Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe huizen te koop in Benissa

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe huizen te koop in Benissa

Wilt u onze luxe huizen te koop in Benissa bezoeken? Ons makelaarskantoor zal U helpen bij de aankoop van een tweede huis in deze prachtige plaats gelegen aan de Costa Blanca, een unieke plaats in Spanje die U een levensstijl met veel kwaliteit zal doen beleven.

In Benissa vindt u de meest luxueuze plaatsen om te wonen dankzij de bevoorrechte ligging. Daarom zult u kunnen genieten van ruime zonnige dagen, een zeer warme temperatuur, een voortreffelijke gastronomie en een zeer divers cultureel aanbod.

Benissa is een stad met een natuurlijke charme die een prachtige oude stad heeft, waar u emblematische smalle straatjes, culturele monumenten en het beroemde stadhuis uit de 18e eeuw kunt bekijken.

De natuur in Benissa is ook een sterk punt, te beginnen met de zee, die het meest in het oog springt aan de kust van de stad. Haar stranden, zoals de baai Baladrar, hebben de Blauwe Vlag gekregen voor de voortreffelijkheid van hun omgeving, evenals de meer dan 20 stranden in de Marina Alta met deze onderscheiding.

Ongetwijfeld zult u vanuit uw luxe woning in Benissa idyllische natuurgebieden kunnen waarnemen waar u graag doorheen wandelt of fietst


Waarom zijn onze luxe huizen te koop in Benissa speciaal voor u?

Wilt u een van onze luxe huizen te koop in Benissa kopen? Onze verfijnde eigendommen zijn nieuw gebouwde woningen waar zeer karakteristieke ontwerpen van het Spaanse Mediterrane gebied zijn gebruikt voor hun creatie en hoogwaardige materialen zijn gebruikt.

Op korte afstand van onze huizen in Benissa vindt u de benijdenswaardige stranden van de Costa Blanca, waar u kunt genieten van ongelooflijke uitzichten op de mediterrane horizon en het gouden zand van de omgeving.

Wilt u niet naar het strand? Geen nood, veel van onze luxe woningen in Benissa hebben een privé zwembad op hun perceel, waar u in het zomerseizoen gebruik van kunt maken en dat zeer nuttig zal zijn op warme dagen.

Tegelijkertijd, als u met uw familie en huisdieren gaat wonen, is dit aanbod van huizen daar geweldig voor, omdat het familiehuizen zijn met meerdere slaapkamers, meerdere badkamers en een unieke perceelgrootte.


Vraag ons nu om informatie over Luxe Huizen te koop in Benissa!

In Tabaira Real Estate hebben we de meest fantastische luxe huizen te koop in Benissa in de provincie Alicante. In feite zijn we experts in de Costa Blanca Noord, waar we vele eigendommen hebben.

Ons werk heeft het mogelijk gemaakt voor Europese buitenlanders om een luxe huis in Spanje te verkrijgen en onze makelaars hebben hen allemaal geholpen door hen persoonlijk advies te geven in verschillende talen.

  • Bel ons op: +34 965 744 179
  • Voer een internationaal Skype gesprek naar de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé e-mail op: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS