Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Benimeit - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Benimeit - Moraira

Als u een klant bent die geïnteresseerd is in het kopen van een ruime, moderne en dicht bij de zee, Tabaira Real Estate biedt een aantal geweldige villa's te koop in Benimeit - Moraira (Alicante, Spanje). Deze fantastische eigenschappen bevinden zich in een belangrijk punt van de stad om te genieten van alle wonderen van de Middellandse Zeekust.

De eerste is zonder twijfel het klimaat. In Benimeit is het weer het hele jaar door fantastisch. In de zomer kunt u de kwaliteiten van onze villa's ten volle benutten, maar in de winter zult u genieten van milde, aangename en niet erg regenachtige temperaturen. De experts in klimatologische analyse geven aan dat dit deel van Spanje meer dan 1800 zonuren per jaar ondersteunt.

Ten tweede is het uitzicht op de zee van Moraira een van de sterke punten van de locaties van onze villa's in Benimeit. Vanuit je toekomstige huis kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zeekust. Een prachtig landschap dat je met je eigen ogen of met je camera kunt vereeuwigen. Kun je je voorstellen dat je bij het diner bent of ontspant op een terras terwijl je naar de zonsondergang kijkt? Nou, je kunt het nu laten gebeuren.


Wat kan de klant nog meer waarderen in een van onze villa's te koop in Benimeit - Moraira?

Afgezien van ongelooflijke uitzichten en een spectaculair klimaat, klanten die besluiten om een van onze prachtige villa's te koop te kopen in Benimeit - Moraira, kunt u genieten van formidabele stranden. Het zeewater van Moraira is transparant en zeer schoon. Het zijn ideale wateren om rustig te zwemmen of om te duiken en de zeebodem te ontdekken.

Het zand is zeer comfortabel om te liggen met je paraplu en te ontspannen in de zon. En als je kleinere gezinsleden hebt, kunnen ze rennen en plezier hebben in het zand spelen. Zonder twijfel zult u onvergetelijke momenten samen doorbrengen.


Wilt u een van onze villa's kopen in Benimeit - Moraira?

Als u bereid bent om unieke ervaringen te beleven en het zo snel mogelijk wilt doen, kunt u een van onze fantastische en moderne villa's kopen in Benimeit - Moraira, verhuizen naar ons kantoor in C / Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante ( Spanje).

Als u vooraf een interview wilt regelen of als u vragen hebt, kunt u dit doen door te bellen naar (+34) 96 574 41 79 of door een e-mail te sturen naar info@tabairarealestate.com.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×