Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Bungalows te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Bungalows te koop in Moraira

Ontdek alle wonderen die onze bungalows te bieden hebben in Moraira. Als u onze website bezoekt en toegang hebt tot de catalogus van eigendommen, zult u enkele fantastische bungalows kunnen vinden. We hebben meer dan 20 huizen, zodat u de bungalow kunt vinden die het beste bij u past.

In dit type behuizing geniet u van meerdere voordelen, zoals de nabijheid van de zee. Wat is een betere manier om te genieten van het goede weer dat Moraira geniet, dan dat je elke dag je wilt naar zijn fantastische stranden van kristallijnen zoete hulp.

Een andere van de kwaliteiten van onze bungalows te koop zijn hun prestigieuze uitzicht op de Middellandse Zeekust. Sommige van onze eigendommen hebben een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, zodat u elke ochtend kunt beginnen, de dag met energie en vitaliteit. Word verliefd op elke hoek van Moraira en kijk haar vanaf huis.


Hoe is een van de bungalows te koop in Moraira die Tabaira mij aanbiedt?

Een van onze prachtige bungalows te koop in Moraira biedt faciliteiten verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vindt u een woonkamer met een prachtig vrij uitzicht. Het heeft ook een keuken, twee tweepersoonskamers, een service en een terras met een spectaculair uitzicht op de stad Moraira. De tweede verdieping biedt vergelijkbare kenmerken, maar heeft een terras met een keuken in de zomerstijl.

De bungalow heeft een modern zwembad met rustieke open haarden en parkeerplaatsen. Allemaal gebouwd in 150 m2.

Deze bungalows zijn een duidelijk voorbeeld van wat de eigenaar die op een van onze eigendommen wil wedden, kan brengen. Verschillende gebieden om elke dag te ontdekken dat je er woonruimte in steekt.


Verhoging van de kwaliteit van leven met onze bungalows te koop in Moraira

Als je bereid bent om je leven een 360 graden terug te maken om de kwaliteit van leven te verhogen, helpen onze bungalows in Moraira je om het te krijgen. Hiervoor moet u gewoon contact opnemen met onze makelaar. Als u wilt beginnen met genieten van uw vakantie of uw pensioen, wacht Tabaira Real Estate op u in C / Iglesia 4, 03724 Moraira, Alicante-Spanje.

We hebben een telefoon- en e-mailadres zodat u ons eventuele vragen over de kwaliteiten van onze bungalows kunt stellen. Bel ons op (+34) 96 574 41 79 of stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×