Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Eigendom te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Eigendom te koop in Moraira

Kun je je deze winter een wandeling langs de kust van het strand voorstellen terwijl een stralende zon je huid streelt? Wilt u ontspannen in het solarium van uw nieuwe huis terwijl u geniet van een heerlijk sap van versgeperste sinaasappels? Nu hebt u de kans om uw dromen waar te maken door het kopen van een onroerend goed te koop in Moraira.

Moraira is een klein Spaans stadje. Het is gelegen in een uitzonderlijk punt van de Costa Blanca Noord. Het heeft prachtige stranden met turkooisblauwe zee en gouden en zachte zandstranden.

Het heeft ook spectaculaire hoeken van grote schoonheid waar je kleine baaitjes kunt vinden die ideaal zijn om te zwemmen met het hele gezin.

Naast deze idyllische strandlandschappen, heeft Moraira ook een landbouwvalleigebied, ideaal om ontspannen te leven, omringd door de natuur, maar slechts een paar minuten van de zee.


Als u op zoek bent naar zon en strand, koop een onroerend goed in Moraira

Als je moe bent van de kou en je het hele jaar door wilt genieten van een stralende zon die je toestaat door ongeëvenaarde mediterrane stranden te wandelen, dan raden we je aan een onroerend goed te koop te kopen in Moraira.

Het heerlijke klimaat van Moraira, waar de milde en zonnige winters je in staat stellen om elke vorm van buitenactiviteiten te doen, is ideaal om een gezonde levensstijl te leiden.

Voor liefhebbers van wandelen of fietsen, in de omgeving van Moraira, kunt u eindeloos fantastische en dromerige landschappen ontdekken.

Via zijn perfect gemarkeerde wandelpaden kunt u informatie over de flora en fauna van de regio ontmoeten en verzamelen.

Enthousiasten van fotografie hebben een groot aantal mogelijkheden om deze prachtige uithoeken van de Costa Blanca te veroveren.

Met een groot gebrek aan regen en een heldere zon meer dan driehonderd dagen per jaar, kunt u praktisch het hele jaar ontspannen op het gouden en zachte zand van het strand terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

In Moraira heb je prachtige baaitjes met kalme en gematigde wateren, ideaal om een mooie dag door te brengen aan het strand met familie en vrienden.

De stranden zijn zeer goed uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen om uw verblijf comfortabel en aangenaam te maken.

Het heeft verhuur van hangmatten en parasols, bewaking en badmeester, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand en strandbars of kiosken waar u een drankje of een ijsje kunt drinken.


Het verwerven van een onroerend goed te koop in Moraira is ideaal voor watersportliefhebbers

Als u houdt van genieten van de zee en de mogelijkheden van vrije tijd en sport die het biedt, raden wij u aan een onroerend goed te koop te kopen in Moraira.

De kust van Moraira is ideaal voor liefhebbers van zee. Het heeft verschillende jachthavens, zoals de Nautical Club van Moraira of de Nautical Club van Arnella, waar u de ligplaats van uw jacht kunt huren, een boot kunt huren, prachtige kajaktochten kunt maken of fantastische onderwaterroutes kunt maken.

Kun je je voorstellen dat je plezier hebt met een hydro-skate in het kalme en transparante water van het strand "El Portet"? o Wilt u zich vermaken met een jetski op het strand "L'Ampolla"?

Bovendien, op de promenades van deze stranden vindt u een grote verscheidenheid aan etablissementen gewijd aan ontspanning en amusement, zoals locaties voor livemuziek, restaurants, coffeeshops, souvenirwinkels, enz.


Als u kiest voor een onroerend goed te koop in Moraira, vindt u een uitgebreid cultureel en gastronomisch aanbod

Vrije tijd en plezier zijn niet exclusief voor cultuur en erfgoed. Als u kiest voor een onroerend goed te koop in Moraira, zult u een breed cultureel en gastronomisch aanbod ontdekken.

In Moraira wordt een exquise zoete likeur gemaakt van de druiven van de variëteit Muscatel die in de vallei worden gekweekt. Deze drank, die Mistela wordt genoemd, wordt sinds de Romeinse tijd in de regio gemaakt.

Aan de andere kant, in de vele restaurants in de omgeving, kunt u proeven van de uitstekende keuken van de plaats, waar hun gerechten worden bereid met verse vis die dagelijks aankomt op de vismarkt en die in een paar uur wordt verdeeld door de belangrijkste Spaanse markten.

Zes kilometer van deze stad, rijk aan natuurlijk, historisch, artistiek en monumentaal erfgoed, ligt het spectaculaire Teulada Auditorium, waar u kunt kiezen uit een gevarieerd jaarprogramma.


Leef op een gezonde manier door een onroerend goed te koop te kopen in Moraira

Als u liever wat weg woont van de drukte van het strand, kunt u een gezond leven leiden door het kopen van een onroerend goed te koop in Moraira.

Vanwege de grote voordelen die Moraira ons biedt, zijn er in de omgeving van de stad belangrijke urbanisaties gebouwd waar u luxe huizen vindt in een prachtige woonomgeving en een selecte wijk.

De agrarische vallei, die de vertegenwoordiging is van het traditionele agrarische landschap van de gemeente, heeft de Verklaring van het Beschermde Landschap.

In deze omgeving kun je vogels vinden zoals de azo eagler Bonelli's, torenvalken of owlets.


Kom naar ons als u meer informatie wilt over een woning te koop in Moraira

Neem contact met ons op en wij zullen u uitgebreid informeren over alle details die u moet weten om een onroerend goed te koop in Moraira te kopen.

We hebben een breed scala van eigenschappen te koop in Moraira. Wij bieden luxe villa's met een ongelooflijke uitzicht op zee, prachtige appartementen aan het strand, bungalows met community-ontwikkelingen of percelen voor u om uw ideale huis te bouwen.

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, houden we u periodiek op de hoogte van al het nieuws.

Wij zijn een makelaarskantoor met een lange professionele carrière. Ons belangrijkste doel is dat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje een comfortabele en lonende ervaring is.

We hebben een deskundig team van meertalige agenten die u zullen voorzien van alle noodzakelijke procedures bij het kopen en verkopen van een woning.

Als u wilt, zullen wij u adviseren over het wisselen van valuta, het sluiten van verzekeringen, het openen van een bankrekening in Spanje of het aanvragen van de NIE.

We hebben ook betrouwbare professionals als u een soort van hervorming in uw nieuwe huis moet doorvoeren.

Als u meer over ons wilt weten, kunt u ons volgen op sociale netwerken en zult u onze activiteit kennen.

Om contact met ons op te nemen bieden we verschillende kanalen, zodat u degene kunt kiezen die u verkiest:

  • Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.
  • Stuur een e-mail naar info@tabairarealestate.com
  • Chatten op Skype: tabairarealestate1
  • Telefoon: (+34) 96 574 41 79
  • Bezoek ons persoonlijk op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS