Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Bungalows te koop in Benimeit - Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Bungalows te koop in Benimeit - Moraira

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van een plek om de grootste rust en vrede te vinden die mogelijk is, heeft ons makelaarskantoor enkele geweldige bungalows te koop in Benimeit - Moraira. Deze eigenschappen zullen u helpen die ontspanning te bereiken waarnaar u op zoek bent wanneer u uw vakantieperiode begint of wanneer u tijd heeft om van uw pensioen te genieten.

Onze bungalows zijn ruim en modern, en hun geheim ligt in hun locatie. Deze woningen liggen op belangrijke plekken in de stad, zodat de familie die er verblijft, kan genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Onze bungalows bevatten prachtige terrassen, zodat u kunt zitten en rustig iets kunt drinken of iets kunt eten, terwijl u een spectaculair panorama kunt kijken.

Benimeit (Moraira) ligt ten noorden van de provincie Alicante. Het is een prachtig Spaans kustgebied dat de typische gebruiken van de plaats behoudt. Benimeit is een rustige stad, waar de bewoners op zoek zijn naar de meeste rust in hun huis.


Hoe is een van de bungalows te koop in Benimeit - Moraira?

Een van onze bungalows te koop in Benimeit - Moraira is een mooi huis met een spectaculair uitzicht op de baai van Moraira. De bungalow heeft twee verdiepingen met mooie terrassen in beide gebieden om te genieten van het landschap van Benimeit.

Het huis heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en 1 keuken. Alles geïnstalleerd in een eigendom van 80m2 gebouwd op een perceel van 200m2. Het biedt ook een modern zwembad om af te koelen en een goed onderhouden tuin. Het strand ligt op loopafstand zodat je niet zomaar in het zwembad kunt zwemmen.


Ontdek hoe u een van onze bungalows te koop kunt exploiteren in Benimeit - Moraira

Begin met het vinden van vrede en rust in een van onze fantastische bungalows te koop in Benimeit - Moraira. Een paar ongelooflijke huizen die je laten dagdromen.

Om een unieke ervaring te beginnen, kunt u ons persoonlijk komen ontmoeten op ons kantoor in C / Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante (Spanje). Op dezelfde manier kunt u ons telefonisch bereiken op (+34) 96 574 41 79 of ons een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com. Tabaira nodigt u uit om met ons te communiceren zodat u de wonderen van het leven in een van onze huizen te koop in Moraira zelf kunt bewijzen.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×