Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Bungalows te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Bungalows te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Als u van het strand wilt genieten en lange wandelingen door het gouden en zachte zand van de Costa Blanca wilt maken terwijl u geniet van de explosie van licht en kleur die de Middellandse Zee bij zonsondergang biedt, raden wij onze bungalows te koop in Cumbre del Sol aan. - Benitachell.

Als u op een plek wilt wonen die net zo exclusief is als deze prachtige omgeving, bieden wij u onze bungalows, waar u uw favoriete buitenactiviteiten kunt doen.

De Costa Blanca Noord wordt gekenmerkt door zijn milde temperaturen, met een gemiddelde van twintig graden per jaar, waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt.

Hiermee kunt u een gevarieerd aanbod aan sportieve en recreatieve activiteiten maken terwijl u geniet van de zon.

Je hebt talloze wandelpaden langs de kust, die je zintuigen prikkelen tijdens het kijken naar dromerige landschappen die je, als je dat wilt, kunt vastleggen met je camera.


Wat is er zo speciaal aan onze bungalows te koop in Cumbre del Sol - Benitachell?

In een charmante plaats als Cumbre del Sol zijn onze bungalows te koop in Cumbre del Sol - Benitachell zeer aantrekkelijk vanwege het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee en de prachtige gebouwen.

Wij bieden verschillende soorten bungalows, met verschillende slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Ze hebben een kleine privé-plot dat u naar eigen smaak kunt indelen en inrichten. Ze hebben ook parkeergelegenheid voor voertuigen.

Daarnaast hebben ze een grote gemeenschapsontwikkeling waar je kunt socializen met je buren terwijl je een verfrissende duik in het zwembad neemt, of kunt uitrusten in het grote solarium eromheen.

Het heeft ook een prachtige tuin met aangename tinten tijdens de warmste uren.


Bezoek de bungalows te koop in Cumbre del Sol - Benitachell

Neem contact met ons op en wij zullen u de bungalows laten zien in Cumbre del Sol - Benitachell. Je zult aangenaam verrast zijn met ons werksysteem. Controleer het door onze activiteit op sociale netwerken te volgen.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, de contactvragenlijst invullen die op internet verschijnt, chatten op Skype en natuurlijk ons telefonisch bereiken of ons persoonlijk op onze kantoren bezoeken.

We zullen blij zijn om je te ontvangen en aandachtig naar je te luisteren.

Onze contactgegevens zijn:

E-mail: info@tabairarealestate.com

Skype: tabairarealestate1

Telefoon: +34 965 744 179

Kantoor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×