Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huis te koop Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huis te koop Moraira

De verkoop van woningen in Spanje stijgt 23% mei 2017

Aankopen en verkopen van tweedehands woningen steeg met 25,4% in mei ten opzichte van dezelfde maand van 2016.

Aankopen en verkopen van woningen in eigendom records steeg met 23% in mei ten opzichte van dezelfde maand van 2016 zijn geregistreerd, volgens de statistieken transmissie-eigendomsrechten die het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE) publiceerde.

Volgens deze gegevens, het aantal woningen door aankoop overgegaan mei bedroeg 44.782, waarvan 90,8% was holdover en 9,2% beschermd.

Transacties op bestaande woningen steeg 25,4% in mei ten opzichte van dezelfde maand van 2016, tot een totaal van 37.049, terwijl de verkoop van nieuwe woningen steeg met 12,6% jaar op jaar, tot 7.733 transacties.

In maandelijkse termijnen (mei-april), huisvesting omzet met 39%, de hoogste groei deze maand in ieder geval sinds 2013 gestegen.

De regio's die de hoogste jaarlijkse toename van het aantal woningverkopen in kunnen hebben voor Castilla-La Mancha (39,4% meer), Baleares (36,7%) en Asturias (36,2%).

La Rioja, met een daling van 30,3%; Murcia, met 12,9% minder en Galicië, met een daling van 2,6%, zijn de gemeenschappen die de enige dalingen in jaarbasis geregistreerd.

In een globale berekening van het aantal geregistreerde bedrijven overgedragen in de administratie van het pand mei was 166.093, een extra 10,1% ten opzichte van dezelfde maand van 2016. In het geval van aankoop van boerderijen geregistreerd, het aantal transmissies is 89.174, met een jaarlijkse stijging van 19,3%.

Tabaira Real Estate helpt u uw huis te vinden te koop in Moraira.

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira. Bent u geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Costa Blanca Noord zijn, ons vertrouwen. We zijn blij om u te helpen het huis van uw dromen in de buurt van de zee. Onze chalets zijn in de prachtige plaatsen als Moraira, Beissa, Teulada en Benitachell.

Wij nodigen u uit om een kijkje nemen op onze lijst van de woningen te nemen als u op zoek bent naar de ideale plek om de zon en de Middellandse Zee eigendom genieten. U kunt eenvoudig degene die bij u past. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×