Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Onroerend goed te koop in Cumbre del Sol

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Onroerend goed te koop in Cumbre del Sol

De aankoop en verkoop van huizen in Spanje steeg in augustus 2017 met 16%

De 41.282 woningen die werden verworven werden bereikt, de beste data voor een maand augustus sinds 2010.

In totaal bedroegen 41.282 woningen in augustus augustus 16% meer dan in dezelfde periode van het vorige jaar. Zeven jaar lang per maand met zo weinig activiteit niet het gooien van goede resultaten in de verkoop van woningen (43.610 woningen verkocht in augustus 2010), volgens het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE).

Begin de aankoop van nieuwe woningen aanzienlijk te verhogen.

De motor van het herstel in de woningbouw was opnieuw de markt voor tweedehands woningen, die goed was voor 82% van de transacties (33.886 eenheden). Hoewel de statistiek begint te reflecteren op het timide terugkeer naar de activiteit van het gebouw. Zo is het aantal operaties op nieuwe huizen gestegen met 21,3% en gebruikt met 14,9% gestegen ten opzichte van augustus 2016.

De opleving van de vastgoedmarkt een toename van inkoopplan en promotor activiteit, die het tekort aan nieuwe woningen het aanbod zal verzachten gebracht.

De Valenciaanse Gemeenschap, een van de regio's waar de omzet de meeste toeneemt.

Hoewel jaar stijgingen in alle gemeenschappen werden geregistreerd, de actiefste waren Castilla-La Mancha (+ 37,9%), Valencia (+ 32,5%) en Galicia (+ 23%), terwijl Navarra (1 , 9%) en het Baskenland (+ 4%) de laagste tarieven opgenomen.

Tabaira Vastgoed, onroerend goed te koop in Cumbres del Sol, Benitachell.

Tabaira Real Estate is een makelaar in Moraira. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord, vertrouw ons. Wij helpen u graag bij het vinden van uw dromen bij de zee. Onze chalets bevinden zich in ongelooflijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Wij nodigen u uit om onze lijst met huizen te bekijken als u op zoek bent naar de ideale accommodatie om van de zon en de Middellandse Zee te genieten. U vindt er gemakkelijk diegene die past bij uw behoeften. Neem contact met ons op vandaag.

Cumbre del Sol, Benitachell

Cumbre del Sol (Sun Summit) is een kustberging aan de kust van de stad Benitachell. Een woongebied van ongeveer 500 hectare groot waar u villa's, appartementen en bungalows te koop kunt vinden.

Er zijn slechts twee wegen om toegang te krijgen tot Cumbre del Sol die over de berg rijden, hetzij vanaf de noordelijke ingang van de stad Benitachell of de zuidelijke ingang vanuit Moraira.

Vastgoedprijzen in Cumbre del Sol zijn goedkoper dan de naburige steden Moraira en Javea, waardoor het een ideale plek is om onroerend goed in de noordelijke Costa Blanca te kopen.

Cumbre del Sol heeft een klifkust van 3,5 km met zuidoostelijke oriëntatie en drie stenen strandgebieden. Het belangrijkste strandgebied van Cala Moraig is ongeveer 260 meter lang en 30 meter diep. Cala Moraig heeft parkeergelegenheid en in de zomermaanden is er een strandbar (chiringuito) die lichte maaltijden en drankjes serveert.

De twee andere strandgebieden Cala Lleberg en Cala de los Tiestos zijn alleen bereikbaar over zee of door wandelroutes te nemen met startpunten net boven het hoofdstrandgebied of in het zuiden van de urbanisatie net onder de ontwikkeling van Montecala.

Er zijn beperkte faciliteiten in Cumbre del Sol, het gebied heeft een supermarkt, apotheek, restaurant, café / bar, strandbar, tennisbanen en een manege. Voor meer faciliteiten bent u in 5 minuten met de auto in de stad Benitachell en in slechts 10 minuten kunt u genieten van de stad Moraira en de zandstranden. Het strand van Javea Arenal ligt op vijftien minuten rijden van de noordelijke ingang.

