Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koop huizen in Moraira Costa Blanca

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koop huizen in Moraira Costa Blanca

Koop huizen in Moraira Costa Blanca

Om huizen te kopen in Moraira Costa Blanca moet je gepassioneerd zijn door de zee. Deze prachtige populatie van de Spaanse Middellandse Zee, heeft een gevarieerde kustlijn waar de magische baaien van turquoise blauwe wateren zijn verweven met gouden zandstranden ...

De weelderige dennenbossen die de bergen bezetten, voegen zich bij de zee en creëren een prachtig natuurlijk perspectief.

Als u van wandelen houdt, krijgt u de gelegenheid om deze prachtige plek, de flora en fauna te leren kennen. Je zult talloze gezichtspunten vinden om van deze unieke hoek te genieten.

U kunt geweldige snapshots maken en deze delen met uw vrienden op sociale netwerken. We raden je ook aan om een verrekijker te nemen om deze droomkust in detail te observeren.

Op de stranden van Moraira zult u plezier hebben met uw familie en uw vrienden die kajaktochten maken, kanoën of duiken om de natuurlijke schatten te ontdekken die op de bodem van de zee te vinden zijn.

U kunt ook ontspannen op het zachte zand van het strand of een wandeling maken langs de kust tijdens het zonnebaden.

Geniet van de lange zomers in Moraira om te ontspannen in uw jachthaven en kijk naar de zeilwedstrijden die plaatsvinden in de baai.

Vergeet niet om "la mistela" te proberen, een voortreffelijke zoete drank die in het gebied wordt gemaakt sinds de tijd van de Romeinen met de Muscat-druif die wordt geteeld in de agrarische vallei.


Koop huizen in Moraira Costa Blanca, de beste optie om het hele jaar aan zee te wonen

In deze populatie woonden traditioneel vissers. Momenteel komt een zeer hoog percentage van de inwoners uit andere Europese landen die ervoor hebben gekozen huizen te kopen in Moraira Costa Blanca.

De stad Moraira heeft momenteel alle nodige voorzieningen zodat de inwoners comfortabel kunnen leven.

Als u huizen in Moraira Costa Blanca wilt kopen om aan zee te wonen en meer dan driehonderd dagen per jaar van de zon te genieten, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

In TABAIRA hebben we een uitgebreide lijst met huizen die u kunnen aanbieden.

We hebben luxe villa's met een modern of traditioneel ontwerp met een spectaculair privézwembad en uitzicht op zee.

Wij bieden u ook appartementen in het stedelijke centrum en in het strand, waar u alle diensten dicht bij uw huis zult hebben.

Kun je je een gezellige avond voorstellen met je vrienden in het grote solarium van je zolder?

Onze huizen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. Als u de keuken en badkamers van uw nieuwe woning wilt hervormen, aarzel dan niet om het ons te vertellen.

We kunnen u een portfolio van vertrouwde professionals aanbieden met referenties van eerdere klanten die het werk uitvoeren dat u wilt.


Neem contact op met TABAIRA als u huizen in Moraira Costa Blanca wilt kopen

Om huizen te kopen in Moraira Costa Blanca adviseren wij u om een makelaar in te huren met de nodige ervaring en professionaliteit.

U zult verrast zijn door de vertrouwde en deskundige behandeling die wij u in TABAIRA aanbieden.

Wij zullen u graag al onze ervaring ter beschikking stellen, zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje voor u comfortabel is.

Om contact met ons op te nemen kunt u:

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.

Stuur ons een e-mail naar info@tabairarealestate.com

Maak een Skype: tabairarealestate1

Bezoek ons op Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira - Alicante (Spanje)

Bel ons op de telefoon: +34 965 744 179

Huizen kopen in Moraira Costa Blanca

Door huizen te kopen in Moraira Costa Blanca, kunt u genieten van een van de meest gunstige klimaten op het Iberisch schiereiland, naast uw huis in de charmante provincie Alicante, een prachtige plek vol exotische hoekjes.

In feite heb je de Middellandse Zee voor je toekomstige tweede verblijf, waar je ook de kust kunt zien en de aangename bries van de kust kunt voelen. U kunt er natuurlijk zeker van zijn dat het kristalheldere water van de stranden van Moraira zo uitstekend is dat het zelfs de meest veeleisende zal boeien.

De vegetatiegebieden zijn ook overvloedig, waardoor Moraira een bevoorrechte omgeving is om los te komen van de drukke dagen , een seizoen door te brengen met genieten van de Spaanse festivals of gewoon te profiteren van de warmte van de Costa Blanca Spanje om te baden in de stranden van Blauwe Vlag die bestaat in de stad.

Huizen kopen in Moraira Costa Blanca was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk onze catalogus met eigendommen

Als u huizen in Moraira Costa Blanca wilt kopen, biedt ons onroerendgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de regio en omgeving van Moraira u een breed scala aan huizen waarvan u kunt genieten in Spanje, met meer dan 900 eigendommen grond , villa's , appartementen , landhuizen en panden .

Zoek uw tweede woning in een van de meest gerenommeerde urbanisaties van Moraira aan de Costa Blanca, Spanje:

 • Pla del Mar
 • De Portet.
 • Cap Blanc.
 • Fanadix.
 • De Sabatera.
 • Paichi.
 • Arnell.
 • Pinar del Advocaat.

Vind het type huis dat u het leukst vindt, ofwel met een moderner en recenter gebouwd ontwerp of, als u dat liever heeft, met een meer traditionele stijl . Je zult je in ieder geval altijd thuis voelen in de huizen van Moraira, aangezien ze allerlei diensten in de buurt hebben en een hoge status die moeilijk te evenaren is .

De rondingen, de gevels, het volume en de uitbreiding van de huizen, evenals hun visuele impact wanneer ze voor het eerst worden waargenomen, genereren een combinatie van ideale factoren om van onze eigendommen in Moraira het huis van uw dromen te maken .

Tabaira Real Estate zal u alle hulp bieden bij het kopen van huizen in Moraira Costa Blanca

Met 17 jaar gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed in Moraira , helpt ons prestigieuze makelaarskantoor, Tabaira Real Estate, u bij het kopen van huizen in Moraira Costa Blanca door middel van persoonlijk en exclusief advies dat u waardevolle informatie over het gebied geeft.

Onze kantoren bevinden zich in het centrum van Moraira en we zullen altijd aanwezig zijn om u zo goed mogelijk te helpen. Toch, en als u geen vlucht naar Spanje kunt maken om fysiek met ons te spreken, kunnen we telefonisch of per e-mail contact met u opnemen .

Wilt u direct huizen en chalets kopen in Moraira? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

 • Telefoonnummer: +34 965 744 179
 • Skype voor internationale gesprekken gratis: tabairarealestate1
 • Stuur ons een privé-e-mail naar de e-mail: info@tabairarealestate.com
 • Bezoek onze fysieke kantoren op het adres: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2022 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS