Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Appartementen te koop in het centrum van Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Appartementen te koop in het centrum van Moraira

De appartementen te koop in het centrum van Moraira hebben oneindige voordelen.

Moraira is een prachtige stad aan de Costa Blanca Noord. Langs zijn kust heeft het paradijselijke en charmante stranden.

Maar het belangrijkste en meest uitgebreide strand ligt zeer dicht bij het centrum van Moraira.

Nu heb je de mogelijkheid om een huis te kopen in een stedelijk centrum waar je allerlei soorten winkels, supermarkten, medisch centrum, apotheken, winkelcentra, etc. hebt.

Je hebt ook een uitgebreid aanbod van vrijetijdsbestedingen en restaurants. Het heeft vele uitgaansgelegenheden waar u plezier kunt beleven aan flamenco-, mariachi- of disco-evenementen voor alle leeftijden.

Het brede scala aan restaurants biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen internationale gerechten of om te proeven van de voortreffelijke gerechten uit de lokale keuken.

Vergeet niet om naast het dessert te proeven, "la mistela", een exquise zoete drank die op ambachtelijke wijze is uitgewerkt, uit de tijd van de Romeinen, met een verscheidenheid aan druiven die typerend zijn voor deze plek.

Als u naast een prachtig strand aan de Middellandse Zee wilt wonen, maar geen van de diensten wilt opgeven waarmee u een comfortabel leven kunt leiden, dan zijn onze appartementen te koop in het centrum van Moraira uw beste optie.


Onze appartementen te koop in het centrum van Moraira zijn ideaal om het hele jaar door te wonen

Onze comfortabele appartementen te koop in het centrum van Moraira zijn ideaal om op elk moment van het jaar te wonen.

Vertel ons welke eisen u aan uw nieuwe huis stelt en wij zullen een profiel creëren van het huis van uw dromen.

We zullen u een zorgvuldig geselecteerde selectie appartementen aanbieden die aansluiten op uw wensen.

Aarzel niet om ons vragen te stellen over de huizen die u interesseren. Ons team van makelaars helpt u graag al uw vragen te beantwoorden.

Wij bieden exclusieve appartementen met grote terrassen waar u kunt genieten van het prachtige klimaat van Moraira. Het is de perfecte plek om te ontspannen tijdens het zonnebaden tijdens het lezen van een boek, luisteren naar je favoriete muziek of genieten van een voortreffelijk sinaasappelsap.

Andere appartementen hebben een fantastisch uitzicht op de zee. Profiteer van de geweldige mogelijkheid om in een moderne stad te wonen, met alle diensten die u nodig hebt en met een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee.

Dit voorjaar kunt u profiteren van de nabijheid van uw nieuwe huis met het strand voor ontspannende wandelingen langs de kust.


Neem contact met ons op en wij zullen u uitgebreid informeren over onze appartementen te koop in het centrum van Moraira

Als u meer informatie wilt over de appartementen te koop in het centrum van Moraira die wij aanbieden, neem dan contact met ons op.

We zullen u graag alle details vertellen die u nodig heeft met betrekking tot de appartementen, de locatie, de uitzichten, ...

Je kunt ons ook volgen op Facebook en onze geweldige activiteit in de vastgoedsector bekijken.

Vul onze nieuwsbrief in en ontvang regelmatig updates over onze panden.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

We kunnen ook communiceren via Skype: tabairarealestate1 of door ons te bellen op +34 965 744 179. We hebben een meertalig team van professionals die met u zullen communiceren.

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, zullen we u graag ontvangen op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante)© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×