Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Luxe huizen te koop in Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Luxe huizen te koop in Moraira

Kent u de luxe huizen te koop in Moraira nog niet? Ons onroerend goed aanbod omvat de meest geavanceerde woningen in Spanje gelegen in deze ongelooflijke plaats met het mooiste uitzicht op de Middellandse Zee aan de Costa Blanca.

Als het uw droom is om in een plaats te wonen die een zeer hoge levenskwaliteit biedt, dan is Moraira de ideale plaats dankzij de ligging van het gebied. Dankzij de bevoorrechte ligging kunt u bijna het hele jaar door genieten van ruime zonnige dagen en milde temperaturen.

In uw luxe woning in Moraira voelt u de rust van de plaats, de verfrissende zeebries en heeft u het geluk de meest exquise gastronomie van Spanje te proeven in de plaatselijke restaurants.

Bovendien hebben veel Europeanen al een luxe huis in Moraira dat ze tijdens het zomerseizoen of de Spaanse vakantie bezoeken. U kunt namelijk profiteren van de nabijheid van stranden met blauwe vlag, zoals El Portet, L'Ampolla en Les Platgetes.

Tegelijkertijd hebben de verschillende urbanisaties een unieke en bijzondere charme. Bijvoorbeeld, San Jaime heeft een zeer prestigieuze golfbaan, de nabijheid van Moravit tot beroemde stranden, La Sabatera heeft natuurlijke uitkijkpunten...


In onze luxe huizen te koop in Moraira zult u genieten van de zon en het strand zoals u nog nooit gedroomd heeft!

Als u een prachtige hoek in Costa Blanca wilt hebben om te zonnen, te ontspannen en uw problemen te vergeten, zijn onze Luxe Huizen te koop in Moraira ideaal voor het verwerven van een tweede huis in Spanje.

Al onze woningen in Moraira zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. Op dezelfde manier wordt de esthetiek van onze woningen beheerst door de mediterrane stijl die zo beroemd is in de provincie Alicante.

Wilt u een charmant huis vol luxe en nieuw gebouwd, met een privé zwembad, een moderne keuken, meerdere slaapkamers en een groot perceel? Onze catalogus bevat vele geraffineerde woningen van grote faam.

In uw toekomstige woning in Moraira zult u het geluk hebben om vanuit het raam de zee te zien en wanneer u ontspant op het solarium met ligbedden op uw perceel zult u voelen hoe de voorbijgaande dagen u het geluk terugbrengen waarnaar u al zo lang op zoek bent.


In Tabaira Real Estate evalueren wij uw behoeften en helpen u bij de verkoop van Luxe Huizen te koop in Moraira

Voor de aankoop van onze luxe huizen te koop in Moraira kunt u contact opnemen met makelaars in Moraira. In feite is ons makelaarskantoor gevestigd in deze charmante stad die bij Teulada hoort en wij kunnen U persoonlijk adviseren.

Ons team heeft een brede kennis van het gebied, evenals de talen om u een meertalige service aan te bieden die u zal helpen om alles veel beter te begrijpen.

  • Bel ons op: +34 965 744 179
  • Voer een internationaal Skype gesprek naar de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een privé e-mail naar: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2023 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS