Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

​Koop Villa in El Portet Alicante

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

​Koop Villa in El Portet Alicante

Plannen om te genieten van elk moment in de Costa Blanca

Als u geïnteresseerd bent in de komende naar de Costa Blanca om te wonen of een vakantie door te brengen zijn en willen een villa in Portet kopen in Alicante je je afvraagt wat zijn de beste plannen die u voor de lol mogelijk kunnen doen.

In de afgelopen jaren heeft hij niets, maar blijft het aantal toeristen die een huis te kopen aan de Costa Blanca om te wonen of vakantie door te brengen groeien gedaan. Om deze reden is de verschillende gemeenten in het gebied gegroeid denken verwelkomen hen het beste. Dus je hebt een veel plannen om te genieten van elk moment dat je door te brengen in El Portet als u besluit om een huis te kopen. Wij vertellen u de beste:

  • Stranden: het strand van El Portet is een van de meest bekende in Moraira. Een zandstrand en rock exclusieve en rustig met helder water en alle voorzieningen om u comfortabeler dag doorbrengen.
  • Aan de waterkant: het strand is omzoomde boulevard, lang om te geven en ontspannende wandelingen met wat tapas of een biertje in de bars u langs de weg vinden.
  • Milieu: we als contrast met het landschap van het strand, grappige wandelpaden rond gebieden van grote ecologische waarde. Vegetatie en de natuur voor een goede tijd buitenshuis.
  • gastronomische aanbod: voor al vertrouwd met de grote Spaanse culinaire traditie, maar er zijn ook tal van bars en restaurants die typische gerechten van Duitsland, Groot-Brittannië en andere landen te koken met een grote bevolking hier.
  • Golf: veel van de toeristen die huizen in Spanje en de Costa Blanca te kopen zijn golfers, en dus hebben veel velden en golfclubs, evenals residentiële, residentiële en zeer dicht bij deze velden eigenschappen.

Dit zijn slechts enkele van de attracties vindt u om plezier te hebben als je een huis in El Portet de Alicante te kopen. Een magische plek ten noorden van de Costa Blanca.

Met de hulp van Tabaira Real Estate'll vind alles goed gekwalificeerd, in staat om u te helpen in uw taal en ervaring om te komen met de meest geschikte om te kopen aan de Costa Blanca villa personeelsvoorzieningen. Contacteer ons.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×