Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koopjeshuizen te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koopjeshuizen te koop in Moraira

Wil je genieten van de zon en het strand van de Costa Blanca om een huis te kopen tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op, want we hebben een groot deel van Koopjeshuizen te koop in Moraira.

Moraira is een spectaculaire hoek van de Costa Blanca Noord. Langs zijn acht kilometer lange gevarieerde kustlijn vind je kleine baaien waar je kunt duiken en snorkelen of duiken kunt oefenen.

Maar je hebt ook prachtige zandstranden, semi-stedelijk, waar je kunt ontspannen en een rustig en aangenaam bad kunt nemen.

Aan de boulevard kunt u genieten van de onmetelijkheid van de zee terwijl u bladert tussen de verschillende cadeauwinkels of strandartikelen.

U kunt op elk moment een badpak, een zonnebril, een strandlaken of een zonnescherm kopen, zodat uw dag aan zee comfortabel en lonend is.

De stranden van Moraira zijn transparant en kristalhelder water en de kustlijn is ideaal om vanaf de zee te kijken.

Kun je je voorstellen dat je een boottocht maakt langs de kust van de Costa Blanca?

Door de goede temperaturen en de zonnige winters van Moraira kunt u op elk moment van het jaar genieten van een aangename wandeling langs de kust van het strand.


Welke soort koopjes in Moraira heb je het liefst?

Vertel ons hoe u de Bargain Properties te koop in Moraira wilt hebben. Ons team van makelaars zal u persoonlijk bijwonen en met belangstelling luisteren naar al uw wensen.

Vanaf dat moment zullen we een profiel uitwerken van de goedkope woning die u wilt. We zullen een geselecteerde selectie maken en we sturen deze per e-mail naar u op.

Elke woning zal worden vergezeld door een uitgebreide fotogalerij en een korte beschrijving met zijn belangrijkste kenmerken.

Aarzel niet om ons te vragen naar eventuele twijfels over eigendommen die voor u van belang zijn.

Onze makelaars hebben een uitstekende voorbereiding en beantwoorden al uw vragen.

Wij bieden u prachtige villa's met een onafhankelijke plot dat een zwembad omringd door een groot solarium omvat.

Misschien geeft u de voorkeur aan een familiebungalow met een leuke gemeenschapsontwikkeling waar u met uw buren kunt socializen terwijl u zonnebaadt in een comfortabele hangmat op het solarium.

Maar als u de voorkeur geeft aan een appartement in de stedelijke omgeving om een betere toegang tot het strand te krijgen, dan kunnen we huizen aanbieden met grote terrassen waar u kunt genieten van het uitstekende klimaat van Moraira.

Als u in uw nieuwe huis een hervorming moet doorvoeren om het aan uw behoeften aan te passen, bieden we u, zonder compromis, betrouwbare professionals aan.

We hebben een portfolio van aanbevolen professionals die het werk in uw huis perfect en tegen redelijke prijzen kunnen uitvoeren.


U zult verrast zijn door de kwaliteit van onze Koopjeshuizen in Moraira

Abonneer u op onze nieuwsbrief en we houden u regelmatig op de hoogte van onze koopjes in Moraira.

Je zult stomverbaasd zijn als je de uitstekende bouwkwaliteiten ziet die ze hebben.

Al onze woningen voldoen aan de geldende bouwvoorschriften en hebben de nodige thermische en akoestische isolatie.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@tabairarealestate.com en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

U kunt ons ook bellen op (+34) 96 574 41 79 of we kunnen een Skype maken op tabairarealestate1

We zullen u graag ontvangen op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×