Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Appartementen te koop Benissa Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
Als u interesse in onze appartementen in Benissa, je je bewust bent dat u zult genieten van een huis in een van de meest magische plekken in de Spaanse Costa Blanca. Minder druk dan de zuidelijke dorpen langs de kust in het noorden vinden we een meer beschermd door de vegetatie en enigszins mildere temperaturen in de zomer milieu.

Het is ideaal voor het huis van uw dromen. En dat is de reden waarom we moeten ook speciale zorg te nemen bij het nemen van voorzorgsmaatregelen. Wanneer u een nieuw huis te kopen, moet u het huren van minstens drie verzekering die als essentieel worden beschouwd te vallen voordat eventuele onvoorziene. Dus we raden deze drie verzekeringen:

- Auto Verzekering: je schade door brand, water lekken, gebroken ramen, diefstal, schade aan derden, enz. Te dekken En u een vergoeding voor de woning die u in het huis.

- Life Insurance: ook geroepen lening afschrijvingen. Met deze verzekering bedrijf zou zorgen voor de resterende schuld te nemen voor het geval de verzekeringnemer overlijdt of krijgt hij een blijvende invaliditeit.

- Payment Protection Insurance: De verzekeringsmaatschappij neemt een aantal lening betalingen als je verliest je baan of lijden tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

Verzekering is nodig om het huis in geval van schade of brand te beschermen en afhankelijk zijn van een woning taxatie. Het inhuren van deze die suggereren u kunt genieten van het leven in uw nieuwe woning en de schoonheid van een plaats als Benissa.

Contact Tabaira, uw onroerend goed van Moraira en ontvang de beste advies en hulp service zowel tijdens het proces van onroerend goed in Spanje en de afdeling.

Wij verzorgen alles, zodat u alleen maar om de rust van de wereld en in de beste omstandigheden te genieten.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×