Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koop bungalows in Cumbre del Sol - Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koop bungalows in Cumbre del Sol - Benitachell

Zou je elke ochtend de zee willen zien wanneer je wakker wordt? Zou je willen wonen in een land waar de zon elke dag van het jaar schijnt? Als dat uw wensen zijn, raden wij u aan bungalows te kopen in Cumbre del Sol - Benitachell.

Cumbre del Sol is een onverslaanbare urbanisatie gelegen aan de Spaanse Noord-Costa Blanca. Het behoort tot de gemeente van het stadje Benitachell.

Het is gelegen op prachtige kliffen honderd meter boven de zeespiegel. Dit vergemakkelijkt dat u vanuit uw huis buitengewone uitzichten over de Middellandse Zee kunt hebben.

Het hele jaar door, en omdat het neerslagpercentage praktisch nul is, is er een prachtige zon en een grote helderheidskarakteristiek van de Costa Blanca.

De kust van dit gebied is Costa Brava en Quebrada en heeft aantrekkelijke grotten en zeer interessante holtes voor duikliefhebbers.

Het heeft ook prachtige baaien van kiezelstrand en transparante wateren die de imposante kliffen bedekken.

Deze plaatsen aan de kust, rustig en zonder gebouwen zijn zeer geschikt om te genieten van verschillende watersporten zoals waterscooters, zeilen, windsurfen, etc.

Aan de andere kant, voor fotografie-enthousiastelingen, heeft het wandelpaden, goed bewegwijzerd, waarmee u prachtige plekjes van de Costa Blanca kunt ontdekken.


Om bungalows te kopen in Cumbre del Sol - Benitachell moet je gepassioneerd zijn over de zon en de zee

Om bungalows te kopen in Cumbre del Sol - Benitachell moet je gepassioneerd zijn over de zon.

Als u deze winter wilt ontspannen in het solarium van uw zwembad, terwijl u geniet van een heerlijk sap van versgeperste sinaasappels en uzelf vermaakt terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de zee, dan raden wij u aan een bungalow in Cumbre del Sol te kopen.

In Cumbre del Sol kun je wonen, omringd door een uitgelezen en vriendelijke buurt. Bovendien, in onze bungalows heeft u een prachtige gemeenschapsontwikkeling met zwembad, prachtige tuinen, paddle-tennisbaan, parkeergelegenheid voor voertuigen en barbecue.

We bieden ook bungalows voor nieuwbouw en wederverkoop. Maakt u zich geen zorgen als u in uw nieuwe huis een vorm van hervorming of aanpassing moet aanbrengen, omdat we betrouwbare professionals kunnen adviseren.

Wij bieden bungalows gebouwd volgens de huidige bouwvoorschriften. Ze hebben voldoende thermische en akoestische isolatie.

Ze hebben grote ramen waardoor zonlicht alle kamers binnen kan komen, waardoor een huiselijke en familiale sfeer ontstaat.

Uw keuken, volledig ingericht, is uitgerust met ultramoderne apparatuur die uw huishoudelijke taken zal vergemakkelijken.


Als u bungalows in Cumbre del Sol - Benitachell wilt kopen, aarzel dan niet om naar de kenmerken te vragen

Bezoek onze website het brede portfolio van huizen die we hebben. Als u bungalows in Cumbre del Sol - Benitachell wilt kopen, aarzel dan niet om ons eventuele twijfels te stellen.

U kunt het contactformulier invullen en wij zullen onmiddellijk contact met u opnemen.

Maak je geen zorgen over de taal, want onze agenten zijn meertalig, zodat je op een ontspannen manier en zonder communicatieproblemen met ons kunt praten.

U kunt contact met ons opnemen op:

KANTOREN: C /. Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje.

TELEFOON: (+34) 965 744 179

E-MAIL: info@tabairarealestate.com

SKYPE: tabairarealestate1© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×