Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Benissa Vastgoedverkoop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Benissa Vastgoedverkoop

Alicante leidt het onroerend goed herstel in Spanje

In deze regio van onroerend goed in Spanje wordt verkocht aan buitenlanders in steden als Madrid, Barcelona en Valencia bij elkaar.

provincie Alicante leidt de behuizing herstel. Hier begon verbeteringen te worden gevoeld in 2012 en sindsdien is blijven rebound in zowel de aan- en verkopen en de prijzen. Een groot deel van dit optimisme is te danken aan de rol van de buitenlandse koper. Ook in deze provincie een toename in 2013 een omzet van bijna 12% werd opgetekend.

Alicante werd opgericht in 2016 als de derde provincie met een hoger aantal van de verkoop, alleen achter Madrid en Barcelona. Met name in de hele provincie Alicante 29.688 woningen verkocht.

Verhoog de buitenlandse kopers.

Alicante is uitgegroeid tot de Spaanse provincie met een groter aantal verkochte woningen aan buitenlanders. Volgens het College van Property Registrars in deze provincie meer vastgoed verkocht voor dit soort klanten in Madrid, Barcelona en Valencia bij elkaar. In het bijzonder, van januari tot maart 2017 ze zijn verkocht in de provincie een totaal van 8.416 woningen.

Van deze eigenschappen, hebben 41% gegaan in de handen van de kopers uit andere landen, zodat de buitenlandse vraag in deze periode 3.458 woningen heeft verworven.

Tabaira Real Estate is actief in Benissa te koop woningen.

Wat het ook is wat je zoekt op Tabaira Real Estate Moraira vindt u het. Ons bureau heeft sinds 2005 hard gewerkt om onze klanten te helpen hun ideale woning te vinden. Om dit te doen, onze hoog gekwalificeerde professionals bieden de beste exclusieve en persoonlijke service aan de voorkeuren van echte klant te voldoen en om het huis van uw dromen te vinden.

In aanvulling op onze huizen te koop in Moraira, Real Estate Tabaira heeft huizen langs de Costa Blanca, in het bijzonder ten noorden van het, die enkele van de meest wenselijke om landelijk natuurlijke paradijzen leven zijn.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×