Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koop appartementen in Cumbre del Sol - Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koop appartementen in Cumbre del Sol - Benitachell

Stel je voor dat je ontbijten op het terras van je nieuwe huis, terwijl je geniet van het kijken naar de zonsopgang boven de Middellandse Zee. Nu bieden wij u de mogelijkheid om appartementen in Cumbre del Sol - Benitachell te kopen, zodat u elke dag van de zee en de zon kunt genieten.

Cumbre del Sol is een exclusieve ontwikkeling die is gevestigd in de Marina Alta Alicantina. Het is gebouwd op prachtige kliffen van de Costa Blanca Noord.

De inha bitanten, voornamelijk Britse en uit andere landen in Noord-Europa, hebben deze idyllische plek gekozen om te wonen of lange vakantieperioden door te brengen, omdat hier het een gemiddelde jaartemperatuur van 20 graden heeft en de hoeveelheid regen vrijwel nul is.

Het is een droomplek vanwaar u kunt genieten van de onmetelijkheid van de zee en de weergaloze landschappen.

Het is een ideale plek om watersporten te beoefenen, zoals duiken of snorkelen, want de ruige en afgebroken kustlijn heeft aantrekkelijke grotten en prachtige zandstranden en transparante zandstranden.

Het is ook ideaal om te wandelen of te fietsen. Benitachell heeft prachtige wandelpaden, goed bewegwijzerd, om toegang te krijgen tot de prachtige baaien van de zee.

Ontdek de mooie plekjes die de Costa Blanca biedt terwijl u geniet van de zon en de natuur.


Reken op ons om appartementen te kopen in Cumbre del Sol - Benitachell

Als u op zoek bent naar een woning aan de Spaanse Costa Blanca, raden we u aan appartementen in Cumbre del Sol - Benitachell te kopen.

Je zult in staat zijn om te kiezen voor een ontspannen en gezonde levensstijl omringd door de natuur in een paradijselijke omgeving.

Wij bieden verschillende soorten appartementen aan om te kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

Ze hebben twee of drie slaapkamers en een of twee badkamers. Ze zijn gebouwd in overeenstemming met de geldende bouwvoorschriften. Ze hebben de nodige thermische en akoestische isolatie.

De grote ramen laten de binnenkomst van zonlicht naar al haar kamers een huiselijke sfeer creëren.

De kamers, die meestal ingebouwde kasten hebben, genieten van een helderheid die typerend is voor de mediterrane gebieden.

De keuken is volledig ingericht en beschikt over de nodige apparatuur om het huishouden te vergemakkelijken.

Reken op ons om uw appartement in Cumbre del Sol te kopen. We hebben een lange ervaring die we tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje comfortabel en snel is.


Als u appartementen in Cumbre del Sol - Benitachell wilt kopen, bieden wij u een breed assortiment om uit te kiezen

Als u onze website bezoekt, ziet u het brede scala van huizen die we hebben aan de Costa Blanca. Om appartementen in Cumbre del Sol te kopen - Benitachell neemt u contact met ons op en wij zullen u het huis van uw dromen aanbieden.

Als je wilt, kun je ons volgen op sociale netwerken om onze activiteiten te bekijken en elkaar beter te leren kennen.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com of ons bellen op (+34) 965 744 179.

Als u een persoonlijkere communicatie wenst, geven we u de mogelijkheid om via Skype te communiceren via: tabairarealestate 1.

Maar als u ons liever bezoekt in onze kantoren, verwelkomen wij u graag op Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×