Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
Kun je je voorstellen dat je deze winter geniet van een mooie zon terwijl je je ontspant in het solarium van je nieuwe huis? Met onze villa's te koop in Moraira kunt u uw dromen waarmaken en genieten van deze winter van de zon van de Costa Blanca.

Moraira is een klein toeristisch stadje aan de Spaanse noordkust van de Costa Blanca. De bevolking is niet groter dan 1600 inwoners en was ooit uitsluitend gewijd aan de visserij.

Maar omdat het een ongekende kustlijn heeft, ligt op dit moment de grootste activiteit in het toerisme.

De kust van Moraira is een compendium van kleine en magische baaien in de zee, bezaaid met spectaculaire hoeken met prachtige stranden.

We zijn er zeker van dat het uw grootste wens is om te genieten van het geruis van de golven van de zee terwijl u zonnebaadt op het gouden en zachte zand van de stranden van Moraira.


Kom deze winter uit de buurt van de kou in onze villa's te koop in Moraira

De Spaanse Costa Blanca heeft een prachtig klimaat waar de winters mild en zonnig zijn. Als u een van onze villa's te koop in Moraira koopt, kunt u de kou vergeten en deze winter ontspannen leven tijdens uw favoriete buitenactiviteiten.

In Moraira is het jaarlijkse neerslagpercentage erg laag en schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar.

Met dit soort klimaat kun je sporten beoefenen die je leuk vindt, zoals fietsen of wandelen, terwijl je geniet van het ontdekken van de unieke en prachtige hoeken van de omgeving.

In de omgeving van Moraira heb je zeer goed bewegwijzerde wandelpaden die de route, de moeilijkheidsgraad en de tijd die nodig is om ze over te steken, zullen vergemakkelijken.

Maar de helderheid die kenmerkend is voor de winter in Moraira en die een vrolijke en geestige sfeer uitstraalt, stelt je ook in staat om, naast zijn stranden, andere landschappen te observeren van binnenland, landbouw en traditioneel, van hoge landschappelijke waarde.


In onze Villa's te koop in Moraira zult u genieten van de zee of een traditionele agrarische omgeving

Wilt u wonen in een van onze villa's te koop in Moraira, gelegen op een klif vanwaar u de onmetelijkheid van de zee kunt observeren? Heeft u liever een villa omringd door wijnbouwgewassen, in een agrarische vallei?

Beide aspecten zijn mogelijk in Moraira. Dat is de reden waarom er in de afgelopen jaren een wildgroei aan verstedelijking is geweest, waar je je huis kunt vinden met uitzicht op de zee of omringd door een cultuurlandschap.

Je hebt prachtige stranden met allerlei diensten, zodat je badkamer aangenaam en ontspannen is. In hen kunt u huur van paraplu's of ligbedden, voet-was en douches, veiligheid en badmeester service, en een breed scala aan strandbars, waar u een frisdrank of ijs kunt hebben.

Maar je hebt ook in Moraira een agrarische omgeving, waar je kunt leven omringd door vegetatie en met een onvergelijkbare fauna, zoals de Bonelli's adelaar, torenvalken, putters, bijeneters, nachtegaal, groenling en hop.


Alle services binnen handbereik in onze Villa's te koop in Moraira

Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende omgevingen te kiezen waar u kunt wonen door een van onze villa's te koop in Moraira te kopen.

Maar in al deze kunt u genieten van een breed scala aan diensten en culturele om comfortabel te leven.

In Moraira heb je allerlei soorten winkels, winkelcentra, supermarkten, apotheken, medische hulpposten, etc.

Het heeft ook een breed scala aan entertainment met tal van restaurants, muzieklocaties voor alle leeftijden, live muziek buitenshuis en een mooie promenade waar u kunt genieten van de onmetelijkheid van de zee terwijl u zich vermaken in de vele winkels van heeft.

Vergeet niet om te genieten van de heerlijke keuken van de omgeving, met typische visgerechten op basis van verse vis die dagelijks aankomt in de vissershaven.

In Moraira kunt u genieten van een breed gastronomisch aanbod dat uw smaakpapillen zal bekoren.

Het is ook het vermelden waard het belang van een exquise zoete likeur, "la Mistela", die sinds de Romeinse tijd op deze plaats is gemaakt, met druiven van de variëteit "Moscatel" die in de omgeving wordt verbouwd.


Onze villa's te koop in Moraira, de beste optie voor watersportliefhebbers

Als u een watersportliefhebber bent, raden we u aan een van onze villa's te koop in Moraira te kopen.

U kunt dus genieten van de vele opties die de gevarieerde kustlijn u biedt.

Je hebt verschillende nautische clubs in de omgeving, zoals de Moraira Yacht Club, of de Nautical Club van Arnellá naast het strand van l'Ampollá, waar je een ligplaats kunt huren voor je jacht, een boot kunt huren of verschillende sportdisciplines kunt beoefenen, zoals duiken, zeilen, roeien, kanoën.

Hier heeft u de mogelijkheid om een kajaktocht te maken, plezier te hebben met een hydro-skate of prachtige onderwatergrotten te ontdekken, in rustig en transparant water.

Geef deze winter niet op om te genieten van de prachtige zon van de Costa Blanca Noord terwijl je ontspant op het dek van een prachtige zeilboot.


Bezoek op onze website de verschillende villa's te koop in Moraira die wij u aanbieden

Wij bieden u een breed scala van villa's te koop in Moraira. Krijg toegang tot onze website en u zult zien dat van elke villa wij u een galerij van pho biedentografen en een korte uitleg met de meest relevante kenmerken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u de informatie over een van onze huizen wilt uitbreiden.

Volg ons op sociale netwerken en u zult onze geweldige vastgoedactiviteit zien.

Wij zijn een bedrijf met een lange professionele ervaring die wij tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en effectief is.

Daarom spreken we ook de belangrijkste Europese talen zodat u geen communicatieproblemen met ons hebt.

Wij staan tot uw beschikking om eventuele twijfel op te lossen met betrekking tot de aankoop van een van onze villa's te koop in Moraira.

Wij kunnen u adviseren over de toepassing van de NIE, valutawissel, koopovereenkomst, leven, gezondheid, huisvestings- of autoverzekeringspolis, automatische incasso van belastingen en belastingen, opening van een bankrekening, enz.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com of het contactformulier invullen dat op het web wordt weergegeven.

U kunt ons ook bellen op (+34) 96 574 41 79 of Skype op tabairarealestate1.

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, verwelkomen wij u graag in onze kantoren aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante - Spanje.© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS