Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Koop appartement met uitzicht op zee in de Calpe Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
Wij helpen u uw eigendom te verkopen

Tabaira Real Estate is een onroerend goed Moraira met een lange geschiedenis van het helpen om te kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje aan de Costa Blanca. We hebben een team van professionele agenten vloeiend in meerdere talen en met uitgebreide ervaring in de onroerend goed markt aan de Costa Blanca. Als u op zoek bent naar een goede gelegenheid om een appartement met uitzicht op zee in Calpe of een ander punt van de Costa Blanca te kopen, zullen wij u helpen om de juiste te vinden.

Onder de diensten die wij aanbieden aan onze klanten, helpt ook om uw woning te verkopen. Dit kan uiteindelijk worden cruciaal, want als je wilt een huis met uitzicht op de zee op de kust van Calpe te kopen, rekenen op een verhoging van de omzet als het verkocht voor uw oude woning zal u helpen lichter maken van deze belangrijke operatie.

Zoals we hebben zo veel ervaring verkoop van huizen als het helpen om vastgoed te kopen aan de Costa Blanca, laten we een paar tips voor u om te weten wat is de beste manier om uw huis voor te bereiden om snel te verkopen, en profiteren van deze:

 • Het geeft een gevel zo aantrekkelijk mogelijk, met het nieuwe interieur en exterieur verf, kasten geregeld, ramen en apparatuur schoon. Een georganiseerde en harmonieuze omgeving zijn essentieel voor een goede eerste indruk te maken.
 • Planten en bloemen, of de tuin (indien aanwezig) is prachtig georganiseerd. Verschillende studies tonen aan dat huizenkopers evalueren het heel anders als sommige decoratieve elementen zoals planten, schilderijen, etc. worden geïntroduceerd ...
 • Houd in perfecte keuken en badkamers.
 • Tijdens het bezoek:
 • of informatie over het behandelen zoals altijd het huis schoon en netjes wanneer ze gaan om haar te bezoeken.

  Open de ramen of tussen daglicht en verlichten goed met alle kunstlicht uw huis als het nacht is.

  of het regelen van elke bron van geluidsoverlast als radio's, muziek, televisie, kinderen, etc ...

  Verboden of een huisdier dat het bezoek kunnen verstoren. Terwijl een liefde voor dieren, niet iedereen denkt hetzelfde en dit kan soms leiden tot slechte indruk.

  Verlaten of spelingen. U kunt het schoonmaken met nutteloze dingen, dozen, rotzooi te gooien ... En laat zolders, kelders, opslagruimten zo leeg mogelijk.

  Dus, als voordat u uw nieuwe huis te kopen aan de kust overal in de provincie Alicante, wilt u uw huis te verkopen, met onze hulp is het mogelijk. Neem contact met ons op en iemand vinden aan de Costa Blanca u wilt uw huis te kopen, zodat u met de aankoop van uw nieuwe huis, met een goede financiële buffer.  © 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Heb je hulp nodig?


  ×
  ×

  Verwittig mij als de prijs daalt

  ×

  Maandelijkse prijzen

  ×

  Zend naar een vriend

  ×

  Stuur woningen

  ×

  Vraag een terugroepactie aan

  ×

  ×