Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Pla del Mar Moraira Villa's te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Pla del Mar Moraira Villa's te koop

De nieuwe hypotheek wet zal toestaan dat Spanje aan een variabele hypotheek voor een vast bedrag te wijzigen tegen een gereduceerde prijs

Zoals aangekondigd door de minister van Economische Zaken van de Spaanse regering, Luis de Guindos, de regels kunt u een variabele hypotheek voor een vast bedrag te wijzigen tegen een gereduceerde prijs, zolang zij een overeenkomst met de bank te bereiken.

Op dit moment, ondanks de vaste hypotheken rente zijn goed voor 40% van de nieuwe leningen worden geformaliseerd, 95% van de leningen te kopen van een huis in Spanje zijn gekoppeld aan een variabele rente, die bestaat uit een differentiële toepassing de bank en de Euribor.

Met deze gegevens op de tafel, minister van Economie benadrukte dat hypotheken zijn langlopende contracten, meestal 25 of 30 jaar, zodat de rente zal niet altijd hetzelfde zijn. In feite zal een renteverhoging te reflecteren op hypotheken en derhalve eventueel overdragen vast tarief gegeven.

De Guindos merkte op dat de regering van Spanje een zeer goedkope optie uit het oogpunt van kosten voor deze verandering optreden zal geven, hoewel de vaste rente in de onderhandelingen tussen de partijen zou worden afgerond.

Naast het verstrekken van dit kanaal met vrijwel geen kosten voor de consument met het type waarvoor hypotheek vergoedingen regelt in Real Estate Credit Act zal ervoor zorgen dat de transparantie is absoluut met betrekking tot alle kosten en complexe clausules te wijzigen.

Het doel is om de voorwaarden voor de consument te verbeteren wanneer een vooruitbetaling of een buitenlandse valuta lening aan de euro, zonder boete te wijzigen is toegestaan.

Tabaira Real Estate helpt u bij het vinden in Pla del Mar, Moraira, villa's te koop.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Benissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×