Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira Woningen te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira Woningen te koop

Als u een plek wilt om te genieten van uw vakantie of te wonen na uw pensionering, nodigen wij u uit om Moraira Woningen te koop te bezoeken.

Moraira is een uitzonderlijke plaats aan de Spaanse noordkust van de Costa Blanca. Dit kleine stadje aan de Middellandse Zeekust geniet van een uitstekend klimaat.

De warme zomers worden opgefrist door de bries van de Middellandse Zee en dankzij de warme en stralende winters kunt u uw favoriete buitenactiviteiten uitvoeren.

Dit komt omdat de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt in deze paradijselijke omgeving en aan de andere kant is het jaarlijkse neerslagpercentage praktisch nul.

Dit uitzonderlijke klimaat en de ongeëvenaarde omgeving zijn de belangrijkste redenen waarom veel inwoners van Noord- en Midden-Europa besloten hebben zich te vestigen in deze charmante hoek van de Costa Blanca.


Bezoek naast stranden van Moraira Woningen te koop

Als u een liefhebber van de zee en de zon bent, bezoek dan naast de stranden van Moraira woningen te koop.

In Moraira zult u verrast zijn door de kleine en gezellige stranden, waar u plezier kunt hebben met uw gezin.

Kun je je voorstellen dat je geniet van een hydro-skate in het transparante water van Moraira?

De stranden zijn zeer goed uitgerust om een aangename en ontspannen dag door te brengen. Ze hebben parkeerplaatsen voor voertuigen, ligbedden en parasols en strandbars waar u een drankje of een ijsje kunt nuttigen.

De boulevard is ideaal om te ontspannen tijdens het kijken naar de zee of een leuke tijd te beleven in de recreatiefaciliteiten, de souvenirwinkels of de ijssalons en kiosken.

In deze omgeving kunnen we eigenschappen aanbieden voor de verkoop van nieuwe of wederverkoop, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

We hebben prachtige appartementen aan het strand.

Als u een watersportliefhebber bent, kunt u plezier beleven in de exclusieve Yacht Club, waar u de ligplaats van uw jacht kunt huren of een plezierboot kunt huren.


Wij bieden u in luxueuze urbanisaties van Moraira Woningen te koop aan

Luxueuze villa's zijn gebouwd in deze idyllische omgeving. Wij bieden u in de fantastische urbanisaties van Moraira woningen te koop aan.

Het zijn villa's in moderne of traditionele stijl, zeer goed ingelijst in het leefgebied. In deze prachtige woonomgevingen heeft u een uitgelezen, vriendelijke en discrete buurt.

Je hebt ook een breed scala aan winkelcentra, restaurants, diverse winkels en uitgaansgelegenheden die nodig zijn om comfortabel te leven.

Daarin kun je elk product kopen, inclusief de diversiteit van bestaande items die geschikt zijn voor het strand, zoals badpakken, handdoeken, zonnebrillen, hoeden en hoeden, zonnebrandcrème, enz.

Natuurliefhebbers kunnen genieten van de verscheidenheid aan inheemse vogels die te zien zijn in de vallei of in de bergen.

Het is heerlijk om het prachtige lied van veelkleurige vogels, zoals de goudvinken, nachtegalen en groenvinken te horen.


Nu hebt u de mogelijkheid om Moraira Woningen te koop te kiezen

Kies in Moraira voor verkoop van nieuw werk of wederverkoop. We bieden een uitgebreid assortiment voor u om uw ideale huis te kiezen.

Als u een vorm van hervorming of rehabilitatie in uw nieuwe woning wilt, kunnen wij u adviseren over de betrouwbare professionals die u nodig hebt, zonder enige vorm van commitment.

We hebben een uitgebreide agenda van architecten, aannemers, schilders, loodgieters, elektriciens, etc.

Aarzel niet om ons eventuele vragen te stellen als u een gemeentelijke bouwvergunning moet aanvragen.

Ons professionele team zal u helpen met alle Spaanse wetgeving met betrekking tot woningrenovaties of -uitbreidingen.

In Moraira kun je ervoor kiezen om in een stedelijke omgeving te wonen, in een appartement vlakbij het strand of in de agrarische vallei rond de stad.

Deze vallei vertegenwoordigt het traditionele agrarische landschap van de gemeente, en is bedoeld voor de teelt van de wijnstok, in de verscheidenheid van Romeinse Muscat.

Met de Muscateldruif wordt sinds de Romeinse tijd een heerlijke zoete drank "la Mistela" uitgewerkt.


Wij adviseren u om Moraira Woningen te koop aan te kopen

Vertrouw op onze professionaliteit en onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Wij adviseren u om Moraira Woningen te koop aan te kopen.

We kunnen u een breed scala aan eigenschappen aanbieden. Kun je je voorstellen dat je op het terras van je appartement de onmetelijkheid van de Middellandse Zee observeert?

Misschien wilt u deze winter liever genieten van de prachtige zon van de Costa Blanca in het solarium van uw chalet?

Wij bieden prachtige villa's met twee of drie slaapkamers. Op uw eigen perceel vindt u prachtige tuinen, parkeergelegenheid voor voertuigen, barbecue en, natuurlijk, een prachtig zwembad omgeven door een groot solarium.

Deze winter is de ideale tijd om een barbecue te maken in de tuin van uw chalet en in gezelschap van uw vrienden te genieten van de prachtige temperaturen van de Costa Blanca.

Onze te koop aangeboden woningen voldoen aan de huidige bouwvoorschriften. Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie. De grote ramen laten zonlicht alle kamers binnen, waardoor een huiselijke sfeer ontstaat.

Ze hebben inbouwkasten in de meeste van hun slaapkamers. De keuken is volledig ingericht in een rustieke, moderne of klassieke stijl. Het heeft alle moderne appnodig om uw huishoudelijke taken te vergemakkelijken.


Op onze website zoekt u naar Moraira Woningen te koop en vindt u een groot aantal woningen

Als u op zoek bent naar Moraira Woningen te koop, vindt u een groot aantal woningen op onze website.

Ze worden allemaal vergezeld door een uitgebreide fotogalerij en een korte beschrijving van de belangrijkste functies.

Aarzel niet om ons vragen te stellen over de eigenschappen die u het meest interesseren.

Wij zullen al uw twijfels graag oplossen.

Maak je geen zorgen over de taal, want onze makelaars zijn meertalig en spreken de belangrijkste Europese talen.

Dus, naast het feit dat we geen enkel probleem hebben om met ons te communiceren, zullen we u helpen de betekenis te begrijpen van al die documenten met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje.

Om meer over ons te weten, kunt u ons volgen op sociale netwerken. Op deze manier verifieert u onze uitgebreide activiteit.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat op het web wordt weergegeven of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

We kunnen ook op Skype chatten via tabairarealestate1.

We zullen u graag ontvangen in onze moderne kantoren als u besluit om ons persoonlijk te bezoeken.

We zijn in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoon: +34 965 744 179.© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS