Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te Koop in El Portet Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te Koop in El Portet Spanje

De provincie Alicante leidt de verkoop van huisvesting aan buitenlanders in het schiereiland van Spanje

Alicante is de tweede provincie van Spanje bij de aankoop van huisvesting door buitenlandse burgers. Zo is het tweede plaats met 39,6% van de overnames door buitenlanders, alleen overgenomen door Tenerife (39,7%).

Volgens de gegevens van het verslag werden bijna 119.408 omzet in Spanje geregistreerd, een stijging van 5% ten opzichte van het vorige kwartaal en 10,7% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, het kwartaalresultaat hoger sinds het eerste kwartaal van 2011.

De huizenmarkt in Spanje heeft maanden lang een positieve trend gehad, met een toename van het aantal verkopen en aankopen. In dit scenario is er een koper die met geweld terugkeert en is de internationale. Internationale kopers hebben vorig jaar meer dan 800 miljoen euro geïnvesteerd in het verwerven van 53.500 woningen in Spanje. Dit cijfer vertegenwoordigt 13,25% van het totaal verhandeld, tegenover 13,18% in het voorgaande jaar.

In absolute termen, met 17.420 wooninkooptransacties, waarvan 15.034 overeenstemde met gebruikte woningen, beslaat de Comunitat de vierde positie van de autonome classificatie, na Andalusië, Catalonië en Madrid. Alicante is de derde Spaanse provincie in deze sectie en Valencia de vijfde, de posities die worden herhaald bij de aankoop van nieuwe en gebruikte woningen.

Tabaira Real Estate helpt u bij het vinden van huizen te koop in El Portet, Spanje.

Wat je ook zoekt, in Tabaira Real Estate Moraira vind je het. Ons agentschap heeft sinds 2005 hard gewerkt om onze klanten te helpen hun ideale woning te vinden. Hiervoor bieden onze hooggekwalificeerde professionals de beste exclusieve en persoonlijke service om de echte voorkeuren van de klanten te leren kennen en het huis van hun dromen te vinden.

Naast onze huizen te koop in Moraira, heeft Tabaira Real Estate huizen langs de Costa Blanca, vooral ten noorden van dit, waar zijn enkele van de meest aanbevolen natuurlijke paradijzen om in het hele land te leven.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×