Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in La Cometa Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te koop in La Cometa Moraira

Op zoek naar een bijzondere plek om te wonen aan de Costa Blanca? Kijk dan eens naar onze huizen te koop in La Cometa Moraira. U zult kunnen genieten van de prachtige baaien met goudkleurig zand en kristalhelder water. Ook zal de rust die u krijgt zo groot zijn dat u altijd terug zult willen komen naar uw huis in Spanje.

Wilt u genieten van het comfortabele klimaat aan de Costa Blanca met meer dan 300 zonnige dagen per jaar? De internationale luchthaven van Alicante ligt op slechts 70 kilometer van Moraira. Ook in de provincie Alicante kunt u zich gemakkelijk verplaatsen. U heeft het voorrecht om de lokale feesten in de verschillende steden en dorpen met volle vreugde en inclusiviteit mee te maken.

Moraira is de perfecte plaats voor buitenlanders omdat het de meest prestigieuze stad van Alicante is. In feite zijn de buitenactiviteiten die u kunt beoefenen overvloedig: duiken, wandelen, golfen, fietsen, hardlopen... En als u van de zee houdt, huur dan een boot in de haven van Moraira en breng de dag door met uw gezin.


In Tabaira Real Estate presenteren wij huizen te koop in La Cometa Moraira met uitzicht op de Middellandse Zee aan de Costa Blanca!

Wist u dat onze huizen te koop in La Cometa Moraira superieure kwaliteiten hebben? Veel van de woningen zijn nieuw gebouwd, gloednieuw en modern. Bovendien is uitzicht op zee altijd verzekerd in deze belangrijke urbanisatie.

Als u in onze huizen woont, zult u het erg handig vinden om de stranden van Moraira te bezoeken. In feite zijn de stranden Ampolla en Les Platgetes gelegen in de woonwijk La Cometa. Maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in het rustige water en geniet met uw gezin van deze idyllische omgeving.

De privézwembaden van onze premium woningen geven u een superieur voorrecht in vergelijking met conventionele woningen. Als u het huis niet wilt verlaten, maar toch wilt afkoelen, neem dan een ontspannende duik in uw eigen zwembad. Ook kunt u in de warmere seizoenen feestjes houden met vrienden in uw eigen tuin.

Wist u dat onze percelen tot 2000 vierkante meter groot zijn? Op zoveel ruimte kunt u een volwaardig, gelukkig leven leiden met maximale privacy.


Als u meer informatie wilt over huizen te koop in La Cometa Moraira, neem dan nu contact met ons op

In Tabaira Real Estate bieden wij al bijna 20 jaar huizen te koop aan in La Cometa Moraira. Vind nu luxe woningen aan de Costa Blanca Spanje. Ons aanbod van huizen in Benitachell of Benissa zal u ook aanspreken.

Als u geen Spaans kent, zullen onze makelaars u in uw eigen taal adviseren. Ons meertalig team kent namelijk tot 7 verschillende talen. Ze hebben ook een uitgebreide kennis van de meest prestigieuze gebieden in en rond Moraira.

Als u een toonaangevend makelaarskantoor in Moraira zoekt, neem dan contact met ons op:

  • Bel ons op ons Spaanse telefoonnummer: +34 965 744 179.
  • We kunnen praten op Skype: tabairarealestate1
  • Stuur ons vragen naar onze e-mail: info@tabairarealestate.com
  • Onze fysieke kantoren zijn gevestigd op: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS