Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

El Portet villor till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

El Portet villor till salu

väsentlig information om intyg om inflyttning

När du köper ett hem, att registrera en leverans ... finns olika situationer där detta dokument efterfrågas, men egentligen kan du leva utan intyg om inflyttning?

Intyg om beläggning av en bostad är ett dokument som intygar överensstämmelse med de minimikrav för en plats att bebos av människor när det gäller hälsa, hygien och soliditet. Den legaliserade av de autonoma regionerna och löper vartannat år.

toalett, kök, varmvatten etc .: här den användbara ytan, minsta, utrymmen bostäder och reglerar minimiutrustning Enligt lag 18/2007 är denna ackreditering som krävs för att rekrytera och värva tjänster vatten, gas och elektricitet, utöver de förfaranden hyra eller sälja en fastighet. Det är därför viktigt att innan undertecknar ett avtal av denna typ visar sig att huset har dokumentet.

Är det lagligt att leva utan intyg om inflyttning?

Definitivt inte, är det obligatoriskt att ha detta dokument som behövs för att hyra för att sälja bostäder för både nya hus eller rehabilitera totalt. Också att anlita tjänster och vatten, gas och elektricitet i byggnaden. Dessutom banker och kan kräva att valurnor att bevilja ett lån.

Dessutom på golv av nybyggnation, intyg om beläggningen säkerställer att fastigheten uppfyller kontroller erforderlig kvalitet i sin konstruktion. I vissa regioner i landet, har detta ersatts av den kommunala stads licens första inflyttning.

Typer av certifikat av beläggning

Det finns tre typer beroende på ålder av bostaden:

Första inflyttning: bostäder nybyggnation eller när du tömde byggnaden, vilket innebär att endast fasaden.

Första inflyttning rehabilitering: bostäder till följd av -subdivisiones ingripande, ändrad användning för att skapa ett hem, tömd på bostäder eller tillägg, bland annat.

Andra sysselsättning: bostäder som redan finns.

giltighet

Det varierar beroende på vilket år som gått certifikatet:

Cédulas nya / används bostäder beviljats före 2004: 10 år.

Cédulas nya / begagnade bostäder som beviljats mellan 2004 och 2012: 15 år.

Obligationer utgivna från 2013: för första beläggning bostäder, 25 år och för rehabilitering och andra alternativet, 15 år.

Tabaira Real Estate hjälper dig att hitta i El Portet villor till salu.

Tabaira Real Estate är ett fastighetsbolag Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastigheter i Costa Blanca Norr, lita på oss. Vi är glada att hjälpa dig att hitta egendom dina drömmar nära havet. Våra stugor är fantastiska platser som Moraira, Benissa, Teulada och Benitachell.

Vi inbjuder dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den perfekta platsen att njuta av solen och Medelhavet egendom. Du kan lätt hitta en som passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×