Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop in Cumbre del Sol

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop in Cumbre del Sol

De aankoop en verkoop van huizen in Spanje steeg in augustus 2017 met 16%

De 41.282 woningen die werden verworven werden bereikt, de beste data voor een maand augustus sinds 2010.

In totaal bedroegen 41.282 woningen in augustus augustus 16% meer dan in dezelfde periode van het vorige jaar. Zeven jaar lang per maand met zo weinig activiteit niet het gooien van goede resultaten in de verkoop van woningen (43.610 woningen verkocht in augustus 2010), volgens het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE).

Begin de aankoop van nieuwe woningen aanzienlijk te verhogen.

De motor van het herstel in de woningbouw was opnieuw de markt voor tweedehands woningen, die goed was voor 82% van de transacties (33.886 eenheden). Hoewel de statistiek begint te reflecteren op het timide terugkeer naar de activiteit van het gebouw. Zo is het aantal operaties op nieuwe huizen gestegen met 21,3% en gebruikt met 14,9% gestegen ten opzichte van augustus 2016.

De opleving van de vastgoedmarkt een toename van inkoopplan en promotor activiteit, die het tekort aan nieuwe woningen het aanbod zal verzachten gebracht.

De Valenciaanse Gemeenschap, een van de regio's waar de omzet de meeste toeneemt.

Hoewel jaar stijgingen in alle gemeenschappen werden geregistreerd, de actiefste waren Castilla-La Mancha (+ 37,9%), Valencia (+ 32,5%) en Galicia (+ 23%), terwijl Navarra (1 , 9%) en het Baskenland (+ 4%) de laagste tarieven opgenomen.

Tabaira Vastgoed, onroerend goed te koop in Cumbres del Sol, Benitachell.

Tabaira Real Estate is een makelaar in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord, vertrouw ons. Wij helpen u graag bij het vinden van uw dromen bij de zee. Onze chalets bevinden zich in ongelooflijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Wij nodigen u uit om onze lijst met huizen te bekijken als u op zoek bent naar de ideale accommodatie om van de zon en de Middellandse Zee te genieten. U vindt er gemakkelijk diegene die past bij uw behoeften. Neem contact met ons op vandaag.© 2019 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×