Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

La Fustera Villa's te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

La Fustera Villa's te koop

Ondanks de Brexit, de Britten zijn nog steeds de eerste buitenlandse huizenmarkt in Spanje

Aankopen van huizen in Spanje voor Britse burgers over de totale buitenlandse activiteiten lage twee punten, van 16% naar 14%.

Britten blijven zoals de groep van buitenlanders kopen meer huizen in Spanje, hoewel het gewicht op het totaal in het eerste kwartaal van 2017 is gedaald met bijna twee punten, op 14.47% te staan, in vergelijking met 16,4% toen hij aan het eind van 2016.

Deze is voorzien van Volkshuisvesting Statistieken Registry griffier College van het eerste kwartaal van 2017 pand, waarin de ineenstorting van de Britse vraag punten, het opladen van de effecten van onzekerheid over de Brexit.

Andere nationaliteiten maken hun weg naar de Spaanse huizenmarkt.

Gelukkig is deze trend werd gecompenseerd door de stijging van vele andere nationaliteiten, onder leiding van de Fransen, Duitsers, Belgen en Zweden. Ongetwijfeld is de gegevens blijkt dat de effecten van Brexit worden gevoeld in het gedrag van de Britse vraag naar woningen in Spanje, terwijl het ook een duidelijke neerwaartse trend.

Tabaira Real Estate helpt u bij het vinden in La Fustera Villa's te koop.

Tabaira Real Estate is uw makelaar dat een full service onroerend goed, indien u op zoek bent naar een huis in Spanje kopen of verkopen biedt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van huisvesting in Moraira, Benissa, Javea en Benitachell. Onze catalogus omvat meer dan 900 woningen eigenschappen tussen land, appartementen, landhuizen of bedrijfspand aan de Costa Blanca Noord.

Onze uitgebreide service omvat alle aspecten die verband houden met de administratieve procedures en stappen in het proces van verkoop. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet in staat om te vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. We zullen tot uw beschikking om luxe woningen dan uw wensen en behoeften afstelling te vinden.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×