Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Koopwoningen in Cumbre del Sol - Benitachell

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Koopwoningen in Cumbre del Sol - Benitachell

We willen je een buitengewone plek laten zien aan de Spaanse Noord-Costa Blanca, waar je je omringd voelt door lucht en zee. Koopwoningen in Cumbre del Sol - Benitachell betekent dat je vanuit je raam de omvang van de Middellandse Zee kunt zien, vermaakt jezelf met de schoonheid van indrukwekkende kliffen en kunt ontspannen onder een stralende en omhullende zon.

Als u ontspannen wilt wonen op een exclusieve plek, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en wordt omringd door een selecte buurt, dan is Cumbre del Sol wat u zoekt.

De urbanisatie Cumbre del Sol ligt op kliffen op 100 meter boven zeeniveau. Het is een ruige en afgebroken kust met aantrekkelijke grotten die zeer geschikt zijn om te duiken.

Het heeft ook verbazingwekkende baaien van zand en kiezelstrand met zeer transparant water en geen gebouwen aan de kust.

Het behoort tot de gemeente Benitachell, een klein stadje van 4.600 inwoners, grenzend aan Jávea en Teulada, waar u alle noodzakelijke diensten zult vinden om comfortabel te kunnen leven (supermarkten, verschillende winkels, apotheken, gezondheidszorg, enz.).


Waarom een woning kopen in Cumbre del Sol - Benitachell?

Veel Britse inwoners hebben voor deze speciale omgeving gekozen om hun verblijf hier te regelen of om lange periodes door te brengen. De belangrijkste redenen waarom ze besluiten om onroerend goed te kopen in Cumbre del Sol - Benitachell zijn, in principe, het klimaat, de zee, een gezond leven en goede diensten en communicatie.

Wij nodigen u uit om onze eigendommen te bezoeken als u een liefhebber van ontspannen leven midden in de natuur bent.

Als je van watersport houdt en geniet van de zon in een magische baai met onderwatergrotten.

Als u bijzondere plaatsen wilt ontdekken terwijl u op reis gaat, zijn de wandel- en fietsroutes van de omgeving.

En bovendien hebt u de gemoedsrust van het hebben van enkele communicatie over de weg die u comfortabel naar de internationale luchthaven brengt.


Wij bieden u een grote variëteit aan eigenschappen om te kopen in Cumbre del Sol - Benitachell

Bezoek onze website de fantastische huizen die we hebben. Als u woningen in Cumbre del Sol - Benitachell wilt kopen, aarzel dan niet om ons te bezoeken.

Als u contact met ons wilt opnemen als u meer informatie wilt over onze accommodaties, kunt u het contactformulier invullen. We zullen dan onmiddellijk contact met u opnemen.

Wij zijn een makelaar in onroerend goed met een lange professionele carrière die wij u bieden, aangezien ons hoofddoel is dat u volledig tevreden bent met de aankoop van uw nieuwe huis.

U kunt ons ook persoonlijk bezoeken op ons kantoor aan de Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante), Spanje.

Telefoon: (+34) 965 74 41 79

E-mail: info@tabairarealestate.com© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×