Voor mensen die graag wandelen aan de noordoostkant van Cumbre del Sol is er een natuurpark waar je een pad kunt vinden dat je uiteindelijk naar het Javea-strandgebied van Granadella brengt.

Voor meer ervaren wandelaars ten zuiden van de urbanisatie, vindt u de twee wandelpaden van Ruta de los Acantilados die leiden naar Cala Lleberg en de Barranco de la Viuda die u door de berg naar Moraira in het gebied van Arnella leiden, net boven het strandgebied van El Portet.

In Cumbre del Sol vind je de nieuw gebouwde internationale school van Laude Lady Elizabeth, een school met inschrijfgeld voor het Britse onderwijssysteem.


Cumbre del Sol is verdeeld in 14 verschillende woonzones waar u onroerend goed kunt vinden om te kopen:

 • Aldelfas
 • Begonia's
 • Camelia's
 • Dalias
 • Encinas
 • Fresnos
 • Girasoles
 • Iris
 • Jazmines
 • Kalmias
 • Liros
 • Magnolia's
 • Olivos
 • Palmeras / Montecala

 • De oudste panden bevinden zich aan de noordkant van Cumbre del Sol, aangezien dit het eerste deel was dat werd ontwikkeld. Deze zones omvatten Begonia's en Girasoles met beide zones die grenzen aan het natuurparkgebied. Binnen deze twee zones vindt u vrijstaande villa's op privépercelen, de meeste villa's hebben een privézwembad.

  Fresnos grenst ook aan het natuurparkgebied en aan de zee in de noordoostelijke hoek van Cumbre del Sol is er een mengelmoes van eigenschappen in dit gebied. Vrijstaande villa's op kleinere percelen (halve grootte), sommige villa's hebben een klein privézwembad. Ook Fresnos in de ontwikkeling van Pueblo la Paz, een gemeenschapsontwikkeling van appartementen en herenhuizen met een centraal gemeenschappelijk zwembad. Aan de zijkant van Pueblo la Paz zijn de tennisbanen en een café / bar waar eten en drinken wordt geserveerd..

  Woningen te koop in Begonias, Girasoles en Fresnos hebben het voordeel dat ze naar de supermarkt kunnen lopen.

  De woningen in Dalias en Camelias hebben een goed uitzicht op zee, u kunt vrijstaande villa's met privézwembaden vinden en ook appartementen en duplex-appartementen in de twee gemeenschappelijke ontwikkelingen van Pueblo Panorama en Vistamar.

  De noordelijke kant van Cumbre del Sol completeren de zones Aldelfas en Camelias. Deze twee zones hebben een mix van onafhankelijke villa's met zwembaden en enkele gemeenschappelijke eigendommen met uitzicht op zee in het complex van Pueblo la Luz.

  De zuidkant van Cumbre del Sol bestaat uit Kalmias, Liros, Olivos, Magnolias en Palmeras / Montecala.

  Kalmias en Magnolias hebben onafhankelijke villa's met zwembaden en uitzicht op zee, Liros heeft zowel onafhankelijke villa's met privézwembaden als ook het luxe appartementencomplex van Blue Infinity.

  Olivos ligt aan zee, tegenover het commerciële centrum van Liros, waar de meeste villa's kleinere percelen beslaan, maar in deze zone bevinden zich ook enkele luxe frontlinie-eigendommen.

  Palmeras / Montecala heeft een mix van onafhankelijke villa's op kleinere percelen. 3 appartementenontwikkelingen die twee centrale gemeenschappelijke zwembaden delen.

  Montecala is een ontwikkeling waar u meer betaalbare appartementen kunt vinden om te kopen in Cumbre del Sol.

  Klik op onderstaande link voor volledige informatie over alle verschillende typen appartementen te koop in Montecala, binnen de ontwikkelingen Pueblo Montecala, Jardines de Montecala en Montecala Gardens.

  Lees meer over eigendommen te koop in Montecala  © 2021 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×