Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Goedkope villa's te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Goedkope villa's te koop in Moraira

Wij bieden u onze goedkope villa's te koop in Moraira, omdat we weten dat u enthousiast zult zijn.

Moraira is een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Noord. In het verleden was het uitsluitend gewijd aan vissen, maar vanwege de uitstekende ligging, het uitstekende klimaat en de prachtige stranden en baaien is de stedelijke ontwikkeling aanzienlijk geëvolueerd.

Momenteel is het een totaal toeristische bevolking, waarvan 60% van de inwoners tot andere Europese landen behoort.

Er zijn veel mensen uit andere landen in Noord- en Midden-Europa die besluiten een van onze goedkope villa's te kopen in Moraira.

Zo wijken ze af van de kou en de regen in hun landen van herkomst en genieten ze van gematigde en zonnige winters in Moraira.

De bevolking is volledig voorbereid om haar nieuwe bewoners te huisvesten en heeft allerlei diensten zoals supermarkten, gevarieerde winkels, gezondheidscentrum, apotheken, uitgaansgelegenheden en flamenco-evenementen en livemuziek tot het ochtendgloren.

Kun je je voorstellen dat je plezier hebt in een waterskate? Misschien wilt u profiteren van de zonnige winter om langs de kust van het strand te wandelen en te genieten van het ongelooflijke uitzicht dat de Middellandse Zee biedt.

Moraira heeft ook een belangrijk deel van agrarische valleien en mediterrane dennenbergen, waaronder verschillende verstedelijkte gebieden met een verscheidenheid aan villa's.


Kies het gebied waarin u onze goedkope villa's in Moraira wilt bezoeken

Kies waar u uw nieuwe huis aan de Costa Blanca wilt kopen. Wij bieden u goedkope villa's te koop in Moraira, zeer dicht bij het strand, in de bergen of in de agrarische vallei.

Als u een natuurliefhebber bent, zult u er van houden om 's ochtends gewekt te worden door het zingen van de inheemse vogels van deze regio, zoals de distelvink, de nachtegaal of de groenling.

U zult ook vanaf het terras van uw nieuwe villa het prachtige traditionele agrarische landschap van de agrarische vallei waar de wijnstok wordt gekweekt sinds de Romeinse tijd observeren.

Maar als u liever in het midden van de berg woont, omringd door mediterrane dennen, zult u blij zijn met het zachte aroma terwijl u zich ontspant op het terras van uw huis.

Vertel ons hoe is de plaats waar u wilt wonen en we zijn ervan overtuigd dat we u goedkope villa's te koop kunnen aanbieden in Moraira in het gebied dat u wilt.

Wij bieden villa's met een modern ontwerp of een traditioneel ontwerp, maar zijn in alle gevallen perfect ingelijst in de omgeving die hen omringt.


Vraag ons naar de goedkope villa's te koop in Moraira die u interesseren

Op onze website vindt u een ruime keuze aan goedkope villa's te koop in Moraira. Aarzel niet om ons de vragen te stellen die u over hen worden gesteld.

Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van al het nieuws.

Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken en meer te weten komen over onze activiteiten.

Om met ons contact op te nemen kunnen we via Skype chatten in tabairarealestate1.

Als u het formulier invult dat op het web wordt weergegeven of ons een e-mail stuurt naar info@tabairarealestate.com, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

We wachten op u in onze kantoren aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira.

Telefoon: +34 965 744 179© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×