Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe huizen te koop in Cumbre del Sol

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe huizen te koop in Cumbre del Sol

Ben je gepassioneerd door het leven tussen de natuur en de zee ? Onze luxe huizen te koop in Cumbre del Sol zijn gelegen in een prestigieuze urbanisatie van Benitachell die is gelegen op een uitkijktoren met het mooiste uitzicht op de Middellandse Zee aan de Costa Blanca Alicante.

De urbanisatie Cumbre del Sol heeft de meest gunstige voorwaarden voor het leven van Europese buitenlanders samengebracht, om deze reden hebben velen van hen al een tweede verblijf in dit gebied. Weet u welke diensten u zult vinden?

  • üSportfaciliteiten zoals outdoor tennis- en paddlebanen, evenals een manege.
  • üU kunt beschikken over professionele duikuitrusting en gidsen om te wandelen in de omgeving.
  • üIn de omgeving van de urbanisatie zijn er verschillende gezondheidsdiensten.
  • üEen veelvoud aan Spaanse bars en restaurants met een voortreffelijke keuken.
  • üEr is een winkelcentrum beschikbaar.
  • üIn het resort is er een privéschool.

Bovendien, met bijna vier miljoen vierkante meter waarop Cumbre del Sol zich uitstrekt, wordt het omringd door ongelooflijke natuurlijke omgevingen zoals het natuurpark Granadella in Jávea, de Portet in Moraira of de Puig de la Llorença.


Onze luxe huizen te koop in Cumbre del Sol hebben het meest benijdenswaardige uitzicht op de Middellandse Zee aan de Costa Blanca!

In onze luxe huizen te koop in Cumbre del Sol bevinden ze zich in een benijdenswaardige urbanisatie met de meest gunstige voordelen die u in Spanje kunt vinden. Het is zelfs een van de bekendste woonwijken van de Costa Blanca .

Uw toekomstige huis kan zich bevinden op natuurlijke wachttorens met uitzicht op de Middellandse Zee , ideaal om de zeebries te voelen en de zonsondergang vanuit uw huis te bekijken. Op dezelfde manier verzekeren wij u een rustig verblijf, vol comfort en volledig luxueus.

Houd er rekening mee dat de kwaliteiten van onze luxe woningen zeer hoog zijn , juist omdat het nieuwbouw is en vanwege de hoge status van de woningen.

Als je droom is om een groot huis te kopen, met meerdere badkamers , een moderne keuken en een unieke en onherhaalbare stijl, dan is dit aanbod van huizen in Cumbre del Sol alles wat je nodig hebt om in Spanje te wonen.


Profiteer van onze luxe huizen te koop in Cumbre del Sol en ontvang eersteklas vastgoeddiensten!

Bent u geïnteresseerd in luxe huizen te koop in Cumbre del Sol? De makelaars van Tabaira Real Estate zullen u voorzien van de ideale voorwaarden zodat de verkoop van uw woning eenvoudig en snel verloopt.

Wij zijn experts in het Moraira-gebied en de hele Costa Blanca Noord, daarom zijn wij de experts met de meeste kennis waar u terecht kunt voor hulp met uitstekende services .

  • Bel ons op het telefoonnummer: +34 965 744 179
  • Maak een internationale Skype-oproep naar de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé-e-mail naar de e-mail: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op het adres: Calle Iglesia, 4 – 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS