Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koopwoningen in Moraira Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koopwoningen in Moraira Spanje

Aan- en verkoop van luxe onroerend goed steeg met 31% in 2016

De verwachting is dat de goede economische trend, meer gemak van de financiering en de rentabiliteit potentieel huurprijzen blijven om de verkoop te rijden in 2017.

2016 is een belangrijk punt voor de woningmarkt in Spanje stembuiging geweest. Na de stijging van de verkoop begon eind 2014, en schuchter vorm begon te krijgen in heel 2015, heeft de echte fase van herstel in 2016. Over de hele linie komen, onroerend goed transacties van luxe onroerend goed 31% te verhogen jaar in 2016.

De toetreding van buitenlandse investeerders en de verbetering van de arbeidsmarkt zijn twee factoren die een beslissende invloed op de prijsstijging en de toename van transacties in de vastgoedsector in het algemeen en met betrekking tot de huisvesting in het bijzonder zijn geweest.

2017 wordt het jaar van de terugkeer van het nieuwe werk.

In het kader van herstel is de verwachting voor 2017 wordt geschat dat de investeringen in woningen rond 3,5% zal groeien, direct gerelateerd aan de groeiverwachting voor het bruto binnenlands product van 2,5%. De evolutie van de prijzen zal worden gebaseerd op de positieve ontwikkeling van het gezinsinkomen en gunstige voorwaarden voor financiering. Deze nieuwe scenario ten goede zal komen en bevorderlijk is voor de ontwikkeling van nieuwe residentiële nieuwbouw projecten.

Tabaira Real Estate, onroerend goed te koop in Moraira, Spanje.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in fantastische plaatsen als Moraira, Beissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje op onze lijst van de woningen als u op zoek bent naar de ideale plek om van de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. Je kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS