Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villas te Koop in Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
2016, het jaar van het herstel van de vastgoedmarkt in Spanje

De meest recente gegevens over de bedrijfstak wijs dicht in 2016 komt een figuur in de buurt van 380.000 transacties, 15% meer dan het voorgaande jaar.

Dit jaar alle indicatoren van de woningmarkt te komen om te bevestigen dat het herstel is al een feit: meer woningen verkopen, hypotheken verstrekt, prijs vloeren, bouwvergunningen ... Terwijl uiterst links cijfers 2007, tijdens de huizenbubbel, toen ze bereikte bereikte 800.000 operaties.

Maar als uit de cijfers van de bel, zoals deskundigen zeggen, is zeer goed teken. In principe is het risico van een zeer gering, omdat het lijkt de lessen uit het verleden geleerd. Als de sector lijkt weer te ontmoeten op een goed moment is het vooral te wijten aan de volgende redenen:

De prijs stijgt, maar matig.

Terwijl de gegevens op de aankopen en hypothecaire goedkeuringen stijgen, de prijs van woningen lijkt meer gematigd doen. Data uit elk van de bronnen schijnen zich alleen één ding nu is de trend gaat in dezelfde richting omhoog. Deze bronnen zijn het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE), de Vereniging van Registrars, het ministerie van Ontwikkeling en de Algemene Raad van Notarissen.

Hypothecair krediet stroomt weer: de belangrijkste stimulans voor huis te kopen.

De hypotheekmarkt blijft om gunstige voorwaarden te tonen voor het lenen van families, die nog steeds hun hypotheek schuld, gelegen op het laagste niveau sinds het begin van de crisis te beperken. Daarom is de hypotheekmarkt heeft de rente die minimale blijven dat gunstig is, in het algemeen, huishoudens minder schulden en met hogere inkomens, twee factoren die de investeringen in de woningbouw te stimuleren.

Achterhuis, zij het langzaam.

Het lijkt erop dat er weer belangstelling voor nieuwbouw woningen, en dat de gegevens niet weerspiegelen. Deskundigen lijken het erover eens dat gedurende 2017 en 2018 de kraanvogels te zien op veel plaatsen, maar zeker niet op het niveau van de bel jaren. De reden dat het nieuwe werk niet de officiële gegevens is gekomen, is dat de huizen gekocht plannen escriturarse langer duren.

Als u op zoek bent naar villa's te koop in Moraira, krijgen Tabaira Real Estate te praten.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed aanbieden van professionele service voor iedereen die op zoek zijn in Spanje te kopen of verkopen van een woning. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen in het gebied van Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Ons brede product portfolio omvat meer dan 900 woningen, land, villa's, appartementen, villa's en commercieel te koop in het noorden van de Costa Blanca.

Wij bieden uitgebreide diensten in de vastgoedsector, dus we altijd adviseren over alle administratieve en het beheer van procedures. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij staan tot uw beschikking om de luxe woning die het beste past bij uw wensen te vinden.© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS