Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Wilt u onze prachtige huizen te koop in Pla del Mar Moraira kennen? Wij nodigen u uit om dit aanbod van premium woningen aan de Costa Blanca te komen bekijken. In deze eigenschappen zult u genieten van een alternatieve stijl voor alles wat bekend is. De combinatie van zon en strand verbetert de kwaliteit van je dagen en geeft je extra geluk. Mis de kans niet om dankzij Tabaira Real Estate in de meest luxueuze huizen in de provincie Alicante Spanje te wonen.

Wist u dat de urbanisatie Pla del Mar een van de meest luxueuze in Moraira is? Dankzij de nabijheid van de kust heeft u een werkelijk schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. Het strand van El Portet ligt op minder dan 1 kilometer afstand. U kunt ook naar het strand van Ampolla lopen, bekroond met de Blauwe Vlag. Het bekende pad langs de kust brengt u gemakkelijk naar elk van hen. Tijdens deze tour passeer je de haven van Moraira, restaurants, het fort van Moraira en talloze winkels .

Ook de haven van Moraira en zijn baai liggen nog dichter bij Pla del Mar. De prestigieuze Club Náutico Moraira is een belangrijk vrijetijdscentrum in de stad. Als u een liefhebber bent van de zee en bij deze elitaire club wilt horen , hoeft u zich alleen maar aan te melden en te profiteren van de voordelen.


Wilt u de meest luxueuze huizen te koop in Pla del Mar Moraira ontdekken om aan de beroemde Costa Blanca Spanje te wonen?

Wilt u weten welke voordelen de aankoop van huizen te koop in Pla del Mar Moraira u zal opleveren?

 • üU woont in panden met grote afmetingen om een comfortabeler leven te leiden.
 • üOnze huizen zijn perfect voor gezinnen met of zonder kinderen.
 • üU kunt genieten van een heerlijk privé zwembad op het perceel van uw woning.
 • üSelecteer een nieuw gebouwd huis dat meer prestige toevoegt aan uw toekomstige huis.
 • üKrijg uitzicht op zee vanuit een premium huis in Pla del Mar Moraira.
 • üVind huizen met één of twee verdiepingen.
 • üJe beschikt over moderne keukens, meerdere badkamers, meerdere slaapkamers en zelfs een solarium.

U kunt er zeker van zijn dat u zich zult omringen met een charmante natuur die typerend is voor Moraira . Uw toekomstige woning komt namelijk in een natuurlijke uitkijktoren te staan. Evenzo zorgt de aantrekkelijkheid van het ontwerp van elk huis voor opmerkelijk prestige. Alle kwaliteiten bevorderen een hoge status die moeilijk te evenaren is in andere huizen.


Neem contact op met Tabaira Real Estate om huizen te koop te kopen in Pla del Mar Moraira

Wilt u informatie over de huizen die te koop staan in Pla del Mar Moraira? Bij Tabaira Real Estate adviseren wij u uitgebreid zodat u er niet meer over hoeft te twijfelen. Sterker nog, we helpen je om in een recordtijd het huis van je dromen te vinden . Geen enkel ander makelaarskantoor zal de aan- en verkoopprocedures zoals wij kunnen bespoedigen. Zozeer zelfs dat u binnen een paar dagen uw huis helemaal woonklaar kunt hebben.

 • Nummer: +34 965 744 179
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-mail: info@tabairarealestate.com
 • Kantoren: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Kent u de plaats aan de Costa Blanca waar het bijna altijd zomer is? We hebben het over Moraira, een stad gelegen aan de kust van de Middellandse Zee. De huizen te koop in Pla del Mar Moraira zijn perfect voor occasionele of langdurige bewoning. U kunt er zeker van zijn dat alles gemakkelijker wordt wanneer de zon u tot 320 dagen per jaar haar warmte en licht biedt.

Moraira is de ideale plek om te wandelen, eten, dansen, ontspannen, sporten... en er is een veelheid aan activiteiten beschikbaar. Lawaai en drukte zijn er niet in overvloed in de directe omgeving, ondanks het grote prestige. Daarom is het zo gemakkelijk om uw dagen in Moraira door te brengen, want de rust nodigt uit tot ontspanning zoals nergens anders.

Bent u een natuurliefhebber? Moraira combineert de vegetatie en de orografie van de Marina Alta met de best beoordeelde stranden en baaien van de provincie Alicante. Rotskusten, kristalhelder water en gigantische kliffen is wat deze stad te bieden heeft. Er is zelfs een route die langs de hele kust loopt en u onderdompelt in deze met vegetatie doordrenkte kliffen.


Bekijk onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira met het ruimste uitzicht op zee!

Wist u dat investeren in huizen te koop in Pla del Mar Moraira u alles geeft wat u zoekt? Deze woningen bevinden zich in een van de belangrijkste urbanisaties van de stad. Pla del Mar grenst aan de Middellandse Zee, wat een prachtig uitzicht biedt vanuit de woningen zonder dat u het huis hoeft te verlaten. Kunt u zich voorstellen dat u een aperitief neemt in uw huis en de bries en verfrissende golven van de kust voelt? Veel bewoners van de woonwijk genieten hiervan.

Vraagt u zich af of de stranden dichtbij zijn? Pla del Mar heeft de zeehaven van Moraira en een elite jachtclub. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 700 meter van de woningen in de woonwijk. Er loopt een promenade langs de kustlijn en het is heel gemakkelijk om ze allemaal te bereiken.

Vergeet niet dat onze woningen worden gekenmerkt door:

 • Totaal comfort en gemak.
 • Handigheid om te profiteren van de omliggende diensten.
 • Nabijheid van de steden van de Costa Blanca zoals Benidorm, Calpe of Alicante.


Tabaira Real Estate: 18 jaar toonaangevend in de aan- en verkoop van koopwoningen in Pla del Mar Moraira

Wacht niet langer om onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira te kopen! Wij bieden al 18 jaar dit soort woningen aan rond Moraira en wij zijn echte experts. U zult geen makelaarskantoor vinden met zoveel kennis van het gebied als wij. In feite bieden we uitgebreide ondersteuning met tal van diensten die het koop- en verkoopproces sneller en gemakkelijker voor u maken.

 • Nummer: +34 965 744 179
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-mail: info@tabairarealestate.com
 • Kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS