förfogande för att hitta den lyxfastighet som bäst passar dina önskemål.© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS