Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
Kan du tänka dig att njuta av en fin sol i vinter medan du kopplar av i ditt nya hem solarium? Med våra villor till salu i Moraira kan du få dina drömmar att bli sanna och njuta av solen på Costa Blanca.

Moraira är en liten turist stad belägen på den spanska norra Costa Blanca. Dess befolkning överstiger inte 1600 invånare och en gång var enbart utrustad med fiske.

Men eftersom den har en oöverträffad kustlinje ligger för närvarande sin största aktivitet i turismen.

Morairas kust är ett kompendium av små och magiska havs vikar med spektakulära hörn med vackra stränder.

Vi är säkra på att din största önskan skulle vara att njuta av att lyssna på havets vågor medan du solar på den gyllene och mjuka sanden på stränderna i Moraira.


Denna vinter kommer bort från förkylningen i våra villor till salu i Moraira

Den spanska Costa Blanca har ett magnifikt klimat där dess vintrar är milda och soliga. Om du köper en av våra villor till salu i Moraira kan du glömma bort förkylningen och leva avslappnad i vinter och göra dina favoritaktiviteter utomhus.

I Moraira är den årliga nedgången mycket låg och solen skiner mer än trehundra dagar om året.

Med detta typiska klimat kan du träna de sport som du gillar så mycket, som cykling eller vandring, medan du tycker om att upptäcka de unika och underbara hörnen av miljön.

I närheten av Moraira har du mycket väl skyltade vandringsleder som underlättar vägen, svårigheten och den tid som krävs för att korsa dem.

Men den luminositet som kännetecknar vintern i Moraira och som provocerar en glad och kvick atmosfär, låter dig också, förutom sina stränder, se andra landskap av interiör, jordbruk och tradition, med högt landskapsvärde.


I våra villor till salu i Moraira kommer du att njuta av havet eller en traditionell jordbruksmiljö

Vill du bo i ett av våra villor till salu i Moraira som ligger på en klippa där du kan observera havets oändlighet? Vill du ha en villa omgiven av vinodlingar, i en jordbruksdal?

Båda aspekterna är möjliga i Moraira. Det är anledningen till att det har skett en spridning av urbaniseringar de senaste åren där du kan hitta ditt hem som vetter mot havet eller omges av ett odlingslandskap.

Du har underbara stränder med alla typer av tjänster, så att ditt badrum är trevligt och avslappnat. I dem hittar du uthyrning av paraplyer eller solstolar, fotvask och duschar, säkerhet och livräddare och ett brett utbud av strandbarer där du kan få en läsk eller glass.

Men du har också i Moraira en jordbruksmiljö där du kan leva omgiven av vegetation och med en oförliknbar fauna, som Bonellis örn, kestrels, guldfinkar, bietätare, nattland, greenfinch och hoopoes.


Alla tjänster till hands i våra villor till salu i Moraira

Vi erbjuder dig möjlighet att välja olika miljöer där du kan leva genom att köpa en av våra villor till salu i Moraira.

Men i alla kan du njuta av ett brett utbud av tjänster och kultur för att leva bekvämt.

I Moraira har du alla typer av affärer, köpcentra, stormarknader, apotek, sjukhus, etc.

Det har också ett brett utbud av underhållning med många restauranger, musikställen för alla åldrar, levande musik utomhus och en vacker strandpromenad där du kan njuta av havets oändlighet medan du underhåller i många butiker av har.

Glöm inte att njuta av det läckra köket i omgivningen, med typiska skaldjursrätter baserade på färsk fisk som kommer dagligen på sin fiskehamn.

I Moraira kan du njuta av ett brett gastronomiskt erbjudande som glädjer din smak.

Det är också värt att nämna vikten av en utsökt sötlikör, "la Mistela", som har gjorts sedan romartiden på denna plats, med druvor från "Moscatel" sorten som odlas i sin omgivning.


Våra villor till salu i Moraira, det bästa alternativet för vattensportentusiaster

Om du är en vattensportentusiast rekommenderar vi att du köper en av våra villor till salu i Moraira.

Så du kan njuta av de många alternativen som den varierade kusten erbjuder dig.

Du har flera nautiska klubbar i området, såsom Moraira Yacht Club eller Nautical Club of Arnellá bredvid l'Ampollá Beach, där du kan hyra en förtöjning för din yacht, hyra båt eller öva olika idrottsdiscipliner som dykning, segling, rodd, paddling.

Här har du möjlighet att ta en kajakresa, ha kul med en skridskoåkning eller upptäck vackra undervattensgrottor i lugnt och öppet vatten.

Ge inte upp denna vinter för att njuta av den underbara solen på Costa Blanca nord medan du slappnar av på däck på en vacker segelbåt.

Besök på vår hemsida de olika villor till salu i Moraira som vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett brett utbud av villor till salu i Moraira. Gå till vår hemsida och du kommer se att från varje villa ger vi dig ett galleri av photographs och en kort förklaring med dess mest relevanta egenskaper.

Tveka inte att kontakta oss om du vill utvidga informationen på något av våra hem.

Följ oss på sociala nätverk och du kommer att se vår stora fastighetsverksamhet.

Vi är ett företag med en lång yrkeserfarenhet som vi lägger till din tjänst så att inköp av ditt nya hem i Spanien är bekvämt och effektivt.

Därför talar vi också de viktigaste europeiska språken så att du inte har några kommunikationsproblem med oss.

Vi står till ditt förfogande för att lösa alla tvivel som kan uppstå i samband med köp av en av våra villor till salu i Moraira.

Vi kan ge dig råd om tillämpningen av NIE, valutaväxling, inköpsavtal, livs-, hälso-, bostads- eller bilförsäkring, direktdebitering av skatter och skatter, öppning av bankkonto etc.

För att kontakta oss kan du skicka ett mail till info@tabairarealestate.com eller fylla i kontaktformuläret som visas på webben.

Du kan också ringa oss på (+34) 96 574 41 79 eller Skype på tabairarealestate1.

Om du föredrar att besöka oss personligen, skulle vi vara glada att välkomna dig till våra kontor i Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante - Spanien.© 2024 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS