Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te koop in Benitachell

Wonen op een spectaculaire plek aan de Costa Blanca Noord? Dan zult u genieten van onze huizen te koop in Benitachell. Gelegen in het noorden van de provincie Alicante, in deze kleine gemeente die geen 5.000 inwoners telt, komt bijna tweederde van de totale bevolking oorspronkelijk uit Noord-Europese landen, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk. In Benitachell hebben ze een prachtige hoek gevonden midden in de natuur waar ze zich kunnen losmaken en een gezonde levensstijl kunnen leiden.

Benitachell is een agrarisch stadje dat zich voornamelijk toelegt op de teelt van de Muscat-druif waarmee al eeuwenlang een heerlijke zoete likeur, de mistela , wordt gemaakt, die zeer geschikt is voor bij het dessert en na het diner. Als u van wandelen houdt, zult u gepassioneerd zijn door de vallei te verkennen, vol met uitgestrekte wijngaarden bezaaid met typische boerderijen. Tegenwoordig deelt de stad zijn gebruiken en tradities van weleer met een belangrijke stedelijke ontwikkeling die de bouw van luxe ontwikkelingen in het kustgebied bevordert: de Cumbre del Sol.

Welke attracties biedt de omgeving van onze huizen te koop in Benitachell u?

Benitachell heeft een kustlijn van twee kilometer vol met ravijnen en kliffen , waarvan sommige meer dan 100 meter boven zeeniveau liggen. Wij bieden u huizen te koop aan in Benitachell gelegen in prestigieuze urbanisaties in Cumbre del Sol. Ze zijn gelegen tussen Jávea en Teulada - Moraira , twee zeer toeristische steden waar je een breed scala aan diensten en plezier vindt voor alle leeftijden:

 • Idyllische stranden en watersporten
 • uitgaansgelegenheden, pubs, livemuziek, disco's ...
 • restaurants, bars, strandbars op het strand
 • gevarieerde winkels, supermarkten, ...

We nodigen u uit om te gaan wandelen of fietsen om de prachtige natuurlijke landschappen van dit deel van de Costa Blanca Noord te ontdekken. Trek comfortabele kleding aan, geschikt schoeisel en vergeet een hoed niet, doe zonnebrandcrème op en een veldfles met water voor onderweg.

Als u een passie heeft voor de zee, kunt u in onze huizen te koop in Benitachell genieten van het beste panoramische uitzicht op de Middellandse Zee

Vanuit onze huizen te koop in Benitachell heeft u gemakkelijk toegang, met de auto of via bewegwijzerde wandelpaden , tot het kustgebied, gekenmerkt door bijna ongerepte kiezelstranden en baaien met helder water tussen kliffen waar geen gebouwen zijn. De meest populaire zijn:

 • Cala Llebeig
 • Cala dels Testos
 • Cala Moraig

De lente is ideaal om langs de kust te wandelen terwijl je luistert naar het gefluister van de golven en de zon op je huid voelt. In Cala Moraig vind je interessante holtes zoals de Cova dels Arcs , die meerdere kamers heeft. Het is een gebied dat bijzonder interessant is voor duikers vanwege de aantrekkelijke grotten en grotten.

In wat voor soort huizen te koop in Benitachell zou u willen wonen?

TABAIRA REAL ESTATE biedt u een interessante selectie van huizen te koop in Benitachell. We hebben nieuwbouw- en wederverkooppanden, waaronder we benadrukken:

 • Elegante villa's met panoramisch uitzicht op zee
 • Appartementen met grote terrassen omgeven door weelderige mediterrane dennenbossen
 • Herenhuizen in de stedelijke kern om te hervormen
 • Land met uitzicht op zee om uw persoonlijke huis te bouwen
 • Bungalows met gemeenschappelijk zwembad, solarium en tuinen
 • Enz.

Onze luxe villa's zijn gebouwd in een moderne stijl, met rechte lijnen en glazen gevels waardoor u overal in uw huis de zee kunt observeren. We hebben ook traditionele designvilla's met een spectaculair zwembad . U zult onder de indruk zijn van de terrassen met balustrade, de bogen in de veranda, de okerkleurige daken ...


Regel met TABAIRA REAL ESTATE een online bezoek aan de huizen te koop in Benitachell die u interessant vindt

Als u geïnteresseerd bent om onze huizen te koop in Benitachell te bezoeken, heeft u nu de mogelijkheid om een comfortabel online bezoek te brengen in realtime en zonder de bank in uw huis te hoeven verlaten. Vergeet reizen, vluchten, verre reizen, maaltijden, hotels, ... TABAIRA REAL ESTATE biedt zijn klanten dit online bezoeksysteem aan via een videogesprek . Spreek de dag en tijd af die u wilt bezoeken en een makelaar zal u het onroerend goed laten zien terwijl hij de kenmerken ervan uitlegt en de vragen beantwoordt die u stelt om uw twijfels op te lossen.

U kunt het platform kiezen waarmee u het videogesprek wilt houden. We werken met Skype, Zoom, FaceTime, WhatsApp.

Dit systeembezoek aan eigendommen, dat de persoonlijke bezoeken begon te vervangen die moesten worden opgeschort vanwege opsluiting, werd algemeen aanvaard door onze klanten, en daarom is het geïmplementeerd vanwege het grote gemak en de besparingen in beide tijd. en financiële middelen. dat impliceert de verplaatsing naar een ander land.

Als je op een charmante plek aan de Costa Blanca wilt wonen, vraag ons dan naar onze huizen te koop in Benitachell

Neem contact op met TABAIRA REAL ESTATE om ons eventuele vragen te stellen met betrekking tot onze huizen te koop in Benitachell. Als u op zoek bent naar een paradijselijk hoekje om te wonen aan de Costa Blanca Noord, dan bieden wij u graag een selectie van woningen aan die bij uw profiel passen. U zult zeker het huis vinden waar u altijd al van gedroomd heeft.

We nodigen je uit om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en we sturen je informatie over onze meest interessante eigendommen, tips voor het kopen van een huis in Spanje, etc.

We stellen onze lange ervaring in de vastgoedsector tot uw beschikking en bieden u interessante diensten met betrekking tot het kopen van uw huis die uw verhuizing naar Spanje vergemakkelijken:

 • NIE applicatie
 • Een bankrekening openen in Spanje
 • Beheren van een hypotheekaanvraag
 • Renovatieprojecten, architecten, landmeters, ...
 • Beheer van gemeentelijke vergunningen
 • Huis, auto, ziektekostenverzekering, levensverzekering, ...
 • Betrouwbaar personeel voor het onderhoud van uw zwembad en uw tuin
 • Juridisch en fiscaal advies
 • Portfolio van elektriciens, metselaars, loodgieters, schilders, ...
 • Verhuur van internet en satelliet-tv
 • Enz.

Om contact met ons op te nemen is het voldoende dat u het formulier invult dat u op onze website aantreft en wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Onze kantoren zijn gevestigd in Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.© 2021 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS